Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Far Cry 3 je pro mě společně s Dishonored hrou roku a to s velkým náskokem před ostatníma.
    Co není podle mě ve videu dostatečně zdůrazněno - je ostrov. To prostředí je prostě geniální, člověk může klidně hodiny jen tak bez cíle jezdit autem, nebo na čtyřkolce a stejně ho to bude naprosto bavit.
    Vybírání bedniček, sbírání dopisů, artefaktů, to tady prostě baví, protože ať se člověk dostane kamkoliv, tam uvidí úžasnou, živou přírodu, občas nějaké ty ruiny, výhledy,....

Prostě paráda.
    • Přesně jak píšeš, tohle je prostě přesně hra pro mě, mám rád zkoumání prostředí, zabírání území, celkově ten systém hry je naprosto výborně propracovaný a zajímavý. Nakupování vybavení se mi též velmi líbí a je to skvělým proložením příběhové linky, která je tu opět velmi dobře vystavena. Už dlouho jsem nebyl do žádné hry takhle zapálený :) Dobrá práce, velmi dobrá
  • Koukal jsem na XboX prewiu verzi, vypadalo to daleko lépe než výsledná PC verze. Doufám že časem udělají patch který odstraní, hud a všechny ty nápovědy a zobrazení ve hře a hlavně lepší optimalizaci.. Jinak perfektní hra. Konečně po dlouhé době nelituju že jsem si koupil originál.
  • Musim napisať že Far cry 3 je fakt hra o SLOBODE , slobode v zmysle volnosti pohybu. Hrac ktorý má rád takúto volnosť musi považovať tuto hru za Výbornu. pretoze kazdi ide inym smerom ,inim štilom atd. Chyby v hrach boli aj budu - mne ide hlavne o hratelnost A TA JE " mňam mňam " . chyby ktore sa tam vyskytnu mam u " prde.. " je to len hra ................ktora sa vsak podarila :-)
  • První dojmy veskrze ozitivní ale některý věci mi vadí
    --- minimapa
    --- respawn nepřátel...dokáže to trochu pokazit radost když čekáte v džungli u cesty kam přijede džíp s rudýma magorama (jinak nikde nikdo), který si zapálej cigáro a tak je elegantně odpravíte headshotama tou moderní variací m14 s tlumičem, s pocitem elegantní práce jdete k džípu a ejhle...najendou se přiřítěj dva džípy s kulometama a z tichý práce přesedláváte na Rambostyl (nehrál jsem FC2)
    --- nejsem hnidopich ale nevěřim v imitaci života na ostrově...civilové většinou jen stojej a nebo se motaj v kruzích, sem tam potkáta nějaký auto, jednou jsem zachránil indiána a indiánku před pirátama, jejich auta se setkali na cestě...civilové vystoupili a začli utíkat, mezitím jsem piráty povraždil a za odměnu si civilové vzali obě auta a rozjeli se každý jiným směrem (indiánka asi jela nakoupit něco dobrýho)
    --- nepřátelská AI umí překvapit...ale u přátel bych čekal, že když neuměj plavat tak přirazí člun až k zemi takhle jsem byl svědkem už asi 2x akce kdy tvrdí válečníci modrýho kmene spáchali hromadnou sebevraždu utonutím v 1,5m vodě
    --- AI umí překvapit i negativně jako třeba když na sebe modrej a červenej stříleli přes jeden strom vzdáleni od sebe půl metru nebo když viděj ze spodního úhlu mrtvolu svojeho kolegy která je na střeše budovy a ještě za nějakym plechem (to se mi stává furt, když zabiju toho maníka co stojí na střeše v campech) ale současně vás neviděj na 20m jak páráte jinýmu rudochovy břicho a táhnete ho za buk
    --- jeden pes Dingo (!!!) dokáže přimět stádo divočáků spáchat sebevraždu skokem do řeky, přičemž se ale divočák nezdráhá napadnout vás, když ho vyrušíte při pasení se

Nesnažim se nějak "hejtovat" ale tydle body mi hrozně kazej zážitek z hraní, kterej zabodává dýku do břicha celkem vážnýmu příběhu, ono je sice pěkný mít otevřenej svět ale udělat ho tak aby se z toho nestávaly spíše scénky situačního humoru je bod další
    • Keyz
      Zatím mně to navíc přijde hodně lehké.Hraji na maximální obtížnost a stejně.
      Hrdina sice vydrží málo to je ok,ale nepřátelé nemají moc taktické myšlení.Stojím v domě nikdo nehodí do domu granát...Hlavně člověk lehce sežene skvělé zbraně a pak není problém ničit.
      Zbraně se neničí,jsou silné to se to střílí jedna radost.
      • Jo lehké to celkem je...já teda nevim jak daleko jsem (mám prozkoumat badtown) tak třeba přituhne ale zatim jsem víckrát umřel špatným skokem z výšky než uměním nepřátel, ono jim dost trvá než se vůbec rozkoukaj, takže s přesnou myškou to jistí headshot kterej je KO, oni se hodně držej bejvalý pozice a moc nepředpokládaj, že se hráč přemisťuje pokuď ho přímo nevidí, takhle mě chtěli obejít ale já mezitím vylezl na střechu a killnul je skokem a mačetkou...tydle animace se mi hrozně líběj tak se snažim je zabíjet dycky takhle "stealh" )))
        To že hrdina vydrží celkem málo je dobrý...ono se to dost vyvažuje tim, že ta "zelená tráva" se válí všude takže o lekárnický šlehnutí neni nouze
        • Já nejvíc umřel pomocí zabírání věží :D pač dostat se tam, je někdy fakt umění, ale to mám rád, chápu, že je to schválně aby se tam člověk hned tak nedostal.
    • Ale musim hodně pochválit optimalizaci...na tom mojem krámu to jede na custom high (něco very high) bez problémů
      • čéče co to máš za PC já nemám žádný low end a jde mi to na minimim necelích 60FPS
        • GIGABYTE 970A-DS3
          AMD 965 4x3,4ghz
          ASUS 5670 512mb
          4GB ram
          • Si děláš srandu ne? Já mám AMD 6x 3,6 ghz AMD 6970 2ghz a 6 gb ram.. vše od asusu.. a s DX9 na střední mi to jde na necelích 55fps bez AA..
            • Ne...tak AA taky nemám zapnutý...D11 jo...ukazatel FPS nevim kde se tam zapíná takže nevim v kolika to jede ale je to normálně plynulý, sem tam to cukne ale to je hodně sporadický
  • Keyz
    Jaké používáte zbraně?
    Dle specifikací jsou všechny skoro stejné.Kulomet je skoro ve všem lepší jak puška.
    Co mně vadí u luku,že střílí hodně nepřesně.Často ten šíp letí mimo.
    Zatím je můj favorit kulomet.Silný,dobrý dostřel.Pak ta speciální brokovnice.
    Škoda,že pušky nejsou pro mně moc použitelné.Mají snad jednu výhodu.Lze tam namontovat 2 vylepšení.
    • kde se dá sehnat luk ?
    • Na začátku jsem používal MS16 Assault Rifle a M 700 Sniper Rifle. Později už jedině Bushman Assault Rifle, Shredder a Z93 Sniper Rifle.
    • Musíš se s tím naučit mířit, není to hned tak, ale už se trefuji dobře, také jsem to neuměl.
      • Keyz
        Je fakt,že když se trefí tak to je hodně silné.

Mně spíše vadí,že tam hodně hraji roli to jak se pohybuje ruka když mířím.
        Navíc s vylepšeným zaměřovačem kde se ukazují metry fakt nevím kam mířit.To je ale o cviku jak píšeš.Hlavně nepoznám jestli ten šíp trefil anebo ne.Často zvíře uteče a nevím jestli po zásahu anebo ne.
        • DusanMPupak
          Pokud zvíře trefíte dobře, tak neuteče. *2*

Kam mířit? Když to není někam opravdu daleko a pořádně šíp natáhnete, tak přímo na cíl.
  • Koukám, tady je to samý lovec... A já říkám, že není nic lepšího než honit s ákáčkem po lese jeleny *1*
  • Ta psychedelická hudba je tak podmanivá. Jdu si takhle džunglí, trošinku pomaleji, neboť mám strach, že na mne něco vlítne, hudba začne hrát tóny, jenž v některých partech připomínají zvuky zvířete či přijíždějícího auta, zatímco já se pilně ohlížím a zjišťuji, že nikde nikdo. Jsem tam úplně sám. Takže se ptám: mám při hraní halušky jen já a nebo je to záměr tvůrců, protože jakožto hráči se přeci nacházíme na ostrově šílenství, takže můžeme klidně slyšet podivné zvuky?
  • Skutečně to na mě působí jako Skyrim ale s puškama. Bavim se, ale stejně si myslim, že nejlepší cesta vede tam, kde ji ukázal Far Cry 1 - tudíž naprosto otevřenej level, kde je jasnej vstup a výstup. Jak se přes něj člověk dostane už je na něm...
    • Na druhou stranu za těžkou obtížnost je AI doopravdy zábavná. Nejdou nejkratšim směrem k mé poslední pozici, ale obkličuje, číhá... nijak nepodvádí... Fakt se bavim.
      • Včera mě jeden pirát obkličoval tak dobře, že jsem za ním běžel přes půl mapy. Ledaže by AI byla tak dobrá, že pirát pochopil, že nemá šanci, tak se snažil z tábora utéct.
  • Hehe ... co se mi teď stalo - utíkám tak před bandou lumpů a že si to jako skočím z vyvýšeniny do vody ... tak si to teda plachtím vzduchem, sepnu ruce do šipky a kousek před hladinou si všimnu že letím krokodýlovi přímo do tlamy, no chytnul si mě dřív než jsem do té vody dopadnul. :D
    Škoda, že jsem zrovna netočil, vypadalo to fakt komicky ... člověk utíká, jako že si skočí do bezpečí a místo toho skočí do tlamy krokodýlovi. :D
  • mno, ač mě to bavilo, tak každou chvílí přestává. crafting fajn, ale málo... mimo hlavní dějové mise repetitivnost, žádné skryté extra bonusy (až na ten pár za úkoly, vysílače,...) nebo něco co by nebylo v konvenci systému samotného světa. a na rozlehlost málo zbraní,imho. jakmile člověk příjde na principy, tak se stává hra nudnou...podobně jako just cause 2 apod. škoda..
    • Já u Just Cause 2 vydržel 100 hodin tak nevím no, u FC3 to nehrozí. Teď jsem na nějakých 30h po dohrání hry a všech bonusových věcí z deluxe edition a jsem na 88% hry, zbývá už jen asi 50 relikvií.
      • tak jsem asi už vyrostl ze svých správných hracích let *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit