Přejít na výpis diskuzí
Fanoušci dělají pokračování WarCraftu ve StarCraftu II
18.1.2013 | Adam Homola
52 příspěvků
-
A u náš poslední 3 LANky vždycky FO2 chybí, na poslední měli špatnou verzi a nešla hrát. fňuq *13* *15* ani po ni moc nedychtí, přitom to byla na prvních LANkách best of o.O
Ale jinak Battlefield 2 red, se u náš teď hraje nejvíc, abych přihodil taky něco :) -
Co je to za nesmysl, W4 neni, protoze maji jen jeden rts team, az skonci se SC2, tak pujdou nejspis na W4. WOW nijak nebrani k tomu, aby vznik W4, proste to daji do jine casove linie.
-
Jo stím příběhem souhlasím jak se stane Lich Kingem tak se mě to už pak nelibí ani za mák upřímně ani ty Lich jednotky ve WoWku už to je přeplácané .. jinak pěkné a myslím si že dočkáme někde jsem slyšel že dělají.
-
aha takže hovoríš že to je problém kúpiť? :P
-
Osobně je to pro mě lepší:) Warcraft je legenda a tou by měla i zůstat. Příběh pro mě končí Arthasem na ledovém trůnu, co se děje ve WoW, jde mimo mě.
-
Tak oni se vyjádřili ve smyslu že prostě W4 nebudou dělat, páč budou pokračovat WoWkem no.
-
Na normal nevim, ale nejtěžší pro mě byla ve W3:RoCh - Undead - chapter 7 na HARD, to byl fakt extrém!
-
Obávám se, že se W4 jen tak nedočkáme. WoW pěkně rejžuje.
-
No jo, Joe, povídá si sám se sebou a nezvládá hrát RTS. Nic překvapivého. A Blizzard žánr RTS inovoval tak jako nikdo dlouhá léta před ním ne. Navíc existuje už tolik druhý RTS, že inovace jsou neustále.
-
V Sc II je v jedné misi nabodnutá hlava orka *1*
-
Ale nějakeho hybrida bych rád ot Titanu čekal že *4*
-
Stejně byl nejlepší konec Reign of chaos *1* nojo, EE vždy Blizzardu šlo, jen v SC2 jsem jich moc neviděl, ikdyž celkově s tím mívám často problém na něco narazit pokud to nebije do očí o.o
-
a FlatOut 2.
PS: A HL2 Deathmatch, který nás bavil víc než CS. -
Pěkné, jde vidět, že skutečně umí. Humorné bylo, když jsme ve W3 potkávali na některých mapách v kampani takové skryté blbosti jako byl Zerg, Space Marine, cedulka před chatrčí Jimmy comes back atd.:-D
-
Jo W3 je prostě nejlepší fantasy hra, kéž by Blizzard nikdy nevydal WoW...
-
Vzhledem k tomu, že CD projekt je zkušené studio, o Zaklínače strach nemám. Ale v ,,pokračování,, mé největší srdcovky jsem nevěřil. Doufám jen, že mají dost zkušenosti a nepokazí to.
Warec a Age of Mythology byly mé nej RTSky, tak hodně štěstí !!! -
btw pokracovani warcraftu už vyšlo a jmenuje se wold of warcraft, ted uz jen doufat že z titanu nebude strategie
-
na me to bylo moc složity, navic současne hrát a ješte levelovat hrdiny je hloupost. klasicky koncept strategie, ktery je uz dneska ale davno prekonan. ovšem neni treba se obavat že by blizzard cokoliv inovoval
-
poslední mise ve frozen throne
-
mám to nainstalované a hraju to s kámošem po Tunngle. *2*