-
Nainstaloval jsem neprozřetelně win 10 a teď jsem nainstaloval Far Cry 4 a nejedou. hlásí to chybu a nevím si rady. Nevíte někdo, jede tato hra pod Win 10?
-
Na hru jsem se vážně tešíl *3* ,ale zatím jsem jí nehrál to budu až na svém novém pc chci si to ,totiž užít na FULL HD :) . Zatím jsem koukal na trailery a vypadá to vážne úchvatně . Velice velká mapa nový prvky a skill atd. Vážně už se teším až okusím další díl Far Cry (4) *1*
-
-
můžu hrát FC4 přes pc s někým na ps3??? jestli ano tak jak
-
Ahoj koupil jsem si na PS3 Far Cry 4 ale nejde mi režim celé obrazovky.Obraz mám jen přes půlku TV a nahoře a dole klasické černé pruhy.Jde to nějak vyřešit? Díky za odpověď
-
9/10? je to normalni sr**ka
-
Co mám dělat když nemám foťák . Já ho potřebuji na jednu misi v Himálajích
-
vy ste všichni kokoti....ja sem to hral týden a už to hraju po druhý....nemužu si stěžovat..ani jednou se mi to nelaglo...lepší hru jsem nehrál...a nedivte se že vám to nejde když máte v počítači procesor 1.9ghz... *4* *4* *6*
-
-
Jo tak schválně hru mám elektronicky staženou přes uplay originál.Hw procesor 3,80Ghz
Operační paměť 8 GB a grafiku GForce GTX 950,Direct X 11,1 takže HW požadavky splňuju.Pařim i Wtcher 3 což je náročnější než Far Cry 4.A stejně když spustim FC 4 tak tam mám jen černou obrazovku.Tak pane chytrej a co řekneš mně :-O
-
-
Far Cry 4: PC Port Report
https://www.youtube.com/watch?v=M25Le3JdHH8&list=UUy1Ms_5qBTawC-k7PVjHXKQ
Skvělé, že již videa na YT jedou 60 FPS. V nastavení je toho dost aby si každý zahrál jak chce. To FOV je opravu komické. Člověk musí hádat o kolik se to prakticky zvedne... -
možná to bude dobrý, ale nejdriv pustím letsplay abych mel jistotu
-
-
Všechny nás zajímá, co uděláš *3*
-
-
FC3 sem koupil za své, pokračování obstará "Ježíšek". Negativa autor popsal trefně a v dalším díle by pro mě už byla neakceptovatelná stejně tak stávající koncept. Pokud se značka neposune můj zájem pohasne stejně jako v případě CoD, všem je třeba měřit stejným metrem. *6*