Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fakt dobrý, ten výstřih s tim, že mu říkali hubeňoure mě dostal :D
  • Pěkná Lara Croft *1*
  • Tak to bylo skvělý! *1*
  • Ale ta holčina je šukézní! Trošku upravit kukuč parádní... Opravdu Lara Croft xixi
    • hmm trapko este stale si panic ale len to tu hrajes. *7*
      • WUT?On se tady chlubí sexuálníma zážitkama že ho takhle prudíš?
        Já nevim jak ty ale my si takhle s chlapama normálně povídáme a obdivujeme ženský a většina z nich už maj i děcka takže o panictví tu není řeč...tohle je normální vlastnost každýho zdravího chlapa jako třeba ranní erekce.
      • Jako sorry, že se mi ta holka líbí!!! Nebo máte rádi 80+kg? xixi Já ne!

BTW: Ne nejsem, něco podobného (kilama xixi, vizáží se mi moje zamlouvá více) mám doma... Ale opět se ukázala komunita na internetu! xixi člověk řekne svůj názor a už je Trapnej panic xixi Well
        • ne že by mě nějak zajímala ta vaše diskuze ale co je do prdele xixi ???
          • Co sem k***a chodí za lidi, že nedokáží pochválit krásu oné slečny? Proč nadávat Jimmymu do paniců? Protože se mu ta slečna líbí? Spíše bych zauvažoval o vaší sexuální orientaci, nebo komplexu, co si zde honíte. Mě slečna také velice zaujala, neboť je nádherná. (Co znamená xixi mi také uniká ;) )
            • Není to odemě přejímání:) jezdím už rok a půl rFactor na jedné lize a tam to tak valí a je to hrozmě nakažlivé:)
            • Tak podle toho co mi vyplivl Urban dictionary, seš buď "silly and naive laughing Chinese guy" a nebo chceš všem Portugalcům a Brazilcům sdělit že se potřebuješ vychcat :D
              Nic proti, ale já osobně nepochopím přejímání každé blbosti z netu(jenom můj názor). Jinak dívčina je vcelku sympatická :)
            • http://www.google.cz/search?client=opera&rls=cs&q=xixi&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest

Jinak děkuji za zastání... taky nepochopím, proč tu lidi melou takový kraviny! Nebo se stydí přiznat, že ta holka je pěkná. A pokud se jim nelíbí? Holt každej má jinej vkus....
        • Core
          *12* Doufám, že jsi také tak "šukézní" a často se ohýbáš pro mýdlo. Mimochodem, tvůj vkus je nevkusný. XIXIXIXIXIXIXIXIXI *12*
          • Trapas... Je vidět že je to tu banda nevyzrálých... Buď ste teplý, nebo vás zajimá JEN to PC! Jinak nevím proč tu píšete takový sračky... jak je psáno nahoře. Kdokoliv, cokoliv napsal o té holce, hned je nějakej "DIVNEJ" a má si ho jít vyhonit... xixi Inteligentní jedinci tu jsou
  • Black_Hand
    jj moc dobre. ta nekrofilni scenka s prodavacem na konci je fakt skvela :).
  • Perfektní, takhle má vypadat fan film podle univerza. A nebylo potřeba moc ani speciálních efektů.
  • Jinak film se mi moc líbil - takhle nějak si představuju falloutovský humor. *5* Kamera byla opravdu parádní, stejně tak některé herecké výkony... A vůbec to bylo všechno pěkně vymyšlené, včetně těch "kreslených" pasáží. Určitě je lepší, že vznikají takovéhle fanouškovské projekty, u kterých se pobavíme, než aby celovečerní film podle Fallouta natočil třeba Uwe Boll (jeden čas o to zájem měl)...
  • Core
    Beyond Black Mesa o 100% lepší, ale to je otázka vkusu. I tento film se mi hodně líbil. Na můj vkus moc humoru...
    • lol
    • Beyond Black Mesa je dobre udelanej, ale jinak byl naprosto stupidni...
      Proste jak se tam krcel za drevenou paletou a daval si hedky naslepo, kdyz se profesionalni vojaci netrefili z automaticke pusky... to mi pripomina Scharzenegera za kerickem z ruzi.....

City 17 je lepe udelanej, skoda ze neudelali dalsi epizody.
    • Mně se zase víc líbí tohle video, ale BBM taky. Fallout je víc o humoru (i když v HL ho taky není zrovna málo) a přesně tohle v tom videu je.
      • Zayl
        No nevím jestli je planeta zničená nukleární házenou, zmítaná mutací, utrpením a chudobou zrovna o humoru .... *2*

Ale musím říct že se mi líbí oboje. Každé je něco trochu jiného a nedá se říct že jedno je o moc lepší než to druhé.
        • A hrál si prosím tě Fallout? Samozřejmě, že je to postapo se spoustou společenských témat, ale humoru je tam víc, než ve většině komedií.
          • Zayl
            A ani ti to brát neplánuju, právě naopak, doufám že v dalším falloutu nám vrátí random encoutery (vím že něco málo na tenhle způsob bylo přes Wild Wasteland ale to nebylo ono.).
          • Zayl
            Reakce na reakci na kterou nelze reagovat protože games.cz nemá rádo delší diskuzi..........

Ja neříkám že jsem se nebavil a občas mi hra nevykouzlila úsměv na tváři, ale cmon, "víc, než ve většině komedií" tos fakt přestřelil :).
            • Dobře tak beru zpět, ale že má ve světe Falloutu humor své místo, to mi vzít nemůžeš. *3*
          • Zayl
            "Ale humoru je tam víc, než ve většině komedií."

No zjevně jsem hrál Falloutu o hodně víc než ty. *1* Občasná narážka či parodie na něco opravdu nemá s komedií moc společného.

Úplně si vybavuju všechny ty okamžiky kdy jsem se u honu za vodním čipem / G.E.C.K.em / Otcem / Chipem / Kalkulátorem lámal do kolen.

Pravda jestli považuješ odpad jako Meet The Spartans za humor, pak máš pravdu.
            • Že ses nebavil u spousty rozhovorů a vtípků, za to já nemůžu, ale já se u Falloutu občas dost nasmál (možná mám pokleslejší smysl pro humor než ty, ale v tomhle případě mně to vůbec neštve). *3*
    • Ja si zas myslím presný opak.
      • Core
        Jasně, tak 100 lidí 100 chutí... Já mám obecně raději vážnější díla. Beyond... mi přijde mnohem více profi, je to jen můj osobní vkus. Také webová prezentace a doprovodné materiály jako promo fotografie, plakáty a parádně udělané DVD vydání - to vše mi přijde na naprosto profesionální úrovni. O řemeslné práci na filmečku ani nemluvě: od střihu, přes efekty až po zakomponování hudby mi přijde Beyond... monhem výš. Ale jak jsem napsal, jsem fanda Falloutu a líbil se mi i tento filmeček. Paráda, tleskám. Neskutečně kreativní a šikovní lidé.
  • Tak tohle uz teda fakt ale bolelo. Primo me sokuje, ze mi tohle pod nos nacpala redakce games.cz, kterou obecne povazuju za inteligentni lidi, ktery uz maj neco nahrano a hlavne nakoukano. A i tady v diskusi se to vsem prevazne libi??
    Vzdycky jsem se vyhybal skatulkovani lidi na blbce podle toho, co se jim libi. Ale co je moc... Tady opravdu rikam, ze tohle je delany pro dementy, ktery by se asi stejne pobavili u TELE TELE
    Zle by se mi z toho udelalo i kdyby to nemelo nalepku FALLOUT - a tak bych to aspon hned bez vycitek vypnul. Takhle jsem si to cely musel protrpet, ze treba prijde nejakej zablesk ... ..rozumu? dobreho vkusu? To bych od toho chtel moc.
    Jestli nekdo nadaval na bethesdu, ze vubec nepochopila fallout, tak snad u tyhle ultratrapny taskarice musel dostat infarkt. Ja doufam ze tyhle losery bethesda fakt zazaluje. A cely Black Isle by jim melo minimalne nachcat do bot.
    Fakt se snazim na vecech videt to dobry, ale tohle me proste jako fanouska urazi. Tyhle kreativce k falloutu pritahly nejspis rozprskavajici se hlavy a sprosty slova. Barvicky jak z Narnie jsou nakonec az to posledni, z ceho se zvedne oboci.

Jinak klidne si minusujte - nic jinyho ani necekam. Bohuzel jsem mel o zdejsich ctenarich trochu vyssi mineni.
    • ....Nehledě na to, že to přímo v popisku článku bije do očí:
      "Až vám během dne zbude dvacet minut, příběh tří zbloudilých dobrodruhů v Pustině roku 2077 si zaručeně užijete" Mých posledních 20 minut v práci to zabilo na jedničku. Ten novodobý tvar "jsi to zabil" nemusím, ale tady se to slovo tak nějak hodí od přírody :)
    • Tvoje rozpoloženie je síce pekné, avšak zabúdaš na "100 ľudí, 100 chutí".
      To že tebe sa páči žáner iný neznamená že všetko ostatné je zlé.
      Tvoje (ne)škatulkovanie si tiež môžeš strčiť za klobúk pretože rozhodne nie je na mieste.
      Výsmech bol jednoznačne pokus o "filmový" kúsok podľa hernej predlohy Half-Life.
      Keď som pár mesiacov dozadu videl na Black Mesa trailer, vyzeralo to fajn, avšak výsledok bol pre mňa sklamaním.
      Takže vidíš, 100 ľudí, 100 chutí.
      Tvoj názor ti neberiem, ale nerozkrikuj sa moc a nauč sa žiť s názorom iného.
    • Tolik arogance a sebezapírání sem v jednom příspěvku ještě neviděl :D
    • => NADSÁZKA je to slovo který by sis měl zapsat na předloktí a pokaždý když budeš zase mluvit o tom, že někdo něco nepochopil, nebo uráží tvojí oblíbenou tématiku, by sis to měl přečíst. Třeba si přístě zaklepeš na hlavu a řekneš: nojo já jsem debil, to je vlastně NADSÁZKA. Takhle jsem výše zmíněné musel udělat za tebe... Třeba si představuješ FO svět trošku jinak, ale to přece neznamená, že někdo jiný nemůže mít vlastní představu ne ? Zkus si třeba udělat vlastní Fallout filmek, podle vlastních představ :-)
    • Zayl
      Tvůj komentář, ačkoliv neskutečně dlouhý, má míň sdělovací hodnoty než písmenková polévka. Tak se ti to holt nelíbí, co to má společného s vkusem ostatních? Neprezentuješ ani jeden argument k obhájení své pozice.
    • Wow... A taky bys asi rád založil stát, kde každý musí mít tvůj názor a HLAVNĚ musí brát vážně internet. Protože fanvideo na internetu ... To je vážná věc.
      • Jo - tos mi vzal primo z huby - presne to navazuje na to, co jsem psal, ze?
        Dodam teda jeste jen tolik, ze to fakt muj pripad neni.
        Jen jsem si tady potreboval vylejt tu frustraci co se ve mne za tech mucivejch patnact minut nahromadila - jestli ty sis z toho odnesl to, ze jsem despota nebo kdovi co, tak bude porucha na tvym prijimaci.
        At se to lidem klidne libi - jsou to pak ale u me s 90% pravdepodobnosti prostacci se vkusem trinactiletyho truhlika. A ano - opravdu vim, ze vkus je uz z principu subjektivni pojem. Proto rikam ze me sokuje, ze je to FANOUSKOVSKEJ pocin, ze se to tady ocividne vsem libi, a hlavne ze to sem cpe sama redakce. Tohle bych proste cekal mozna tak na BW, ale tady jsem si uz posledni dobou zvyknul na trochu vyssi uroven.
        • Napadlo tě někdy, že možná právě PROTO, že to má kvalitu béčkového filmu z 50tých let se to každému líbí? A že možná, jen možná, je to do velké míry i tón, kterým se Fallout snaží působit? Fallout má daleko k tomu, aby byl 100% vážný. Pokud tohle nechápeš, tak je bohužel chyba právě na tvém přijímači. Samozřejmě, video se ti líbit nemusí, ale redakci se to asi líbilo. Většině fanoušků se to líbilo. Že se to tobě nelíbilo je krásné, ale stačí prostě napsat "nelíbilo se mi to proto a proto" - to byla jediná věc, co mě zajímala a absolutně jsem to z tvého příspěvku nevyčetl. Co jsem vyčetl bylo, že jsem prosťáček se vkusem 13tiletého truhlíka, za což ti děkuji, už mi leze na nervy jak furt stárnu.
          • Zajimavy jak vsichni vzdycky vyctou, co druhej nechape..
            Tak te asi prekvapim, ale padesatkovej feeling je presne to co na falloutu miluju. Jen by me zajimalo kdes neco takovyho videl v tomhle videu. Kvalitu podobnou fiftýs-béčku to opravdu ma - ale nemyslim, ze zrovna "kvalitu" si z tech filmu fallout kdy bral : D A omlouvat hloupost nadsazkou je teda vazne vtipny - o nadsazce jsem totiz slysel - dokonce i o tom, ze neni nadsazka jako nadsazka. A hlavne ze nadsazka humor nedela. Stejne tohle "nadsazka" neni - jen prazdna krec.
            O zadnou osvetu se tady nesnazim a timhle koncim - znam tyhle diskuse kdy se kazdej chyti toho nejmin podstatnyho, nejlip si to jeste zkomoli/domysli, atd.
            Jak rikam - v tomhle pripade jsem si vazne potreboval proste ulevit - nic vic v tom hledat nemusis.
            • No joo, protože posílat na diskusní fórum něco, o čem nechceš diskutovat, je super nápad :D
              Já nikde neútočím na žádné detajly, okomentoval jsem celý tvůj originální post, který se skládal z:
              -Nepřímého útoku na lidi, kterým se video líbilo a na redakci
              -Relativně přímého útoku na video, což chápu
              -Přímého útoku na autory, kteří si dali tu práci, aby udělali překvapivě kvalitní kousek. A to, že technicky vzato kvalitní byl, mu upřít nemůžeš
              -A zase nepřímý útok na lidi, kterým se video líbilo.
              Tak nevím, ale řekl bych, že jsem to pochopil dobře a právo odepisovat, na co se mi zrovna zamane, mám pořád :-) A pokud je tvá interpretace Fallout universa taková, jaká říkáš, tak je to fajn, je to tvoje věc a nikdo ti ji nebere, jak pode mnou ostatně už kdosi napsal. Ale útočit na ostatní interpretace ROZHODNĚ neukazuje na dobrý vkus. Rozhodně to není rozumný přístup. A dává lidem určitý obrázek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit