Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlavně Total War neni RTS. :)
  • ja myslim ze z toho obchod neudelaji nikdy, nejde to. Uz ted kdyz jsou ty mapy zadarmo se hrajou jen ty natopovany propagovany na prvni strance a vzdy jen po kratkou dobu pak sice ty nejhranejsi, nejzabanvejsi a nejznamejsi custom mapy lidi nejakou dobu hrajou, ale pocet hracu rychle klesa a tim jak pribyvaji nove a nove hraci se rozprostiraji do vice a vice her/map az na jednu mapu zbude tak malo hracu ze se prestane hrat. proste tech hracu/mapa je tak malo ze udelat z toho placene mapy tak mozna se mozna 2-4 top custom mapy prodaji, ale zbtek tisicu map zustane bez povsimnuti ahlavne bez pravydelnych hracu. jak rikam i ted kdy jsou vsechny zdarma je problem i u velmy dobrych map sehnat dostatek hracu...
  • Ale di ti brepto. Asi ti na hlavu míří mafián s bouchačkou a nutí tě hrát wow že :)
  • Lawliet
    Zapomněl jsi na No-lifer pointy!
  • Prostě někdo stáhne MPQ viewer, otevře volně dostupný MPQ soubor třeba z WoWka, extrahuje z něj potřebná data (modely s animací, textury a tak) a hodí si je (ale tohle už nevím jak, nedělal jsem to) do editoru jako nějaký importovaný objekt. (poslední je teorie, ale apíš to tak fakt udělal, maj ty editory dobře navržené).
  • a jediný ty si dokázal krásně napsat tenhle mistrovský komentář *14* huu + + + + +!
  • Tak od toho bývají RP servery (podle mě), normálně jsou realmy rozlišeny ještě na PvP, PvE (alespoň nástin ubírání daného serveru) a RP-PvP, takže si podle mě každý najde svůj realm a styl hry. Ale je to jen muj nazor, nemusi to byt pravda, jeste jsem poradne na RP serveru nehrál, ani na offiko že.
  • No, Bliz ať klidně vydává WoW, ono to je vcelku dobrá hra, s velkou základnou fanoušku. WoW je ale z většiny pro Pvpčkaře a ty co každý den jdou několik raidů. Příběh je pro ně pasé, jim jde o EQ, kámoše v guildě, peti, profky, bg, rat, atd a to že nakonci raidu uvidíte smrt Arthase je pro ně nic.

    Ale Warcraft 4, s příběh navazující na FT, krasnou grafikou, novými rasami...... Take my money!

    Snad se mod povede- *3*
  • vsechno co udelali v posledni dobre stoji za hov.nemluvne o D3 naprosta katastrofa se nedivim ze davaji emulatory a blbosti do her pro hrace protoze uz sami nevi jak na to,tak budou kopirovat napady hracu sou to Mr--D.ky nic jineho
  • Shania
    Nevím jestli se dají zdroje vytáhnout z W3, ale určitě je lze vytáhnout z WOW, dále pak lze do hry vytvářet vlastní modely, animace, cutsceny.
  • Overwatch
    CoD jsme moc nehráli. Ze stříleček spíš CS 1.6, Duke Nukem 3D, Doom, Quake, Unreal, překvapivě i Soldier of Fortune a podobné kousky :)
  • Overwatch
    Arcade je "jakýsi ekvivalent virtuálního obchodu" - cílem Blizzardu je z toho obchod udělat, po vzoru AppStore, Play a jiných. Cílem je tam prodávat mapy, mody a další související věci. Jak za peníze, tak zdarma. To Blizzard říkal kdysi na BlizzConu. Kdy k tomu dojde, je těžko říct, ale připraveno na obchod to je už teď - jsou tam žebříčky, uživatelské recenze, tipy a triky apod. Ten "obchodní layout" tam už vidíme, teď je jen otázka za jak dlouho se z toho konečně ten zamýšlení obchod stane.

    Netvrdím že to hned celé stopnou, ale minimálně třeba nějaká změnu názvu, směřování, nebo použití jejich věcí by mohla nastat. Ostatně jako v případě World of StarCraft, který se po zásahu Blizzardu musel přejmenovat na StarCraft Universe. A bůh ví, jestli tam neproběhly ještě nějaké další detaily.

    A jak je to vlastně s těmi assety z WarCraftu? To se přiznám že nevím, s editorem jsem si tolik nehrál - jsou tam ty jednotky a zvuky z W3 map makerům volně k dispozici, nebo je musel dotyčný "nějak" dostat z W3 a použít v SC2?
  • Veskoslav
    Na csfd rozhodně blokují, to mi věř. Blokují ale ty, co nadávají ostatním, nikoliv na film. Ale chápu, že je to docela složité k pochopení pro tebe;)
  • Holt, ked Blizzardu vyroba kazdej jednej hry trva pomaly 10 rokov tak si musia hraci robit hry sami *15* .
  • Něco bych napsal, ale zase bych dostal ban a měnit si IP adresu je nuda.
  • Tak s tím souhlasím, historie světa Warcraft pro mě také končí Ledovým trůnem *4*
  • Zrovna si jdu zahrát.. nejlepší RTS všech dob. Bezesporu. AoE atd jsou vynikající, ale W3 je W3, žijící legenda.
  • W3 TFT pařím do teď na Gareně, spousty plných serverů na battlenetu apod. nejlepší RTS, nesmrtelná ..
  • Keen
    Kampaň starýho Warcraftu jsem si několikrát parádně užil, spolu s AoE II a AoM moje nejoblíbenější pecky v žánru RTS tohoto typu (jinak je moje modla série Total War, ale to je úplně jiný typ RTS). Skirmishe už pro mě moc nebyly, mnohem víc času jsem strávil hraním různých customek (Footman a Enfos <3) a DotA na Bnetu.

    Každopádně pokračování, alespoň v této formě bych rozhodně ocenil!
  • já bych trochu poupravil některé nepřesnosti v článku. arcade není "obchod" (nechápu co to má společného s obchodem), ale prostě takový systém ve kterém jsou roztříděny custom mapy.

    nevím jestli to blizzard potopí, ale myslím že ne, když nepotopili starcraft universe (world of starcraft je název, který se už více jak rok nepoužívá).

    je důležité si uvědomit, že některé jednotky z warcraftu v hd kvalitě budou ve blizzard allstars, i když ve starcraft stylu. tady je video, ze kterého jsem dost nadšený: http://www.youtube.com/watch?v=LX5hhHwauas

    myslím že je blbost do toho dělat ještě navíc dotu, hráči původní doty budou hrát DOTA 2 a starcraft bude mít blizzard allstars.

    jiank z videa jsem příjemně překvapený a jsem rád že tam byli moji oblíbení orkové. *4* stejně bych byl ale rád, kdyby někdy přišel warcraft 4...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit