Přejít na výpis diskuzí
Fallout New Vegas: Honest Hearts - recenze
14.1.2012 | Jan Smejkal
126 příspěvků
-
Ne, nenašel... Kůň se dá šlohnout hned nazačátku hry, jak slezeš k prvnímu městu (respektive spíše osadě). Ještě nějaké otázky?
-
Během první půl hodiny ti odlítal kůň? Vážně?
Nenašel sis jen ten bug na youtube a teď z něj píšeš vlastní zážitky? -
V únoru vyjde ultimate edice FNV se všemi DLC, to byla hlavní motivace k tomu, že recenze vychází (díky Honzovi) nyní. Jinak recenze DLC děláme (zatím) jen výjimečně, protože na to nejsou kapacity.
-
3 odstavec prozrazena zapletka na zacatku 4 se smele pokracuje dal... dal jsem necetl. Recenze ktere mi prozradi pribeh ze hry? Ne dekuji. Ale uz jsem videl horsi spoilery v recenzich. Nektery recenzenti vam v klidu napisou zasadni zvrat v pribehu atd.
-
Nemyslím si... I když Angličtina není nějak těžká, tak na pochopení nuancí které Obsidian poskytuje ve FNV je lepší pečlivý profi překlad. A ten vyšel pokud se nemilým asi před týdnem - pro Neagličtináře tedy pořád aktuální.
Já například čekám na OWB češtinu... Nechce se mi moc hru přerušovat, abych našel ten či onen výraz.. -
Bacha na to. Dvojku sice dělali Black Isle ale na jedničce makal Interplay.
-
Tady není řeč a klasických Falloutech od Black Isle.
Mluvím o 3D Falloutech a těch datadiscích, která dělala vždy Bethesda. -
V tom případě děkuji. Skyrim FTW! *14*
Edit: Perfektně demonstrováno, jak jsou TES-fanboyové úzkoprsí a nedokáži uznat, že by ta jejich blahořečená hra mohla mít i nějaké nedostatky. Enjoy! *5* -
Ne jen jsem si nebyl jist jestli to víš, tak jsem ti to radši potvrdil... :)
-
"Fallout vždycky dělala Bethesda"
V kterým alternativním vesmíru? -
Pokud jsem si sám odpověděl, proč na mě vůbec reaguješ - vidíš tam snad nějakou otázku, kterou bych ti pokládal k zodpovězení? *3*
-
vždyť sis sám odpověděl samozřejmě, že je chyba v tvém počítači v tvé myši a hlavně v tvé hlavě jo a do bonusu neumíš sesedat z koně
-
To taky. Ale jde o to, že Fallout vždycky dělala Bethesda. Obsidian udělal akorát New Vegas. Jinak ten koncept hry je pořád stejný jako ostatní hry od Bethesdy.
Takže tak.. To jste asi vy moc houpý na to aby jste si to přebraly a správně pochopily. -
Já jsem na zásadní bugy narazil hned dvakrát během první půl hodiny hraní... Pokaždé, když jsem sesedl z koně, tak odletěl někam do háje, a především v prvním městě mi titulky začaly běhat tak rychle, že jsem je nestíhal číst (a tedy jelikož mám vypnutý zvuk, je to docela problém).
Ale samozřejmě, může za to můj počítač, můj operační systém a moje myši, protože pořád pištějí a rychle běhají, sfině jedny... *5* -
Co bys na něm chtěl opravovat, vždyť jsi dostal ultimátní hru, která pokud měla nějakou chybu, tak se jí rychle zbavila po vydání prvního bomba-patche! *14* *14* *14*
-
http://www.youtube.com/watch?v=mSDfxde8fSg
-
Výborná recenze, můžu se podepsat pod každé její slovo.
Nicméně... nepříchází trochu s křížkem po funuse? Pár měsíců už to bude, co jsem Honest Hearts dohrál! -
SPOILER Já jsem při svém hraní dal za pravdu Joshuovi, takže onen masakr se zdál jako logické vyústění předešlých událostí. Hrozně se mi pak při závěrečných titulcích líbil (tedy vlastně nelíbil) osud Truchlících i Daniela - oni už nebyli nikdy stejní, jeho jejich změna zlomila, pochopil že postapokalyptický svět přišel o pravděpodobně jediné nevinné společenství. Ten závěr, resp. titulky, tu hru podle mého "udělali", tak nějak povýšili. Motiv: "Je naprosto v pořádku zašpinit si ruce, pokud jsem v právu, jen se bráním, případně to činím v kvůli ideálu, ale to nic nemění na tom, že mě to změní, že mě to zasáhne a něco ve mě pravděpodobně zemře. Je to jedno z nejvíce kontroverzních morálních témat vůbec. Hlavní je, že v této podobě bylo HH jako celek kontinuitní a koherentní.
Přiznám se, že druhou variantu jsem ani nezkoušel, takže jestli to po zvolení Daniela začalo drhnout a přestalo dávat smysl, resp. předešlé události pozbyly svého smyslu, jak říkáš, jsem rád, že jsem se tomu vyhnul. Asi jsem měl štěstí prožít HH tím nejlepším možným způsobem. Na druhou stranu, jestli i po zvolení Daniela skončí hra masakrem (teď hádám, vůbec nevím), není to tak trochu ironické a neholywoodské zakončení příběhu, který ve výsledku celkem věrně zobrazuje realitu?SPOILER
Faktem ale zůstává, že vše je trochu uspěchané a nedořečené, na druhou stranu to má zase velký interpretační potenciál.
BTW, Survivalist byl prostě boží! Ani v základní hře, ani v jiných DLC mě tolik nebavilo číst si o časech minulých. -
Ač mám proti Skyrimu výhrady, na zásadní bugy jsem u něj nenarazil. Bethesda si podělala pověst oním "zpátečnickým" patchem, což mělo samozřejmě za důsledek, že hysterky a hateři udělali na fórech ze Skyrimu nejzabugovanější hru historie. Není to pravda.
-
Pěkně napsaná recenze smejki. Teď ještě zrecenzovat poslední dvě, ať vím, do čeho jdu. Nedávno jsem začal hrát FNV a oproti F3 je to vážně změna k lepšímu (i když výhrady bych měl), tak bych si chtěl hratelnost trochu prodloužit.