Přejít na výpis diskuzí
Far Cry 3 vyjde na začátku září, odhaluje nový trailer
15.2.2012 | Petr Poláček
97 příspěvků
-
Je to trailer a tak těžko soudit knihu podle obalu.
Zatím to na mě působí tak, že se autoři snaží tak trochu navrátit k FC1, ale tentokrát cestou hollywoodské akce , která je známá tím, že neřeší drobné detaily vybočující z reality či racionality přesto, že je situovaná do reality. -
No vypadá to zajímavě, jestli se opravdu chystají k návratu ke kořenům, tedy styl prvního dílu, budu jen rád a budou mít o fanouška navíc. No ale když jsem v půlce videa viděl bandu černoušků s kalachy, vzpomněl jsem si na tu tragédii jménem FC2. Doufám, že se pletu a čeká nás konečně díl, který jedničku pokoří a na dvojku dá zapomenout.
-
me jen fascinuje, ze tady nekdo nekomu nadava do buzerantu a sam posloucha Judas Priest *1*
-
-
Jako by ses snažil říct že mezi:
http://www.exposay.com/celebrity-photos/rob-halford-judas-priest-concert-at-the-hamersmith-apollo-march-16-2005-6rKMad.jpg
a
http://www.emobucket.com/albums/userpics/10176/09Hwlb663332-02.jpg
není rozdíl. *2*
-
-
No tak na příběh a jeho smysluplnost bych nevsázel. Snad se to bude aspoň dobře hrát.
-
Perfektne spravený trailer!(tá hudba mi tam zas až tak moc jak to popisujú niektorý ľudia v tejto diskusii nevadí...)
-
Sakra.. do tohodle traileru se ta sračkoidní ?hudba? celkem i hodila *11*
-
Co to zas ku*va je za ''hudbu''?! K tomu traileru se to vůbec nehodí.Nechal bych to bez tý nehutný elektroniky.Jinak bych uvítal spíš nějakej gameplay trailer.Ty rendery už mě nebaví.
-
-
radši metálek, co? ty gumo..
-
-
Hudba jako že teď letí tak tam je protože byla už v nějakých trailerech. Hrdinové absolutní klasika a už je to strašně ohrané. Uvidíme jak to dopadne.
-
-
"Hudba jako že teď letí tak tam je protože byla už v nějakých trailerech" Co že to?
-
-
Dubstep jo, ale do tohohle fakt ne...
Neviděl jsem horší dubstep trailer. *16* -
Prosím vás co furt řešíte ohledně příběhu. Skoro všechny hry co tedka vychází nemají taky žádný příběh a vypadají naprosto skvěle. Jestli vás bavilo Call of Duty určitě vás neomrzí Far Cry ve stejném tempu (čistě můj názor). Jsem fanoušek téhle série a už se na 3 prostě těším. Jednička byla mezi nejlepšími hrami, 2 už byla trochu horší ale i tak mě to bavilo i když to bylo trochu v GTA stylu otevřeného světa, doufám že 3 nebude mít otevřený svět ale i kdyby měla, překousnu to a i tak si hru koupím... myslím si že hra uspěje. raficky je to pěkné, hratlnost a akce se mi zdá zběsilá a dobrá a všechno kolem toho .. Vyvojářům věřím že se jim pokusí udělat hru která zabaví na dlouhé hodiny *4*