-
Nejak me ta hra nenadchla hned ze začatku...
Naklikávat desítky atribut a hledat kde je ten zatracený questgiver a kam mam vlastně jit a co udělat, připadně se prohrabávat hromadou šrotu v baglu... neni muj oblibeny styl FPS :( -
-
Tak flame se dá vyvolat i zajímavějš...
-
-
Ja nechci vyvolavat flame :(
Ale myslim, že tady chybi par srovnani s MW2! -
-
Někdo ti šlápl na kuří mohko?
-
-
Ne. Ale někdo by to měl srovnat s MW2. Protože pak by bylo aspoň vidět, jak je tohle FPS dojebane *1*
-
-
Ja zas uprimne lituju tebe, v patek rano takhle brzo vstavat tak sem taky dojebany. ^^
-
Dojebany mas ty zivot. Chudak Tvoji rodicia, uprimne ich lutujem.
-
*1*
-
-
-
-
-
Heh pre tvoju informáciu táto hra je RPG a nie FPS.....
-
-
Jo ono je to RPG... ja myslel že je to prostě dojebana FPS *5*
...ale... cokdyž to ve skutečnosti opravdu je dojebana FPS a ne RPG?!?! -
-
A kdo vůbec může soudit co je dnes RPG a co FPS ? .... Po vydání Rage to bude ještě vyhrocenější ...
-
-
Ja mužu. A Rage bude uplně mega dojebany letecky simulator. 0/10.
-
-
Tak v tom případě je ten tvůj COD dojebané RPG
-
-
Jaky muj COD? Ja nehraju COD *4* Ale cokoliv, hlavně že souhlasiš, že je tohle dojebane FPS *3*
-
-
Nuda je svině, spiš mě bavi kolik lidi je z toho dojebanych :)
-
Baví tě trolovat na fórech?
-
-
-
-
-
-
asi budu dost povrchni a snese se ma spousta kecu o hratelnosti, ale ja takovyhle s prominutim graficky hnus hrat nehodlam *1*
vzdyt je to neco silenyho, je rok 2010 bohajeho *6* -
-
tohle nechapu, jak muze byt nekdo takhle rozmazlenej, ta grafika je totiž naprosto v pohode.
-
-
Uvědom si ,že žiješ ve světě kde je na trhu větší množství konzolí jak kdy dřív,takže se to všechno dělá primárně pro konzole a na počítač vycházej jen vylepšený porty z Xboxu a ještě ke všemu až po premiéře aby se tak neprodělalo,takže ta grafika na PC je tudíž většinou lepší jen v detalech,dohlednosti a rozlišení,se svojí Hi-end kartou máš ale aspon jistotu že budeš hrát hodně dlouho a většinou na max detaily a rozlišení ,než vyjde něco na co už nebude stačit.
Nevím ale já jsem teda z dnešní urovní grafiky spokojenej a raději bych uvítal rozvoj v hratelností stránce her kerej kolikrát vážně roku 2010 neodpovídá
-
-
Bože vy toho naďeláte.Kdovíjak sexy grafika to neni,ale tahle hra je o něčem úplně jiném.Pro tebe bude jiná hra Crysis a tak.Tady nehledej údiv a požitek z grafiky,tady hledáš úplně něco jiného Děj,rozhodnutí,atmosféru,vše na sebe navazuje skoro jako v realném životě.Pokud tu budeš hledat jenom grafiku a tak,tak to není hra pro tebe.Ale to bych tu opakoval už předchozí komentáře kdybych měl pokračovat.
-
-
Grafiku ktera bude na urovni v roce 2010 bych povazoval za standard s ohledem na to jaka je tu konkurence :) .Pokud nekdo udela herni stranku perfektni tak kde je problem jeste tu grafiku ktera je podle me jednodusi dodelat do zdarneho konce aby byla prijatelna na rok 2010 co ?
Proc si vlastne autori serou do vlastniho hnizda timhle zpusobem kodkopavaji zidle sami sobe *5* -
-
Vies Romane, ked vysiel tehdy Fallout 1 a 2, graficky boli tie hry uz i na tu dobu velmi... VELMI slabe. A pozri dnes, koho to trapi? Stali sa legendou a kludne bych si ich zahral znovu, dnes i o 50 rokov ak este budem dychat. A F3 a Vegas mi tak zle nepridu. Je to 3D, na plne detaily s AA to vypada celkom pekne a ma to i podporu widescreen. Mnoho blbych strielaciek nevypada taky o moc lepsie lebo ich brzdia konsole - napriklad Bioshock 2.
-
Hm, jaka je ta bajna konkurence k Fallout: New Vegas? *5*
-
-
Precti si prvni vetu jeste jednou mozna na to prides pokud ne mas smulu a snad ti poradi nekdo jiny *3*
-
-
-
-
-
ono to bude mozna tim ze FNV neni FPS ale RPG ;-)
-
To zas vypustili piczovinu :D kupte radši kytku přítelce.
-
Už se nemůžu dočkat až si to koupím.Staré díly Fallout jsem hrál ale nedohrál.Fallout 3 mě bavil ale přišel mě moc jednoduchý.Tohle bude to pravé.
-
Tak uz mam doma New Vegas, jdu to strcit do mechaniky....
-
-
Tak to parim a je to totalni pecka, zazivam podobne pocity jako pri parbe F1 a F2. Hned prvni mesto ve me vzbudilo svou atmosferou pocity, ktery jsem nemel ani v Megatonu ve F3. Je celkem rozsahle, pestre, plne zahradek a farem se zviraty. Kdyz pak jedna zenska v pocatcich hry zacala mluvit o udalostech z F2, kterych jste se tam jako hrac zasadne zucastnil, tak jsem zazival blazene pocity. Takhle mel vypadat Fallout 3 a starej Fallout 3 mel bejt jen datadisk za 3 kila...
-