-
Na PS4 po zatim 43% hrani..naprosty luxus!!
-
Dobře koupil jsem si Far Cry 3 tak proč kupovat 4?
V recenzi se pokládá otázka co si představujeme o pokračování?
Nemohu mluvit za všechny ale řeknu toto.
Blood Dragon byl víc pokračováním Far Cry 3 než Far Cry 4. Šílené že ano?
Problém je ten že FC4 je z 80% FC3. Hraje se stejně. Je stejné. A pár novinek to nezachrání.
Ale rozdíl mezi BD a FC3? Hraje se stejně. Je stejné ale ten pocit je naprosto o něčem jiném.
A v tom mám myslím být duch pokračování. Dostat novou dávku něčeho co známe s pocitem že tohle jsme nehráli. A v tom FC4 zklame na celé čáře.
Ale i tak jde o relativně zábavnou hru. -
-
Mas docela pravdu. Nemam sice moc odehrano, ale celkovy feel je takovy....datadiskovy.
Perky jsou vicemene ty same, zbranovy arzenal....taktez.
Samozrejme ze nejake "inovace" se projevi az casem hrani, ale uprimne...smisene pocity - v jednom kuse utocici (otravny) orel, jizda na slonovi ci maly vrtulnicek (chvalabohu) asi na plnohodnotny novy dil za plnou palbu z penezenky tak uplne nestaci..tedy aspon ne me, chci v nove hre objevovat nove principy.
Graficky se o nejak o markatni zmenu oproti FC3 taky nejedna (vyjma ultra nastaveni),ale dopalily me HW naroky - na svem notasku jsem si onehda zahral FC3 v prijatelne podobe na prijatelne detaily, zatimco FC4 i na low je casto kvuli fps o nervy (a taky na low vypada HUR jak FC3 na low), imho kvuli vegetaci a doku*vene optimalizaci. Nemluve o te napadne podpore hlavne nvidia..
Zacinam mit pocit, ze UBI zacalo hezky na spotrebitele s*at - ano, je to klise veta, ale uz se docela dost hracu nas*alo a bouri (btw, pry melo FC4 na starost stejne studio co novy AC - Ubi Kiev - jsou o HODNE levnejsi pracovni sila a porty vetsinou doku*vili stejne), nebranil bych je a neprijimal bych polovicatou ci recyklovanou praci jako standard.....
ja jsem JEJICH spotrebitel a zakaznik - JEJICH pan ne?!
-
-
prosím vas buglo mi to v missi sangri la a nemožem hrať hru ani misie bo cez tuto mi nejdu zaidne nové .nehodite mi sem prosím vás save niekde v sangri la alebo po sangri la alebo tak plss? mne to ukazuje 25.20 percent hry..hodte mi semniake save plss dakujem
aspon dáke *16* -
pročpak asi puvodně PC hru recenzuje z PS4? ha? Protoze mu to tak napsali z ubi a PC verze je dost k pláči... volejnik, takovej gama male, napise cokoli, viz NFS rivals...
-
-
pôvodne PC hra? však tá hra vyšla zároveň aj na PS3 PS4 X360 a XONE
pozrime sa na ostatné hry série
Far Cry - PC, X360 a PS3
Far Cry 2 - PC, X360 a PS3
Far Cry 3 - PC, X360 a PS3 -
-
jasný, konzolky kolébka FPS!!! s autoaimem pro ty, co maj vobě páčky levý :D:D
-
-
-
*16*
-
Hraju to chvilku a příjde mi to děsně stupidní. Zaútočil na mě OREL?!?! Co to je za blbost!. Zvířata se nebojí střelby a jdou po vás. Blbost. Outpost jsem obsadil tak, že jsem střelil do zámku a slon to celé vykydlil. Lidi mu skákali do cesty a on je likvidoval jeden po druhém. To je úžasná UMĚLÁ INTELIGENCE, pane OLEJNÍK!. Animace nejdou ODKLEPNOUT a nedá se v nich kroutit hlavou. Mise jsou stupidní, měl jsem třeba sebrat nějaké zásoby dříve než dorazí nepřítel. V pohodě jsem je sebral, ale pak se najednou spustí docela krátkej odpočet, že je musím doručit partizánům. Takže jsem neměl čas to tam prošmejdit. A hlavně je to děsně nelogické spustit odpočet až po tom co seberu zásoby! Svět je krásnej to jo, kvůli tomu to pařím. Ale to co se v něm děje je uplná FRAŠKA. A je děsně přecpanej, takže kochat se tam moc nedá. A hlavně to je KOPIE FC3.
Nikdy jsem moc nevěřil, že by herní firmy platili novináře, ale po tomhle hodnocení to vážně zvažuji. Buď to a nebo jste MENTÁLNĚ nemocný, pane Olejník!!! -
-
Jsem MENTÁLNĚ nemocný, Games.cz mají díky tomu slevu na daních :)
-
Ale tak stejně sis to stáhl ne? Tak o co jde
-
-
Jde o to, že ta hra je zde silně nadhodnocena, 9/10 si to nezaslouží ani omylem spíše tak 6,5 či 7/10 a to jsem hodně mírný. Ale spousta lidí na hodnocení dá, hru si koupí (je pěkně drahá) a pak budou zklamáni. A taky by mě zajímalo jak to bude hodnotit až výjde skutečně kvalitní hra. Moc prostoru si tam nenechal. A to jeho hodnocení AI to je uplně mimo mísu. Vždyť se tam přejíždějí spřátelení vojáci a to se ani nebojuje!
-
-
A ten bojovej tchoř nebo co to je, takový malý roztomilý zviřátko a kolik kulek to vydrží. Ty zvířata se tam fakt chovají uplně dementně. Skoro všechny na mě útočí. Příklad, zachraňujji rukojmí a najednou do mě vrazí yak, narempluje mě do nějakýho sloupku, já se odtam taď nemohu hnout. Rukojmí tam začnou chcípat a yak do mě pořád naráží a za chvilku chcípnu taky. Nebo ten podělanej orel. Každou chvíli útočí na lidi, ty na na něj střílej s automatů a orel si nad nimi vesele krouží dokuď se po docela dlouhý době netrefí. Ta hra na mě působí jako když pejsek s kočičkou vařili dort.
-
-
Jo, ti orli jsou hodně drsní a AI jakbysmet. Ani nevím, kolikrát už mi hra odečetla karmu za zabití civilisty popř. odbojáře, protože mi sami skočili pod auto nebo přímo před slona.
Co se týče tchoře, tak asi takhle:
Medojed je na svou velikost agresivní a silné zvíře, dokáže přemoci útočníka (či kořist) většího, než je sám. Medojed je uveden v Guinessově knize rekordů jako nejvíce nebojácné zvíře. Je evidentní, že má málo vyvinutý pud sebezáchovy. Byly pozorovány případy, kdy sám zaútočil na několik lvic. Medojed je však velmi inteligentní viz wikipedie. *3*
-
-
-
-
prosimtě volejník prostě splnil zadání, dětí vískaj, prachy se valí... do týhle diskuse když napises cokoli jinýhoo, než že je to bájný, tak schytáš akorát hejt, rikam, jak házet perly sviním prostě...
-
-
nic co vychází soubežne na konzole nemuže byt dobra hra, dalsí mainstream sranec pro konzolovy bezmozky
-
-
Tak tak, PC rasa radši nakoupí 1 milion simulátorů koz...
-
-
lepší než tadle demence
-
-
-
Spomenul som si na TotalBiscuita a jeho video na Far Cry: Blood Dragon, kde hovori, aky je to dobry napad, spravit kratsiu a lacnejsiu variaciu z uz hotoveho enginu, mechanik hry a assetov a zachovat AAA kvalitu. Akurat ze v Ubi zasli este trochu dalej - lacnejsiu a kratsiu variaciu spravili iba co sa tyka vyvojoveho cyklu, to ostatne sice dodrzali, ale vypytali si za to plnu cenu. Ako to hodnotit? Tazko povedat. Je to reakcia na prehnane nakladny vyvoj AAA hier a nasledne ocakavanie predaja milardy kusov...
-
Hru hraji už týden a neustále sem zmatenej co vlastně po mě chtějí přestává mě to bavit 1 a 2 farcry byla ok ale 3 katastrofa a 4 asi taky
-
-
tak to nejseš moc borec teda *1*
-
-
kdyš spustím FC4 tak se oběvý jen černá obrazovka co s tím ?
-
-
cus mam ten sami problem a stve me to nevím co stím
-