Přejít na výpis diskuzí
Far Cry 3 vyjde na začátku září, odhaluje nový trailer
15.2.2012 | Petr Poláček
97 příspěvků
-
Sakra.. do tohodle traileru se ta sračkoidní ?hudba? celkem i hodila *11*
-
Za metrosexuály už hraješ v mnoha hrách, třeba v Metro 2033 jsou jenom metrosexuálové.
-
Taneční hudba.. ano. Ale s timhle argumentem tady moc nepochodíš, protože ty nerdi tancovat neuměj. Jenom vlízt do nějakýho klubu by pro ně byl nadlidskej úkol.
-
Věř mi, možná tak poslouchatelnější (což je dost subjektivní), ale něco hlubšího v tom vážně nenajdeš, taky je to jeden z důvodů, proč to neposlouchám ani já. Respektive, doma bych si to nezapl určitě, ale při nějaké příležitosti (nějaká akce, cokoliv), tak když se to hraje, nevadí mi to. Já zase nikdy nenašel pochopení pro growling spojenej s death metalem, ale nikomu bych to nebral ani nezpochybňoval kvality..a hlavně mají jejich skupiny úžasný covery na albumech většinou
-
Hmm možná máš pravdu že se k tomu stavím moc osobně ("že co poslouchá má myšlenku....")... Rozhodně i ELEKTRONICKÁ TANEČNÍ HUDBA má podle mne zajímevější kousky než toto *3*
-
Pokud máš potřebu vyjadřovat nelibost tím, že budeš psát o opicích s klackem, tak se o žádném slušném vyjáření nelibosti nemůžem vůbec bavit. A vážně, pokud v ELEKTRONICKÉ TANEČNÍ HUDBĚ chceš hledat myšlenku a duševní pokoj, tak...vážně se nemáme o čem bavit, musíš napřed mít na věci lepší pohled, víš. Je to dělaný pro uplně jiný příležitosti a poslouchání za úplně jiným účelem, než když si poslechneš Smetanu. Proč já mám takový to podivný šimrání v kostech, že ty budeš jeden z takových, co hudbu řeší tím, že co poslouchá má myšlenku, je osvícené a krásné a co neposlouchá, tak je pro puberťáky, nemá to žádnou hloubku a nebo nosí jen rozkrok u kolen a mluví sprostě. No ták. Odlišnost lidí je ta nejkrásnější věc, nezabijej ji tím, že se budeš pohoršovat nad tím, že něco jinýho dělají, čti poslouchají.
-
Nikde nechce aby všichni poslouchali Smetanu, Beethovena či minimalistickou hudbu... Ale jestli existuje nějaká animální a duchovní složka hudby tak tohle je přesně jeden s těch extrému, kdy mlácení opice klackem do stromu není o moc dál... Dokážu to přijmout, když to je v traileru a má to navazovat nějakou atmosféru, ale docela mně překvapilo (po vyhledání na youtube), že to je tak poslouchaný styl...
Já to nemám chuť někomu zakazovat, jen jsem prostě vyjádřil svou nelibost -
Co je tohle za ubohou odpověď? Nezmůžeš se na nic jinýho, než argumentovat mi slavnými jmény abych pak měl vypadat jako omezenec? Prosím tebe. *7* Nikde jsem ani nenapsal, že dubstep poslouchám, jen nechápu, co vás na tom překvapuje a ještě proti tomu musíte zbrojit, očividně se vám to nelíbí, to její kvality nijak nezmenšuje, lidi to očividně poslouchají. Takhle se hudební žárny probíjely vždy, ne každému se líbí, viz takový Mozart, že ano...Ale "attention whore" do toho potom musí všude kopat a pak se navzájem plácat po zádech, jací frajeři jsou a jak poslouchají Smetanu, Beethovena a takový ubohosti jako dubstep jim přece nic neříkají, jak si vůbec někdo dovoluje posouvat se v žánrech dál a vymýšlet něco nového!!!!!! Do pekla s nimi *7* *7*
-
Díky.. No odpověděl jsi tak nějak za mne *4* .
-
TO NENÍ HUDBA! Zkus si někdy pustit třeba Smetanu, nebo Dvořáka, at víš, CO JE TO HUDBA.
-
Co je na tom k nepochopení? Nemáš jen trošku omezený obzory? Normálně je to k nevíře, ale ano, je to elektronická taneční hudba, vidláku. A taky už je na světě přes dobrých 10 let, není to žádná novinka.
-
kok*ti
-
Taky se mi zdá... Já to do dneska neznal a byl jsem štastnější člověk...
-
Ubisoft dela moc dobry hry, takze jediny ceho se bojim je aby to vyslo na PC....jinak se moc moc tesim.... *5*
-
Není, banda ožralých hipíků by nahrála lepší song třískáním klackem na kýble. Ten elektronickej hnus se prostě sere všude, asi je to děsně kůl a in.
-
Dubstep? To je jako hudba? *11*
-
Pěknej trailer a po dubstepu mám vždycky chuť rozbít někomu hlavu. Asi si to začnu pouštět častěji.
-
Pěkný a dost poutavý trailer, stejně jako jednička se mi ani trojka nevyhne.
-
16bit to není. Je to podobný, ale jiný.
-
NOISIA - MACHINE GUN (16bit remix) náhodou mrtě drsný *16*