-
Pagan Min snad prekonava tuposti protagonistu shadow of mordor a golden path je jak s neakeho animace aladina. Pusobi hra i dal po startu jako Dobrodruzstvi mladeho Youngstera na Disney channel? S radou technickych problemu, absenci podpory 16:10, absenci model fov, konzolemi prolezlym gamedesignem, pochybnou arkadovou vizualni strankou a vyspelosti spis do 12ti nez 18+ pres vsechno snazeni opravdu nenachazim duvody proc to hrat dal.
-
-
amen!
-
Já mam FOV nastavený cca na 95 a jsem spokojenej.
-
-
cca 95 je tak trochu pred pravym okrajem nebo skoro uplne u okraje posuvniku ? :)
dementneji se to vymyslet nedalo ... ne ze bych byl nevdecny, ale byt vdecny za samozrejmost, kterou jeste nejakym zahadnym zpusobem dokazali udelat blbe chce trochu premahani :) ale budiz ..
Ted jeste prosim udelat pouzitelnou mysku odstranenim negativni akcelerace, ktera se tam pochopitelne dostala jen nedopatrenim, za coz se urcite velice omlouvaji a napravi to hned jak to pude .... :/
-
-
-
Jak je na tom optimalizace? Známe Ubi. *2* (recenzi jsem nečetl a ani číst nebudu, na to je můj čas až moc vzácnej).
Jestli je ale vše momentálně v pořádku a nemusí se čekat na nějaký opravný patch, tak jdu rovnou sosat a hrát. Připojit gamepad, se kterým se FPSka hrajou parádně, a velkou TV k PC HDMI kabelem a mám o dobrou náladu postaráno. *5* -
-
Tento komentář je definice dementa...
-
-
IMHO pokud nemas nadupany stroj, neuzijes si to. Je fakt, ze jsem hral FC3 i na ntb, a na medium detaily to slo - FC4 nejde, a je celkem nepatrny rozdil ve vykonu mezi nastavenim low nebo high; nemluve o tom, ze FC3 na low jelo a vypadlo lip nez FC4...dalsi pro nekoho mozna zadrhel je 64 bit system only ci nepodpora DX9.
To, ze uz ubi vydali ted par dni po vydani uz patch 1.4 plus pry jsou docela problemy s kartami ati, muze tak nejak mluvit za hodne.... -
-
problemy sou, nejde 16:10 fullscreen, tzn pokud mas tenhle monitor, das si treba 1920*1200 tak budes mit cernej pruh nahore i dole. Pak lidi hlasi problemy s mysí (akcelerace - sice mas v options moznost to vypnout, ale to nefunguje jak ma, takze musis editovat nejaky xml soubory). Na Ati fachá blbě. Pretejka Vram, dokud si neupravis xml soubor (pokud nemas 3gb+ vram). Framerate lítá, tzn na supr kompu mas napr 120fps, rozejdeš se, a za chvilku ti to bude haprovat az k 40-50fps! CPU to vyuziva taky pekne, na 3 core mas furt 100% vytížení (nejvetsi demence, když už nekde 100% tak na 1. core kery je ze vsech core co mas v CPU vzdy nejlepsi)... a bude toho víc. Na steamu lidi rvou, ze mas black screen atp.
-
-
Tak nevím, včera jsem zapnul (verze hry 1.3), nastavil rozlišení 1920x1200 a žádné pruhy se nekonají. Normální full screen. Myš taky v pohodě. AMD karta (R9 280X) a jednotlivá nastavení kvality grafiky jsou na grafice hry i frame rate sakra znát. Žádné propady. Na mé sestavě něco mezi High a Very High je OK. Takže kde je chyba? *3*
-
jo a nejdou odklepnout animace :D:D bude toho vic proste... ale to v recenzi fakt nehledej, todle je volejník :D 9/10 a čauki kucíí
-
-
COOP!, hlavně že to má coop! to je to hlavní ten je zábavný to samý COD AW tam je zase MP to hlavní.
-
-
Nevím to psal pan olejník v chatu. Vysvětloval to ohodnocení. *3*
-
achjo, proc nez to sem napíšeš, to neproženeš přez word a nedáš si korekci? Takhle to vypadá fakt divně... ale jo, treba je to hra o coopu, ok, chápu co myslíš... to nic nemění natom, že hry co mi nejdou ve fullscreen mi na PC nesměj.
-
-
-
Jo jedina vec je ten fulscreen. Ale ja to v hraju v 16:9. Jinak zadne problem nemam. Black screen maji mozna tak piratsky verze. Precti si nahore co mam za kartu, hra jede uplne v pohode a vypada super.
-
-
neni pravda, problemy maji original verze
-
-
PS: recenze je z ps4 verze :D:D prej PC verze nebyla k dispozici... tak tomu veri fakt asi jen mistnijarmilkové, že je to ten pravej duvod! :D
-
-
Blbost, staci snizit rozliseni, ja jedu na 550 gtx ti, stredni detaily zapnuty AA i okluze a slape to mezi 45-40 fps. obcas to jde pod 40 ale min nez 36 sem nikdy nemel
-
-
Snížit rozlišení? to pak sice hrát např půjde ale vypadat na FHD monitoru celkem nic moc.
-
-
Nevim jakou reci mluvis, takze tezko muzu odpovedet.
-
-
z toho si nic nedelej, me to de stejne od low az po very high... stejne blbe..
-
No to je problem, protoze na me zastaravajici sestave at dam medium nebo low FPS se prakticky nehnou, ale jak sem snizim rozliseni sli o 10-12 snimku navrch.
-
Stačily by snížit detaily ne? proč rovnou snižovat rozlišení... to akorát kazí zážitek tedy když nehraješ na starém LCd nebo crt 17" kde to je vlastně jedno, nebo na ntb.
-
-
-
-
-
-
Je v tom zase několik stejných misí, které se střídají pořád dokola a sbírání relikvií, paměťových karet, diamantů a dalších nesmyslů? Kvůli tomu, jaká to byla nuda, jsem nedohrál FC 2 ani 3. Hry to byly pěkné, ale neskutečně promarněný potenciál, změnilo se něco?
-
-
No, sbíráse tam všechno možné i nemožné a tak takže vše při starém ale zase to je větší "výzva" musíš si pro ty blbosti i vyšplhat... nic zadarmo ti hra nedá no.
-
-
OMG:
Ty s tý hry děláš tvl nějak super nadupanou hru na kterou všichni nadrženě čekali 4 roky :-D :-D
Bohužel nic sem neslyšel ani nečet...A i když se zamyslíš Fra Cry2(2008) FC3(2012) a FC(2014) hry měli tu grafickou revoluci v roce 2007-08 jako třeba GTA IV,Assasin a nezapomenutý Altair, nebo Crysis 1 mimochodem víš že to byla první hra která podporovala 2 jádrové procesory? To byla teprv raketa! Nebo když sem to trapný GTA IV stahoval přes ruský stránky a pak sem musel ještě stáhnou nelegální Servis Packy 3...nakonec se mi to sekalo ale utěšilo mně že to nemohly na plný detaily rozjet ani někde ve studio....a prosím vás rozlišění milion na milion a detaily na mega ultra hight urovni není všechno kort v GTA....:-)
Tak mě tady nestraš s Fra Cry 4 :-D Na tý hře mně překvapilo jen to že o ní psaly chvilku po tom když sem dohrál 3 :-D
Jak to píšou profíci? Ta hra má stejný Engine? Engime?Enigme? :-D :-D a nebo ten kdo nemá DX11 je osel :-D
Jinak ten člověk OMG píše nesmysli....Bud si koupil originálku a je nasraný a nebo místo PC má Notebook :-D A ještě Herní Notebook :-D LIDI!! Herní notebook totiž neexistuje je to jen drahý a slovo herní to má kvůli reklamě...:-) To že Ubisoft dělá furt horší hry souhlasim ale naštěstí to dělá každý :-D Watch Dogs a Assasin jsou lépe hratelná na konzolích ale to každá hra s timhle debilním pohledem krom (Mafie a GTA) :-D proto budou asi lépe hodnocený na konzolích ale Watch Dogs byl propadák...Ale 21 století..takže Watch Dogs měl ve světě takovou popularitu až se stal komerční a to díky Ubisoftu tudíž se všem omlouváme a Watch Dogs 2 bude legenda a hned lidi přestanou brečet bohužel tak to je :-)
Ale Far Cry je Počítačová hra.... a jak si psal ten Anglický koment že má 32gb RAM a seká se mu to :-D :-D lol :-D a k tomu ta značka Gigabyte G1 Sniper 5 mob :-D To zní jako kdyby to měl na videohrách tvl :-D :-D To bude určitě Notebook 5 let starý :-D
Dám ti radu do života...Nehraj hru jen proto že má tolik hodnocení.. čím víc známá, tím víc drahá, tím víc reklam,tím se stane komerční no a to lidi chtějí...Pokud se ti hra nelíbí prodej PC a kup si konzoli...to by tě bavilo Assasin,Watch dogs,Sleping dogs,GTA,Mafie,Max Payne Tom Raider,Batman, a milion dalších..Teken a Fifa je jasná věc...no a máš jistotu že se to sekat nebude a navíc hry na konzole mají větší budoucnost jelikož tam ty hry kupovat musíš :-D Aspon budeš hodně dlouho přemýšlet co si koupit....A začneš hrát to co baví tebe a ne to co baví půl světa :-) -
-
konzoloidni kokott jsi. IQ mas tak 16.
-
Teď je ta správná chvíle!
https://www.youtube.com/watch?v=K-oWF4woDXw -
Nauč se psát, nebo se na to vys*er
-
-
Po zkušenostech s Crysis sérií jsem rád, že se Far-Cry zhostil tým, kterej má zájem o tu značku a má zájem jí dělat jméno dobrýma hrama ... těšim se na to !
-
Nejhorší je že je tu tolik připitomělích vedlejších uloh at už souvisejicí s progress hry nebo ne... nevím že je asi člověk dělat bude no. Protože jinak by se fakt asi nepohnul nikam dál. *7*
Jsem rád že sice spoustu lidí to baví ale hodně má podobný názor... což po 2-3hodinách když "kampan"
má max 10 nebo kolik má velice vypovídajicí hodnotu pro ostatní. Věřím že v kooperaci to může být jakžtakž sranda. -
nejhorsi diskuse sou tam, kde sou proste konzolisti a fandove takovejhle kokotin dementnich... todle je jasnej priklad... XXX prispevku umlnejch jarmilu, fuj tajbl, cest vyjimkam
-
nainstaloval, zkusil, smazal... za me 0/10 a klidne si puknete, hrozna sh!tka tadlehra, a to sem to hrál od jednicky... a teda 2+3 no nevim, proste nedohráno díky cau... tahle hra desetiletí parazitune na prvních 5ti levelech FC1!!! takovejdle sh!t mi na pc proste nesmi, ubi nikdy... ted jim klesne aspon procento piratskejch kopii, bo ani zdarma... uzijte si, jarmilové
-
volejni pro me zkoncil, games taky, adblok jisti
-
mam chut udelat neco strasnyho, dostat ban a uz sem nikdy nevlizt :D
-
-
dislajk? tak vy mě máte tak rádi že nechcete abych odsud zmizel? to je vodvás hezký pytložvejci
-