Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • michaliuz18
    je tam rovnaka blbost z fc 3 ze mesiac sa hybe na zavislosti od vasho pohybu? ked stojíte tak stoji aj mesiac. Kebyze stojite furt tak je stale tma lebo stoji aj mesiac. :D
    • Johnny
      Jo všiml sem si toho, ale ne z hlediska měsíce ale stínu od hory. (ted nevim jestli byla noc nebo den) ale stín se hýbal nějak rychle ale jakmile sem se zastavil a nehejbal myší, tak stín Stál, ale jak sem se pohl, tak se dal stín do pochodu :D docela mě to pobavilo :)
  • Mato1987
    Kvalitná hra, jedná sa pravdepodobne o jednu z najlepších tohto roku, hudba perfektná, atmosferická, obrovská rozmanitosť prostredia, zvierat, viacej druhov nepriateľov, zábavný coop a celkom kvalitne spravený asymetrický multiplayer. Kampaň si cez víkend asi prejdem znova. FC4 je jedna z tých hier, ktoré sa oplatí prejsť na jeden záťah, tento rok sa mi to podarilo len s wolfenstein new order a práve far cry 4. Príbeh aspoň podľa mňa lepší ako v predošlom diely, troška som bol sklamaný z hlavného antagonistu, že sa v hre objavoval vážne len sporadicky a mierne ma iritovala tá idiotská akcelerácia myšky, ktorá sa nedala vypnúť ani cez .cfg súbor v dokumentoch...Ináč hra je to graficky prekrásna, až na tú vodu, tá mi pripadá ako keby od prvého dielu far cry sa ani nezmenila, čo je fakt škoda.
    U mňa určite aj 9.5/10, po dvoch obrovských sklamaniach ako watch dogs a unity konečne aspoň jedna kvalitná hra od ubisoftu.
    • Ristoro
      Souhlas. Ale 9,5/10 je přehnané. 8-8,5/10 za mě.
      • Mato1987
        Hodnotím podľa seba, FC3 som dal 8.5/10, FC4 je ešte k tomu lepšia hra ako fc2 a fc3, preto 9.5/10.
      • Celé je to o tom... Kdo měl rád trojku, bude se mu líbit i tohle, kdo ne, tak ho prostě čtyřka bavit nebude ani s těmi několika drobnými vylepšeními a trochu jinou lokalitou. Stále více mi tu prostě sedí označení Far Cry 3.5. Za poloviční cenu by se po tomhle datadisku, myslím, jen zaprášilo.
        • Morraw
          V čem je to datadisk, když obsahově je to stejně velké jako FC3 + novinky.
          • Mato1987
            Aj napriek tomu, že vývojári tvrdia, že herné mapy sú rovnako veľké, tak si dovolím tvrdiť, že mapa FC4 je, aspoň, čo sa týka rozmanitosti a rôznorodosti omnoho bohatšia a pestrejšia, Kyrat jednoducho pôsobí viac malebne a zaujímavo ako tie nudné dve ostrovčeky v thajskom zálive uprostred ničoho...Iste aj rook islands mali svoje čaro, ale Kyrat je jednoducho zaujímavejší.
            To, že si myslí, že FC4 je len datadisk pre FC3, to mu neberem, je to síce nesprávne uvažovanie, ale o opaku ho ani mi dvaja nepresvedčíme.
            • Ristoro
              S tou rozmanitostí máš pravdu. FC3 mi moc nesedl. Dohrál jsem ho až na třetí zátah. V AC4:BF bylo dost podobné prostředí, jako ve FC3, ale ta hra mě neskutečně chytla už napoprvé. Zkrátka mě tam bavilo jen tak si chodit po těch ostrovech. Co se týče prostředí FC4, není co vytknout. Nádherné zasněžené hory, podzimní listí na stromech, to je moje. FC4 je pro mě tedy o dost lepší, než FC3.
        • Mato1987
          To je blbosť, čítal som recenzie od ľudí čo nehrali predošlé diely a absolútne zbožnujú FC4.
          Niekomu hra môže pripadať ako Far Cry 3.5, avšak v skutočnosti tých podobností nie je až tak vela, okrem niektorých rovnakých modelov zbraní, vozidiel a iných assetov ako zvuky v menu alebo niektoré aj rovnaké animácie uzdravovania je to úplne iná, najmä keď si hru spustím na max nastaveniach tak niekedy až žasnem nad kvalitou grafiky, škoda, že sa jedná o multiplatformovú hru, možno keby vyšla exkluzívne na nové konzoly a PC tak ako unity tak by grafika bola ešte lepšia, ale aj tak môže fc4 konkurovať takým grafickým skvostom ako Crysis 3 alebo Wolfenstein TNO alebo The Evil Within. Takže FC4 by som ani zďaleka neoznačoval za FC 3.5, kedže už len graficky je ten rozdiel fakt výrazný a to nehovorím a rôznych iných novinkách ako perfektný coop zakomponovaný priamo do kampane hry, zábavná mini helikoptéra, premakaný a plnohodnotný multiplayer a mnoho iného.
          • Ty moc čítať neumíš. Já psal o lidech, kterým se trojka líbila nebo nelíbila, nepsal jsem o tom, jestli ji někdo hrál nebo ne. *3*
            To co tu zmiňuješ, jsou všechno jen drobné úpravy. Sorry, ale přidání nového dopravního prostředku, jiné zvuky v menu a lepší grafika (subjektivně), pořád mi z toho vychází 3.5. Celkový koncept hry a všeho kolem je totiž naprosto stejný jako ve třetím díle *1* Je to naprosto stejná situace jako když porovnávám Saints Row 3 a SR4.
            • Mato1987
              Práveže naopak, tak sa mi zdá, že ty nevieš čítať. Ja som síce napísal, že tí čo nehrali predošlé diely tak si 4ku okamžite zamilovali, ale mal som na mysli aj tých, ktorým trojka vôbec nesadla a štvorku hrajú jedna radosť a baví ich to.
              Tie drobné úpravy čo som spomenul, nie sú upravy ale sú to rovnaké veci použité v oboch dieloch, čítaj pozorne, aby sme sa tu potom nedohadovali kto, čo, kedy a ako povedal.
              Mám taký pocit, že ty tu hodnotíš ani nie tak hru ale názov hry samotnej a mám isté pochybnosti, že si tú hru ani vôbec nehral, či už 3ku alebo 4ku, lebo by si takého nezmysly potom ani nepísal. A už vonkoncom to nie je rovnaká situácia ako keď porovnáš SR 3 so SR 4. Skôr by sa toto porovnanie hodilo práve pre FC3 a FC3 Blood Dragon. Far Cry 3 a Far Cry 4 sú totižto dve veľmi odlišné hry, iné prostredie, iní nepriatelia, iný príbeh, úplne iný coop, tak isto aj multiplayer, omnoho kvalitnejšia grafika a v podstate všetko na čo si len spomenieš je iné a objektívne lepšie ako napr. side questy, fauna , flóra, dobývanie základní atď...
  • Perfektní hra doporočuju všem i když je to kopie 3 dílu tak i přesto je to perfektní grafika dávam 9/10
  • Jestli se ti to seká tak máš celkem smůlu....a nedivim se že tě to nebaví :-)
    Když si vzpomenu na hry co vychází už přes rok tak skoro každá hra mě dostala na to jak perfektní má Stínování...možná se mi to jen zdá ale připadá mi to že stínování a paprsky světla jdou graficky hodně nahoru...Jenže pokud se ti hra seká tak to nemužeš poznat a detaily na Low,High nebo Very high nemůžou bejt stejný...Jo pokud ve hře stojíš a čumíš tak jo ale změn si to na Very high a běž někam kde je 30 lidí a rozpoutej přestřelku....pak uvidíš...:-D To samý sem měl ve Skyrimu když sem byl ve městě,v baráku,v jeskyni tak pohoda ale vyšel sem do světa a strašně se to sekalo...jen kvuli detailům na:trávů,stromy,voda,lidi,a dohled atd....bylo toho moc.. *8*
    • to ne, fakt to de vse stejne low az very high, rozdíl ve fps neznatelnej... tam je problém někde jinde.. a neni to sekání, spíš nějakej problém se streamingem... ale ne takovej, ze jedes 100km/h autem a nestiha to nahravat textury, spis de o neco jinyho,proste micro stuttering (to je snad i definice tohodle problemu v dnesni dobe) ale furt a docela dost, v jakymkoli GFX nastaveni
  • ahoj chtěl bych se zeptat mam normalne origo koupene fc4 a normalne zapnu a objevi se mistisknete libovolnou klávesu a nic nereaguje mys mi normalne ukazuje hybese jak ma a nic to proste nedela prosim pomoc
  • kterou z techto her byste mi doporučili: Crysis Warhead, Crysis 3 a tohle.
    • Rozhodně doporučuji Warhead se stále skvělou grafiku (poznámky o stáří od mistra výše naprosto ignoruj), je to skvělý datadisk k původnímu Crysis a prodává se za pakatel. Třetí díl špatný není, dle mého názoru lepší jak dvojka, ale rozhodně horší jak první díl. A FC samozřejmě doporučím také a je jedno, o který díl s celé série se jedná.
    • FC4. Warhead je příliš staré, Crysis 3 je bezesporu nejslabší Crysis celé série.
    • Jack1947
      Pokud si chceš zastřílet tak Warhead i Crysis3, pokud se chceš otravovat i ostatníma blbostma nebo ti to nevadí vol FC4, pokud si nehrál FC3 ještě by ses mohl zahodit s ním.
  • Mám ve hře zatím jediný ale dost otravný technický problém. Když osvobodím nějaký outpost, objeví se na tomto stanovišti k plnění 2-3 mise (závod / filmování, assassination, dobití outpost atd.). V případě dobití outpostu se mi stává, že když misi dokončím a na obrazovce s vyhodnocením mise pak zmáčknu tlačítko leave, abych se dostal zpět do hry, tak se mi to nenačte zpět do hry, ale vidím pouze šedočernou obrazovku s HUDem a dalšími věcmi a musím dát "save & quit" ze hry a pak naloadovat znova kampaň.
  • každý kdo hrál Crysis 1 na max, tak se musí z tohoto pochcávat smíchy, jak z hratelnosti tak z grafiky. a to byl crysis 1 v podstate taky lineární tunel
    • PreidaQ
      Hratelnostně mi tedy nynější FC připadá zatraceně zábavnější než někdejší Crysis.
      • Hratelnost nynejsi FC a Crysis se nedaji vubec srovnavat. Kdybych si mel vybrat tak Crysis vitezi ale to je asi fakt jenom otazka vkusu.
  • Lukas - můžeš mi prosímtě těch dost nových věcí jmenovat? Co kromě repetitivního obsazování věží a základen je tam nového? Nudnou vatu jako "zastřel o 3 protivníky v pořád stejném prostředí, aby jsi osvobodil rukojmí, to nepočítám.
    • Nepratele, lakani zvirat, gyrokoptera, slon, zbrane, lezeni po skalach, litaci oblek, moznost privolat zoldaky,ruzny druhy injekci,charaktery, daleko promakanejsi a zivejsi svet kterym je radost cestovat, hromada aktivit, obsazovani zakladen na body, vyroba veci uz neni tak otravna i kdyz me bavi a nevadilo me to ani ve trojce, pocit ze strelby a moznost spleni ukolu na nekolik zpusobu muze FC4 zavidet kazda dnesni hra. Me to proste bavi ja u toho vypnu a hraju. Kritika me proste neprijde uplne fer, ja se skvele bavim. A vubec, nevim proc to tady vysetluju du radci parit. Zdar
      • KronosDeret
        doufám že nebudu hnidopich, ale: zbraně jsou prakticky stejný, nepřátelé se chovaj stejně a jsou stejný typy, lítací oblek taky byl, injekce jakbysmet, a zbytek je vyloženě subjektivní. Takový stříbrný okraj vidím v možný existenci podobný šílenosti jako byl dragonblood pro FC3. Kéžby
        • Jo na ten oblek sem nejak zapomel. Ale ty injkece zvysujici stit, nebo zvyraznujici zvirata to ve trojce nebylo ne? Vznasedlo bylo ve trojce? sakra ja uz si to vubec nepamatuju:-) A Hunteri tam nebyli urcite, stejne tak lakani zvirat pomoci masa a slanovani skal, i obchodnik co chodi po mape. A ted muzes treba na vrcholek veze priletet gyrokopterou, coz je super ze tam nemusis slozite lezt kdyz nechces. Zrovna ted sem vycistil tabor slonem a je to zabavny, proste me to bavi nic vic
      • Vetsina tech veci co jsi popsal snad az na gyropteru a slona jsou uz ve trojce ne?
      • Taky nechapu proc reagujes na trotla kterej si stezuje ze ve fps musi repetetivne strilet lidi :D To by pak vsechny fps byli k hovnu (coz taky sou ale FC4 je trochu lepsi nez zbytek), nehlede na to ze tu nemusis vubec zabijet, nikdo ti nebrani lovit pouze zvirata a hledat yetiho ve vznasedlu, i to muze byt pro nekoho zabava.
  • RazorProduction
    Pokial by niekto chcel dat co-op :) http://steamcommunity.com/profiles/76561198071053077
    • Nevíš náhodou, jak to přesně s kooperací je? Lze tam dělat vše včetně příběhových misí, nebo je nějaké omezení. Ze všech dostupných informací na netu jsem tohle úplně přesně nezjistil.
      • RazorProduction
        Pribehovky sme este neskusali ale okolite missie vsetko ide i arena *3*,...boze toje funny :D hlavne ked mas 10 uroven a unlocknes m4 vylepsenu *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší