-
To neni cod ktere za odpoledne dohrajes a odinstalujes, pokud to stahnete a pak 10 hodin v kuse lezete po vezich tak to asi omrzi ^^. Far cry 3 mi sedi na disku jeste ted, mezitim tam proslo minimalne 5 jinych fps na ktere uz si ani nevzpomenu
Nemam rad ubisoft, nemam rad to schema podle ktereho delaji vsechny hry, nesnasim jejich politiku, ale FC4 je zabavna hra a ti co na to nadavaji jsou stejni tupouni jako fanboyz obhajujici AC:U -
-
Myslím, že tohle není moc o haterství nebo fanboyovství. Docela dobře by se to dalo přirovnat k blockbusterovy produkci hollywoodu. Jde o velký prachy investorů, musí to mít tedy velký publikum. A to už jde stranou tvůrčí úmysl, scénář nebo invence, hlavní jsou cílový skupiny, co fungovalo minule, testovací projekce, a přepisování, přetáčení, přestříhávání ad absurdum. Tahle hra, kdyby existovala sama o sobě by mi asi taky přišla jako úžasná jízda, ale já už tuhle jízdu projel a letošní verze má pár hejblátek navíc...
-
-
-
Takže způsob na vyřešení černé obrazovky se už vyřešil?
-
Designéři FC4 pochopili to co u novějších AC designéři nepochopili - že není potřeba mít přebujelý HUD skrz který pomalu aby hru jeden pohledal a prvky co tam jsou tak jsou hezky bokem a ne pomalu v 1/4 obrazu. Super. Jen pořád nechápu tu obdélníkovou minimapu místo hezký kulatý, tahle mi krájí oči na kousky, ale uznávám, že to už je věc osobního vkusu.
Hra vypadá pěkně, jen ty Tibeťani jsou takový moc evropský, asi jako když si asiatky nechávaj dělat plastiku očních víček a obličeje, aby co nejvíc potlačily typický rysy asiata.
Pokud jde o FC3 princip "ulov zvíře, vyrob opasek/batoh/pouzdro" s tím nemám problém, naopak se mi to ve FC3 hodně líbilo. I sbírání bylin pro různý vylepšováky. Upřímně si nedovedu ani moc představit jiný důvod pro zabíjení zvířat mimo výše uvedenýho a toho, že mně zvíře napadne. -
Nikomu neavdí toggle aim ? ja to kuli tomu odinstaloval a to sem to na konzoli dohral, ale port na PC kuli tomu nekousnu
-
Zdravím vyřešil někdo prosím ten problém s nespustenim hry? Díky
-
olejnik? to je ten co dal NFS osmičku? nečtu
-
Mě FC3 nebavilo vůbec a tohle vypadá stejně...
-
Hry od Ubisoftu jsou velmi smutným příkladem mainstreamové produkce. Já vím že od nich už zázraky čekat nemůžu, ale proč jsou ty jejich blockbustery tak strašně stupidní ? Kdyby se ty jeiich pitominy aspoň braly s nadsázkou, ale to je všechno vážný až dop*dele a ještě v reálných, nudných kulisách :'(
-
-
Budiž, třeba máš částečně pravdu, ale "nudných kulisách"? Kurde párek, Himaláje že jsou nudné kulisy? Paříž že je nudná? Co je potom hergot zajímavé?
-
tady se pravda trestá kámo. je tu desný stádečko dneska
-
-
Herdek párek, mluv česky a vyhýbej se těm stupidním slangům v mé přítomnosti.
-
-
mlč simtě ty pytložvejku
-
-
-
-
Parim to na PS4 a hrozne me to bavi :D Graficky je to masakr, ani jsem nechtel verit :D No a na hratelnost si zatim zvykam skrz gamepad... Mam odehrano 4h (cca 7%)
Za me zatim super! *1* -
Ahoj, rád bych si s někým zahrál Far Cry 4 online. Mam Xbox 360,Xbox Live i Far Cry 4 a internet. Zahrál by si semnou někdo? Pište mi na skype craftak555.tcd fotka Pagana Mina
-
-
Ja mám taký problém že ked som spustil Far Cry 4 na XBoxe 360 tak sa mi tam písalo:
INSTALL GAME DATA
Far Cry 4 requires game data to be installed in order to play. This will require a storage device with at least 3,7 GB of free space.
(Kto nevie nech si preloží)
A jednoducho mi to nejde a neviem čo s tym...kto by vedel poradit nech napise☺
-