Přejít na výpis diskuzí
Far Cry 3 vyjde na začátku září, odhaluje nový trailer
15.2.2012 | Petr Poláček
97 příspěvků
-
Pěkný a dost poutavý trailer, stejně jako jednička se mi ani trojka nevyhne.
-
Mám rád dubstep a ta mařka ve 2:10 byla fakt drsná... Far cry 3 mě nemine, doufám že to bude stát za to...
-
-
Ale čeština tě očividně "mynula".
-
-
nějak stále nevidím, kdes našel chybu..že by čeština minula tebe?
-
-
(editováno v 00:36) včera v 15:34 tyvle čum na editaci postu :)
-
-
-
-
Když jste si spustili novou hru v jedničce, spustilo se video velmi, opravdu velmi podobné. Možná je jenom dobře, že je ten trailer takový, jaký je. Hlavně mi jde ale o to, aby se to i jako jednička hrálo.
První 2 minuty: http://www.youtube.com/watch?v=-AvQBs02Rjw&feature=related
A zaposlouchejte se do hudby, taky to tam není žádné piánko a housle. -
"Found footage" klišé až to tříská dveřma. OK, to ještě beru, ale jestli tam ZASE bude konstantní respawn na checkpointech a jeslti tam ZASE nebude AI vůbec připravený pro stealth postup hráče, tak se můžou jít zahrabat stejně jako s předešlým dílem.
-
Je teda fajn, že udělali charismatickýho záporáka, to je základ každýho dobrýho příběhu,ale já mám problém, že mi přijde sympatickej, spíš než že bych ho měl chuť sejmout :)
-
-
Mně přijde taky charismatickej a tak trochu i sympatickej a naprosto s tebou souhlasím jen s tím rozdílem, že pro mě to bude potěšení ho zabít *1*
-
-
me se to libi :) ja to chci :)
-
dobry ... bez zvuku dobry .. :)
-
"pegi achtzehn" XD
-
Necham se prekvapit :) Pribeh sice typicke B movie :) Ale proc ne ... obcas i to je potreba :)
-
-
těšim se ale možná bych neměl??
-
-
Míň sympatického hrdinu (avatara) jsem snad ještě neviděl. A hlavní záporňák, co to ***** je? To má být parodie na "Apocalypse Now!"? Kdyby odtud hlavní hrdiny okopírovali, udělali by líp.
Snad se neblíží doba kdy budem hrát za metrosexuály, zlatej Max Payne a Gordon Freeman. -
-
Za metrosexuály už hraješ v mnoha hrách, třeba v Metro 2033 jsou jenom metrosexuálové.
-
-
+1 interwebs points :)
Mne sa prvé aj druhé FarCry páčilo aj keď v dvojke tomu chýbala tá "tropickosť". Tento FarCry si nenechám ujsť.
Teraz len dúfam že Ubisoftu nehrabne a nespraví z toho "console only" :(
-
-