-
Naprosto s recenzí souhlasím, díky pánové *3*
-
když chci hrát far cry 4 offline online nebo mapy od hráču tak mi to napíše že mám očistit disk a restartovat Xbox 360 už jsem to udělal asi 10 a pořád nic nevíte co stím? *10* *16* *9*
-
bože čakal som niečo iné a nie DLC far cry 3 ,,, celý engin je far cry 3 s trochu krajšou grafikou ešte že aspon prekvapil COD a Alien lebo tento rok je toho malo čo prekvapilo zlatí Far Cry 1
-
-
překvapil COD ??? ty asi nemas ponětí co CoD kdy bylo ..to co plodí teď je jen velkej vysměch..!!!!
-
podekuj se konzolím
-
Tak hraj jednicku bukvo :) a nepi*uj
-
-
Hra o ničem, pro malé děcka možná super ale u mně to šlo po 4 hodinách s pc pryč, grafika na to že je skoro rok 2015 taky v ničem nepřekvapila a hw nároky dost vysoký a hra nevypadá že by je potřebovala, prostě far cry 3 dlc akorát že na ultra nastavení to chce 2x lepší pc a i tak nevypadá líp než 3 a navíc i herní nápln bych řekl že ve 3 byla lepší... a recenze 9/10 ? ani náhodou (korupce už i v herním světě) díky Ubisoft,Activision,EA... máme vás rádi
-
-
A pro velké děcka je dobré si zopakovat pravopis *1*
-
-
-
Mám odehrané asi 2 hodiny, takže to jsou spíš první dojmy. Hlavní hrdina je sice zase nějaký 20 letý ocásek, ale není uřvaný jako Jason ve FC3. Hlavní záporák je výborný. Úvodních 15 minut s ním jsem napjatě sledoval. AKčko mi solidně kopalo, takže to vypadá, že konečně trochu zvětšili zpětný ráz. Prostředí mi sedlo o mnoho víc, než ve FC3. Co mě ovšem štve je to, kolik žere vyhlazování. Mám gtx 970 a když dám 4xTSAA, tak mám okolo 30 fps, což je na FPS hru docela málo.
-
-
k čemu ti je vyhlazování, to je featura ktera se používala v dobách 1200x neco rozlišení. pri dnešních monitorech aa nepotrebuješ
-
-
Ale potřebuješ. Neříkám, že mě to nějak extra sere, SMAA vypadá skoro stejně jako TXAA, ale proč to žere tolik fps a změna skoro není vidět, to mi vrtá hlavou.
-
-
max: jako že dnešní monitory mají zabudovaný AA filtr? XD Ty si potěr chlape..:)
-
-
Proč to píšeš mně, já jsem to neřekl...
-
-
-
-
-
nejde 16:10 fullscreen supr ze to vim, dik za recenzi.... what???? rofl 9/10 tak tohle je na me moc
-
-
Já mám 16:10 monitor, ale když nastavím 1920*1080, tak se to zobrazuje normálně a bez pruhů.
-
-
hahah no ty si pepíček... samo v 1080 to bude bez pruhů, ja ti to vysvetlovat fakt nebudu, ze si jozef
-
-
Jde to. Nastavíš si 16:10 a např 1920x1200 a jede to. Nicméně černé pruhy mam dole a nahoře pořád. Ale netrápí mě to, hraju na TV a ta má na pohodu 1920x1080
-
-
hlavne ze inteligenti jako ty tu maj top commenty!
-
-
hlavne mi naklikej mminusy ty tarde, i kdyz je evidentni, ze meles zcesty
-
-
Mám tady teplou deku a šálek kávy. Pojď příteli, já se o tebe postarám.
-
-
hmm a muzu dorazit zivej?
-
-
-
-
tupec si, ja rikam ze nejde 16:10 1920*1200 fullscreen, ty napises ze to de, ale s pruhama... bolí to hodně?
-
-
jo to podělali s tím 16:10, taková primitivní věc a oni to nedokáží. Tohle je jedna z těch věcí co si prostě nedokážu vysvětlit. To je jako při výrobě auta zapomět namontovat stěrače, vyloženě neschopnost a tupost.
-
-
hlavne ze to ten pohodář v recenzi vubec nezmíní omg! to recenzoval z ps/xboxu ???
-
-
Ano. Je to napsané v záhlaví, plus popisu grafiky na PS4 je věnováno několik odstavců v textu.
-
-
neprijde ti ani malinko divný, že to jede z ps4? ani trosku? FPS hra puvodne z PC? nic? tak to si idealni konzument UBI sh!tu
-
fakt hezký.... to asi meli ve scriptu, nerecenzovat pc verzi počitam... ok, timhle tu koncim
-
-
Ty fakt čteš jen koní lejna, copak jsi nečetl, že recenzent zmiňoval, že nemohl recenzovat PC verzi, protože byly dostupné v té době jen konzolové?? Fakt typický games.cz čtenář..přečtu nadpis, hodnocení, zápory, klady mě nezajímají, mám dočteno...
-
-
-
Ono to neni mezi recenzenty asi moc standartní rozlišení.
-
-
-
8/10 by mne taky přišlo realných
-
-
A pak se clovek podiva na fightclub kde mu dva clenove games reknou ze to je totalne to samy co FC3 a nic novyho tam neni *1* Ted at si clovek vybere:)
-
Dobře 8/10... třeba se do té hry zakousnu... užiju jí víc. Nevím třeba to je taky o tom když po druhé to samé, je to furt to stejné... tedy na pár drobností.
Přesuny atp... se mi zdají jen delší pokud vím 3jka byla plynulejší (dala se dopařit za odpoledne).
Jo, jo uznávám je to lepší určitě jak zprasené AC.U. Nevím tak ještě jednou se zkusím ponořit.
I kdybych dojel jen kampan... chce tomu dát prostě čas no. *7* -
Far Cry 4 výborná hra, jen pořádně na mapě nepoznám, které mise navazují na sebe v příběhové linii. Poradí někdo? Všude jsou jen mise které jsou doprovodné, ale pořádně nevím které mise jsou k příběhu. Děkuji Honza
-
-
Všechny ne? ty mise kdy něco děláš označené písmenem na mapě jsou příběhové. NZ.
Je to iv progress kolik misí ti zbývá od každého písmene. -
-
Děkuji moc za Odpověď. Mysle jsem si to, ale nebyl jsme si jistý ...
-
-
-
Lidi mám problém. Hra se mi neukládá. Odehrál jsem pár hodin, udělal jsem 5,6 misí, Uložil, pak jsem dal ještě uložit a ukončit. Když jsem hru zase zapnul, neměl jsem možnost pokračovat v rozehraném, mohl jsem jedině začít znova...
-
-
Mám úplně stejný problém nevíte jak ho odstranit?
-
příště si hru kup, nebo jí spouštěj přes administrátora...
-
Stačí hru spúšťať ako administrator.
-
Ha to samé jsem měl u FC3 vyřešil jsem to až stažením savů...
-
Kup si origo a máš po problému.
-
-
Mno originalka ti nepomuze...tohle je vseobecny problem zabezpeneni a spravy PC. 90% lidi totiz ani nevi ze se WIN muze pokazit jak auto,nehlede nato ze tato hra je opravdu narocna jak na CPU tak na VGA a RAM,otazka pak zni ? Zvlada to ten kus kremiku co mam dole v bedne ? No asi nezvlada,kdyz ma problem vubec rozjet hru a je tak zaneprazdneny zemu nezbivaji zadne volne prostredky nato aby hru ulozil... Proste jeto tak,,a kdo rika ze ne tak je naivni trubka. Priklad FC 4 na FULLHD+ULTRA na vsechno nastaveni si cucne z grafiky 2.8GB RAM a to tam neni nastavene co Nvidia doporucuje... takze spatky na stromy...ikdyz...stoji tahle sice grafickimy orgijemi neprekonatelna hra ale jinak hratelnosti pod urovni FC 3 za tak drahy upgrade ??? Toje jen vas...
-
-