Přejít na výpis diskuzí
Fallout New Vegas: Honest Hearts - recenze
14.1.2012 | Jan Smejkal
126 příspěvků
-
Jo myslíš ten svůj blbý kec, jak se kdo má a jak mu jde TOR u diskuze o Fallout?
-
sorry jen jsem chtěl tam dat luv u tu a něchtěne jsem si to smazal.....a není to výhoda když tam napíšeš kravinu tak si to můžes upravit..... *15*
-
bzunda: Zatimco tvurce kterej naslibuje, neudela demo a hra se mi pak nelibi a) dopustil nelegalniho jednani, b) se dopustil necestneho jednani, c) poslapal zakladni lidska prava hracu hry na kvalitni obsah, d) parazituje na slusnych a cestnych hracich, kteri za tu hru zaplatili. V dusledku toho jsou tim vsechny opravnene osoby poskozeny. Takze nevidim duvod si neudelat demo.
-
*8*
http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/sledujte-prvni-letosni-dil-herniho-poradu-re-play-58159/?rootId=705602&itemId=705602
Jo a libí se mi jak mě nejdřív kritizuješ a jakmile zareaguju svůj komentář změníš na nějakej blbej kec. Už jsi to udělal asi popáte. *1* -
jasně že....taky na každou diskuzi TORu dávám trapný obrázky z 4chanu
*14* luv u tu Miki -
A do těch 16 jsi nehrál? Tudíž jsi bývalý pirát, což nic na tom nemění, že jsi už někdy pirátil....Tudíž ke všemu ostatnímu, co jsi napsal: BLA, BLA.
-
jasně že máš čistý štít samozřemě.....ty sis určitě nikdy od těch 16 nestáhl nějakou hru *2* a mě tu říká že melu keci *5* a jelikož ty nemáš odvahu to přiznat tak já napíšu svůj počet piratěných her 3:1
-
Troll je tady každej, kdo nemá stejnej názor jako ty.
Zvláště pro mikera17. -
1) Ja mam nekolik set her a vsechny legalne, staci?
2) Kockopes. Rozdil je v tom, ze ten kdo to hraje se a) dopustil nelegalniho jednani, b) se dopustil necestneho jednani, c) poslapal zakladni lidska prava tvurcu hry na odmenu, d) parazituje na slusnych a cestnych hracich, kteri za tu hru zaplatili. V dusledku toho jsou tim vsechny opravnene osoby poskozeny. -
Nikdo flame nevyvolava, jen jsem ti rekl, ze mas blbe vymluvy pro pirateni, tak jako vetsina, bohuzel zklamu tě, od té doby co sem si začal chodit na brigády cca od 16let, tak mám čistý štít, jak na Pc, tak na x360a a je to hezký pocit.
PS: Trolling, čím ? To je pro tebe člověk který nepirátí troll ? -
Kámo zdar, tebe jsem neviděl už nějakou dobu tady v diskuzích... tak co, dáváš si SWToR?
-
A bylo ticho..... tak to s těma křižákama proti pirátsví bývá plno kéců ,urážek...a když se jich člověk zeptá kolik oni zpiratili her tak se vypaří ..takzvaný troll fail *3*
-
Jdem zabíjet "indiány". Bože díky za další dobré FPS:)
-
A ja se ptam jakej je rozdil jestli to nekdo hraje nebo ne, kdyz by si to stejne nekoupil.
-
pan Umaroth se tu zase snaží rozpoutat flame war..... jak ty výš co já si kupuju a co ne....a ještě jedna otázka pro tebe kolik máš ty orig. her a kolik zpiratěných no přiznej se *15* BTW největší žvásty tu plácáš ty *5*
-
pán miker, spíše teda kluk, narovinu rek, ze kdyz nastane situace kterou popsal tak hru nezaplatí, ale bude si ji vesele hrat...coz je blba vymluva pro piratstvi
-
Tak mi prosim vysvetli jakej je rozdil mezi tim ze neco nekoupim protoze je to portnuty crap a nebo stahnu zahraju a zjistim ze to je portnuty crap a smazu.
-
Já teda s grafikou problém nemám, k "novému" Falloutu mi sedne. Akorát tohle DLC se mi nelíbilo, příběh o ničem, krátká doba hraní. Naopak Old World Blues je perfektní.
-
Ono to bohužel asi nebude jen od Bethesdy.... Risen 2 podle mne taky nepůjde koupit na Steamu přímo...
-
jestli exteriéry tak kukni na skyrim:)tam se asik vyřádili víc:)