Přejít na výpis diskuzí
Fáma o prodeji práv na STALKERa Bethesdě vrací úder
31.7.2012 | Petr Poláček
65 příspěvků
-
Ty prutrze erudovane hysterie ohledne Falloutu3 uz mi srdecko nezjizvi, ale nemyslite treba, ze to ani nedava smysl?
K cemu by Bethesde byly dve stejne smerovany znacky?
Jestli to fakt koupili, tak budou spis chtit kazdou profilovat jinak, ne?
...coz bude minimalne pro jednu z nich teda asi stejne pru*er : D -
-
A nezapomínej, že Bethesda/Zenimax má ve své stají i tu plesnivou herku RAGE, další postapo hru.
-
-
Jestli je tahle zpráva pravdivá, tak to nám Bůh pomáhej...oh wait, kdyby nějaký byl, tak by tohle nedopustil. *7*
-
-
Pokud je, tak je to stejně nejspíš sadista... Takže dopustil... *15*
-
-
Chci někam lejt svuj hejt, takže věřim!!! Bethesda k*rví hry, proč musí hrabat i na Stalkera?!?
-
Jedina firma ktora by mala pokracovat (aj ked som toho nazoru ze lepsie je nechat STALKERa tam kde je....) je Valve. Ta by vedela urobit dobre prostredie a atmosferu.... Este ma napada 2K, ktory ma celkom dostali prostredim a systemom v Borderlands.... Najlepsie bude ajtak nechat Stalkera odpocivat a neurobit z toho par hodinovu hru ktora bude mat milion DLC.....
-
-
no nevim.. Valve umí navodit horrorovou atmosféru, ale ten post-apo svět si v jejich režii neumim představit.. doopravdy bych to dal tvůrcům Metra, já mám hry od Bethesdy rád, ale tohle bych jim asi nesvěřil..
-
-
proste neverici Tomas :D
-
-
Nic si nenamlouvej, Valve nedokaze udelat ani pokracovani vlastni hry.
-
-
Které pokračování se jim nepovedlo?
-
-
On asi narazel na EP3/HL3.
Ja nevim jak on,ale ja si radsi pockam na hru,ktera opet zamava s hernim svetem,nez genericke pokracovani kazdy rok s minimem invence.Ale proti gustu.
-
-
-
Kdyz uz nekdo,tak tvurci metra2033.Koneckoncu jsou to byvali tvurci puvodniho stalkera.
-
-
Tak, stalkeři, a připravte se na Fallout 3 v Černobylu *8*
-
Takze nas cekaji couvajici mutanti,letajici auta,kulky v kolenech.Sem s tim,uz se nemuzu dockat .
-
-
to bi nemuselo zle dopadnut zahral bi som si to este pridat radiacnych eflov derryho notera hrochov s plamenometmy + neviditelne tanky na ktore si musis kupit brnenie atd
-
-
Po crysis dalsi slavna pc only vlajkova lod, ktera pujde na konzole. PC platforma takove hry sama jednoduse neuzivi. Existuje jeste nejaka vyrazna pc exkluzivni strilecka? Napada me arma, ale to uz je neco trochu jineho.
-
-
Zase mimo jako vzdy.Duvodem zruseni pokracovani stalkera nebyly financni problemy.
To,ze z toho Bethesda chce udelat multiplatform je vec jina.
-
-
Presne tohoto sem se nejvice obaval.Stalker mel radsi zustat u ledu,nez dalsi zpackanou serii.
Neverim,ze se jim podari zachytit tu atmosferu puvodnich her a nejvic se obavam zjednodusovani a akcnejsiho pojeti jen aby zaujmuli sirsi publikum,nejlepe hrace bf a cod,jak je v posledni dobe v mode. -
Zona se rozhrostla a ovládla celou Evropu a Američani ji přijedou osvobodit
Další díl - Američani Evropu osvobodili, ale nedokázali Zonu uplně zničit a ta vrací úder a útočí na USA.
Ne, vím, že to tak asi nebude, ale miluju syrový prostředí Stalkera a že ho dělali Východní evropané, teď se bojím, že ztratí to kouzlo na zbytečných efektech -
Stalker a Betsheda? Bůh nás trestá!