Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • příjemné dílko...tomu fandím
  • to ste vsichni teply ze kazdej kdo napsal neco pro tu holku dostal minusy a kdo napsal proti ni tak plusy? Hm? Podle me jedinej panic tu je ten kdo se do ni jako prvni zacal navazet. Pokud to nekdo hodnoti tak jak to bylo zamysleny tak ho nemuze vubec napadnout tu slintat takovy kokotiny. Ti stara nedala nebo si nasla jinyho? Ale mam tu pro tebe reseni. jelikoz viditelne nemas rad pozemske zeny, zkus tohle http://www.fleshlight.com/alien/?geoCountryCode=usa

Snad prestanes byt tak nenavistny. U Falout videa ma clovek po chvili dojem ze opravdu kouka na film. Zatimco Half Life je jen steroidni macho video kde si ten typek od zacatku do konce honi Ego. Btw co ma byt tan jinja akce na konci boha.

Mate pravdu, je to o vkusu. Tem co sou pro Half Life video ho nebylo zhury dano a jelikoz se vkus neda naucit tak ho nemaj a mit nebudou.

PS: A ta stetka v Half Life videu vam nevadila, na tu by si nikdo honit nemel? Half Life 1 je masterpiece, zbitek jen shit pro vas.
    Zjakatos
    • Half Life 2 je shit? WTF? *8*
    • Taky jsem se pousmál nad tím, že jsem dostal 4 mínusy za to, že je ta holka pěkná *1* Co se týče filmu, tak mě se líbil víc než ty s tématikou hl. Podle mě by vůbec neměli být fanouškovský filmy o efektech, ale hlavně o hereckých výkonech a vtipu.
      • Především hláška "slečna je lidská bytos jako my všichni a ne pouhý objekt" mě dostala do kolen *1*
        Co se týče filmíků, oba sou fakt dobrý.
  • Skvělý, vtipný, autentický vše co si fanda od filmu podle předlohy představuje, teda až na tu délku. Uvítal bych klidně 3h. a to takové dlouhé filmy nenávidim! *4*

Nejvíc mě rosekal ten Enclave Eye-bot, válel sem se smíchy po zemi !!! *1* *1* *1*
  • Tento filmik bol fakt super a s dobrou atmosferou.. som vatsi fanusik HL ako falloutu ale Beyond Black Mesa bolo onicom..zle kostymy odveci veci a hl mi to pripominalo iba kvoli zvukom..to si radsej pozrite escape from city 17 to sa mi pacilo viac daka blbosticka co sa snazi vytazit na hl..
  • Popřípadně jsem zde našel české titulky http://www.slum.cz/clanky/fallout-nuka-break-s-ceskymi-titulky/
  • smejki
    just facepalm'd
  • video strašný, ale holčina pěkná :)
  • :D ten popis vaultu byl skvělej:D
  • Co se týče kvality (ne obsahu) je half life o nekolik dříd výš.... to je filmařina
    • Rozhodne to ani tie "profesionálne" efekty nezachránili, kdež tu žiadne nepotrebovali (nepočítam ten rozsekaný most. Bolo to umelé, hodne umelé, avšak na zážitku mi to rozhodne neubralo).
  • Sračka...
    • Tvoje bába je sračka !!!
    • Keď sa naučíš anglicky, pozri si to znovu.
      • Hadam ze on prave anglicky umi. I kdyz ten kyc a bolestivou hloupost z toho vyciti i tatar.
        Jestli tobe se to libi, tak to nebude tvyma jazykovyma znalostma (a jestlis TOMUHLE rozumel tak jsou bezpochyby nevidany : D )
        • Možná se na to video koukáš ze špatného úhlu ;o) F3 je celý takový rozporuplný. Mně to třeba celkem bavilo (v rámci možností) ale věřím, že fanoušky 1 a 2 dílu to v lecčem rozhořčelo. Stručně "novodobá" hra, no :) Nicméně to video se váže právě k F3 a ať už má na tu hru kdokoli jakýkoli pohled, přinejmenším to úsměv na tváři myslím přivodilo dost lidem, obvzláště když člověk třeba roluje vším možným v praci. Kdyby byla řeč o Jazz/Rock/Independent/Underground non-comercial music VS komerční hip-hop (Block Party je zhruba o tom pravém) nebo východoněmecký pop/RnB tak to chápu. Ale i tak to z těch lidí nedělá blbé 13leté dementy bez špetky vkusu. Prostě jsou jinde. Horší jsou lidi, kteší netolerují ty druhé, nebo ze sebe dělají něco víc, viz: "tvůj názor na video je vyspělý a názor ostatních je hoden 13 letých blbých dětí". Že ti video zvedlo žluč chápu, mohl jsi ho poplivat zkrz naskrz (argumenty) ale hold uznej, že jsi ten první post pojal trochu, no nevlídně ;o)
          • To uznavam a od zacatku se netajim tim, ze si tady tu zluc jen vylejvam - i ti nejlepsi z nas si v takovych chvilich potrebujou trochu zatrollit : D
            Podle hudebniho vkusu si narozdil od mnoha lidi o cloveku obrazek fakt nedelam. S filmama uz je to ale uplne o necem jinym - z toho uz poznas, jak je ten clovek premejslivej, vnimavej, jakej ma smysl pro humor, atd. Kdyz jsem psal, ze cilovy publikum tady vidim z 90% na debily, tak samozrejme porad prehanim. Ze jich ale v tomhle pripade bude velka cist si proste myslim, stejne jako si myslim ze je velka cast "debilu" mezi fanouskama TELE TELE, Kameňáku, a podobnych libovek.
            Nikde jsem snad nikomu pravo na reakci neupiral, a vubec se jim nedivim. Dovoluju si jen oponovat tem nejtrapnejsim desinterpretacim mych (i kdyz teda nasranych/radikalnich) slov. Jako by nestacilo, ze tady hloupe trollim v diskusi, vzdycky se proste najdou chytraci (nemyslim tebe), ktery stejne jeste potrebujou prekrucovat co jsem napsal, a hrat to na to, ze nevim coje "nadsazka", ze neumim anglicky, ze nevim co je fallout, apod.
            Nic - jestli se to nekomu libi tak je statstnej clovek, at uz jednoduchej nebo ne, ale porad nechapu co na tom videj inteligentni/narocnejsi divaci. A jestli je mezi nadsenyma divakama nejakej "fallout3 hater", tak uz ho teda tuplem nechapu.
            • Ale jo. I když ono právě v tom videu šlo možná spíše o vtip, což už šlo rozpoznat i trochu z hlasu komentátora ;o) Vážně se to brát snad ani nedalo, ať jde o herecké výkony, nebo scénář atd. Taky jsem se už po prvním záběru na tlouštíka zarazil "bože to je neherec" ale pak mi došlo, že je to schválně a možná si to dělá i srandu z F3 jako takového. A jako taková nepodstatná výplň času je to určitě lepší, než hrstka jiných bulvárních článků, lákajících lechtivými obrázky, které ve velké míře na hernim webu (myslím jiný) spíš budí dojem, ehmm... kam jsem se to zatoulal :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit