Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Těším na videa zvířat.
    Protože je tam hodně zvířat na malém prostoru a žerou se navzájem a útočí na NPC tak často vznikají naprosto komické situace.
    Krokodýl honil asi 4 kozy a jedna koza chtěla tak moc zdrhnout,že skočila do vody a chcípla.Do toho začalo běhat prase.
    To byl pohled.Běhali sem tam jak šílenci.
    • Ještě jsem ve hře neviděl, aby krokodýl vylezl z vody.
      • Keyz
        Vylezl.
        Tak nohy má :) Sice na mně vždy útočí ve vodě ale venku jsem ho viděl.
        Pořád lepší než kdyby ven vylez žralok *5*
    • Mato1987
      to je ešte v pohode... Ja ako som oslobodzoval jeden tábor, tak tam bol taký pekný biely tiger, tak som si povedal, vytiahnem luk a zneškodním ho, tak som po ňom vystrelil aj zo 2 šípy , všetko do hlavy a on ne a ne zdechnúť, do toho sa mi priplietla hliadka, tých magorov s mačetami, jedného som pištolov nejako neštastne strelil dozadu tak, že začal horieť, asi som trafil jeho molotov alebo čo ... neviem, a pak začal kričať jak blázon keď vsplanul a behal jak zmyslov zbavený :D do toho začal toho druhého s mačetou naháňať biely tiger a pak sa pridali aj tí ďalší asi 4 piráti z toho tábora škoda že som nemal zapnutý fraps :D bola to sranda kukať na to z dialky :D
    • Spíše než zvířatům se kolikrát směju šíleným Rakyatským rallye jezdcům v džípech :D
      • Tak přede mnou na silnici vždycky zastaví, ale jinak jsem koukal, že vcelku běžně jsou schopni přejet civilistu nebo svého spolubojovníka. No jo, silniční piráti jsou holt všude. *1*
      • Keyz
        Navíc jsou pěkně drzí.Jednou jsem zastavil,že jím pomohu v boji.Pak jeden nasedl do auta kterým přijeli a druhy do mého a odjeli.
  • Hodně lidí si tady stěžuje na nesmrtelné tygry a jiné zvířata mě teda nedělali žádný problém a lehkým kulometem padl i takové tygr na pár ran spíše jsem zvěř využíval ve svůj prospěch v nepřátelském kempu zvěř dodává hře tu pravou atmosféru džungle tuhle jsem viděl jak krokodýl stáhl kozu ze břehu vypálil jsem po něm z MP5 zásobník ale zmizel pod hladinou a vzápětí mě stáhl pod vodu kde jsou ho stylovou animací zabil mačetou :)
    • Keyz
      Když jsem sehnal kulomet tak pak to problém nebyl.Bohužel často vyskočí ze křoví a pak uberou hodně a na blízko se zabíjí špatně když jsou tak odolný.
      Jsou prostě hodně odolný a zbytečně to stojí munici.
      • No zrovna tygr mě nikdy nepřekvapil jdou slyšet na sto metrů stejně jako ostatní zvířata možná bys měl přidat hlasitost lépe se to hraje
        • Mato1987
          mňa štve že sa nedá nastaviť hlasitosť jednotlivých položiek ako je konverzácia, zvuky džungle, hudba a podobne oddelene...
  • Nejlepší jsou komenty, jako o těch pancéřových tygrech. No brokovnice není na tygra. Zkuste si vzít brokovnici a zastřelit divočáka. Přeji hodně štstí. Brokovnice je na ptáky atd... ale ne na větší zvěř. To by mi nevadilo. Hru jsem nehrál, takže je to tam možná až moc přehnané.
    • Ono zalezi na munici,s brokama na ptaky,ale kdyz je v patrone jen 8 kuli tak to na 100m prevrati popelnici s piskem a pak jsou celo oloveny naboje do brokovnive a stim muzes i na medveda.Proc myslis ze maji policiste brokovnice? Na ptaky asi ne
      • No a existují i explozivní náboje a s těmi můžeš i na Tyranosaura, ale přece jenom si myslím, že zvěř se loví kulovnicí atd... No co. Kouknu na youtube na vtipná videa.
        • Kulovnice ve hrách automaticky znamená sniperku, ale na nějakou menší vzdálenost, třeba na rozběhnutýho tigra, bych teda bral spíš tu brokovnici s rozumnou municí.
        • Ghost47
          Záleží na zemi, Američani s brokovnicí loví i srnčí a jeleny, u nás je to už zakázané (ale divočák jednotnou střelou se může lovit i tady). Medvěda už asi moc lidí neriskne, ale jsou i takoví, co ho ulovili kladkovým lukem...
  • Nevíte někdo zda je možné že hra vyjde v cz i pro PS3 ? zrovna si ji chci objednat a nikde není psaná cz lokalizace textů, tak zda vůbec vyjde, dík za info *4*
    • Luke
      To je bohužel velice nepravděpodobné.
  • No musím povedať, že Far Cry 3 je aspoň pre mňa jednou z najobľúbenejších hier tohto roka. Príbeh, aj keď celkom jednoduchý, sa mi veľmi páčil. Celkovo mám rád tie prerody ufňukaných chlapcov na smrtiace stroje. Jedna vec ma ale trochu sklamala a to je trošku horšia grafika. Predsa len som si myslel, že to Far Cry odpáli *1* . Ale inak som spokojný, atmosféra ostrova je úžasná. Za mňa 9/10
  • KokyMetalGear
    nejvíc úmrtí mám díky tygrům a varanům *1*
    • Keyz
      Jo Varan Kokotský je pěkný šmejd.

Křoví nikde nic a pak tě drží za nohu,jakmile ho přetáhneš tak to začne.Každý varan v okolí na tebe útočí.Hajzlové jsou rychlí,špatně jsou vidět a také jsou odolný.

Tygr si zaslouží vlastní kapitolu. Pancíř namísto kůže zaručuje maximální odolnost.
      • Všechna zvířata ve hře jsou krásně slyšet (samozřejmě až na krokodýla a žraloka), i když kolikrát nejsou vidět. S prostorovým zvukem jde navíc krásně určit, ze které strany se dá šelma očekávat, i syčení hada je ve směsici všech těch zvuků přírody krásně slyšet. Takže po pár setkáních se zvířaty, kdy člověk už podle zvuku dokáže poznat, co ho čeká, už pak nebyl žádný problém.
  • A ještě něco - po pročtení zdejší diskuze jsem fakt překvapenej - banda cvoků, co tu brečí, že při lootování běží animace, že na ně útočej zvířata, stížnosti na skill tree, na expy, atd. Proč proboha nehrajete counterstrike, když vám vadí, že musíte procházet svět, ve kterém se holt obírání mrtvoly dělá rukama? Naopak bych byl rád, kdyby těch animací bylo víc a u každé sebrané položky. Navozuje to realističnost.
    Střelba do nepřátel mi tady přišla až jako třešnička na dortu.
    • Mluvit o realističnosti ve hře, kde se z těžkého zranění uzdravíš do plného zdraví tak, že si vytáhneš hřebík z ruky popř. srovnáš vykloubený palec, je trochu mimo. Teď jsi to ale opravdu rozsekl. *1*
  • Recenzenti v tomhle případě asi opravdu nevědí, co mluví. Příběh nejen, že je na velice vysoké úrovni v rámci non CRPG akčních her (CoD se s tím nedá vůbec srovnávat), ve skutečnosti je velice slušný i z obecného pohledu. Charaktery jsou tu excelentně vykresleny (a žádný z nich není příčetný :) ) a dialogy jsou něco, co se v akčních hrách jen tak nevidí (skryté narážky, málo slovní hlušiny, atd.) Vývojářům se bohužel nepodařilo udržet kvality a střízlivost příběhu až do konce a ve finále jim to už přerůstá přes hlavu do všeobecného masakru. Být jimi, držel bych se myšlenky přerodu cityboye v pralesního mastera, který poprvé vzal život do vlastních rukou.
    A to craftění, na které si v recenzi stěžují, je tam zřetelně hlavně proto, aby hráče donutili prozkoumávat džungli, takže svůj účel to má a dost podstatný.
    Jediná střílečka s takhle kvalitním příběhem byla za poslední dobu jen Spec Ops: the line, nebo jak se to jmenovalo.

Howgh.
  • Hra je to dobrá, ale ve srovnání s dvojkou, mě tam pár věcí štve/chybí, a to:
    - debilni mapa; ve dvojce jste mohli za jizdy cumet do mapy a nic vás nezdrzovalo, to byla pohoda
    - oheň. Šíření ohně je tu ňáký zmatený. Někdy se mi vypálí pouze malé kolo (většinou od molotovů) a někdy se parádně rozhoří (plamenomet)
    - vliv ohně. Ve dvojce šly krásně zapálit stromy, shořelo veškerý listí, ale tady? Stromy a keře někdy ani neshořely a to se nacházeli v pusobišti epicentra. Tresinka na dortu je opálená palma, která se ze zelený barvy změní na černou s veskerym listovím. A že nehořejí craftovaci bylinky je nanejvýš debilní.
    - zasekávání zbraní a jejich detailní pohled, když jste jen tak stáli a nic nedělali. To se mi na FC2 líbilo.
    - proč musim sbírat peníze podržením E? jako vážne? peníze? proč se to nemůže sbírat automaticky? s tim souvisí i nastupování do aut, obírání mrtvol... pokaždé držet E, zdržuje to, obyčejnej "klik" by byl lepší
    - "uzdravovací" brutální animace... ve dvojce jich, tipuju, bylo přes dvacet. Tady je opravdu jen pár. Nejčastěji si budete obvazovat levou ruku lepící páskou, která vždycky záhadně zmizí.
    - celej hrací den je tu zrychlen. Pro mě to tim pádem ztráci takové své kouzlo, atmosferu, nebo jak to rict. Když jste ve dvojce jeli pri zapadu slunce pousti a mezi vetvema stromu vám do očí prosvítalo slunce, to melo ten spravnej feeling
    ......určite by se jeste neco naslo, ale i presto me hra hodne baví, takhle mohla byt skutecne dokonalá. jinak srz za odstavce, prej jich je moc, tak je musim krátit.. *7*
    • Luke
      No ano. Ale otázka spíš zní, jestli pro vás tímpádem FC3 ztrácí kouzlo a je to subjektivně "špatná" hra nebo vnímáte ten posun ke konzumnosti spíš pozitivně, protože tak se dostane hra tohohle typu mezi víc lidí?
    • Rozhodně svých peněz nelituje, ale je pravda, že spousta věcí mohla být rozhodně lépe odladěna (to ale v podstatě platí u čehokoli) nebo dotažena trochu více, určitě to mělo mnohem větší potenciál. Chvílemi jsem měl dokonce pocit, že tvůrci vlastně pořádně nevěděli, co že to dělají za hru, jestli variaci na Just Cause (kde se člověk dokázal opravdu hodně vyblbnout) nebo pokračování fps Far Cry.
    • Presne tieto veci tam chybaju aj mne. Lepsi ohen, in-game mapa, zasekavanie zbrani, malo animaci na liecenie a rychlo plynuci cas. Vo FC2 to bolo dobre spojene s tym ze vtedy si hrdina lahol a odpocinul. FC3 ma zopar nedostatkov, ale na druhu stranu + vyrazne prevazuju minusy.
      • Keyz
        Navíc kupování zbraní je naprosto divné.
        Mohu si zbraň koupit anebo jí někde seberu a pak tu zbraň mám zdarma na pořád anebo zruším vysílač.
    • Mato1987
      skvelé zhrnutie, súhlasím snáď s každou jednou pripomienkou.
  • Keyz
    Když je na mapě znak prasete jsou tam prasata anebo divočáci anebo se to mění??
    Potřebuji kůži divočáka a tam kde je obrázek prasete jsem našel. prasata,tedy divočák má asi jiný obrázek?
    *4*
    • Divočáci jsou na mapě označeni jako normální prase ale s kly :)
    • Mato1987
      dám ti jednu radu, choď na súradnice na mape
      x:638.7
      y:651.5
      a tam budeš mať tolko divočákov, že nebudeš vedieť ktorého skoliť skorej :D
      tiež som mal s tým problém :)
      • Keyz
        Dík.
        Parta prasat?To bych si vzal ten kulomet. *4*
        • Na lov prasat zásadně C4 :D
          • Thorleif_cz
            Rovnou do jitrnic... *1*
          • Keyz
            Pán má rád nefalšovanou zabijačku *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit