-
Prosím o pomoc už si nevím rady hrají far cry5 platforma PC
Po chvíli hraní a dohrání základní kampaně dám pole uložit naběhnou tři tečky a říkám si cajk zítra zapařím a budu pokračovat od uložení,ale ono hovnno po každém uložení a znovu zapnutí nemám v nabídce pokračovat ale jen pouze nová hra.,,😡
Hru jsem zakoupil na stramu.
Díky za případné rady .
-
https://tech.sme.sk/c/20798910/recenzia-far-cry-5.html
https://www.youtube.com/watch?v=RtgHMfamUl0 -
Wolf2? to myslíš jako vážně to cos napsal nebo ujíždíš na agitaci nejhlubšího zrna ?
-
FC jsem mel vzdy rad, 3 a 4 bez komentare super.. Primal nakonec taky super zmena.. Ano, FC5 nema naboj, nic vas nevtahuje do deje..
Apropos: je to srovnani dvou odlisnych her, ale pred FC5 jsem jako cekani dohral posledniho Wolfa - tam, kde nikdo neceka zadny scenar, jsem zustal v udivu, jak to ti kluci vymysleli a vedle daleko lepsiho pocitu ze strelby a “husi kuze” byl dej fantasticky.. mam rad openworld, ale tady nakopal wolf vsem zadek na sto procent.
Jakmile se nutite do hrani (FC5), nekdo udelal neco spatne. -
ja ti poradim len tolko aby si far cry 5 nekupoval, lepsie ti poradit neviem
-
Trochu mimo tému ale potreboval by som poradiť:
Mám doma 2 konzoly, jednu PS4 a druhú PS4 PRO.
PS4 PRO mám nastavenú ako primárnu a na nej aktívne PS+.
Moja otázka znie:
Ak si kúpim digitálnu kópiu hry Far Cry 5, budem vedieť hrať COOP kampaň na týchto dvoch konzolách súčasne ? (bez toho aby som mal zaplatené 2 účty s PS+) ?
Ďakujem za prípadné odpovede. -
Super recenze a konečně odpovídající známka,než na ostatních herních webech, i když klidně 6 by hra taky snesla.
-
19 hodin stereotypu.ten scenar je fakt hrozny,ctyrka nabizela vice zabavy
-
Takto určitě 7/10 je naprosto adekvátní známka k téhle vybředlé sérii.
-
Jak to breci :D
-
tiscali games velky respekt za konecnu znamku, v dnesnej dobe sa to da povazovat uz aj za odvahu
-
ano obidvom hram nieco chyba, nastastie je na trhu vyber
-
Z toho už jsem vyrostl. Vydělávám, tak platím.
-
Stejně čekáš na warez, tak o co ti jde? *1*
-
Můžeš si pomoct, hrej něco jiného *1*
-
Nejlepší je, jak všichni pláčou nad příběhem/obtížností FC5 a nejraději by z toho měli RPGčko. Když se pak objeví něco jako KCD, tak je to zase špatně, protože to není dementní clickfest, který je možné dojet za 10-15 hodin *1*
-
Jako ve dvou lidech si ve světě Far Cry 5 užijete dobrou zábavu. Musíte ale vzít v potaz, že příběh i padouch jsou na ubohé, skutečně ubohé úrovni.
-
22 a pul hodiny ,splněny všechny ukoly projetá celá mapa , na výzvy na upaly jsem se vyprd . *9*
-
jo pravda dlouhá táhlá nuda .............. a sice nejde o konec ale ty koncezačínají být u serie fc trapný ... nemužu si pomoc *10*
-
dnes jsem dohrál singl a upřímně příběh je totální sragora .... jinak prostě jen další far cry ,zabaví ale ... je tam to ale... přihozený koop, dva partáci ... ale 3 a 4 mi přišly lepší co se týká singlhraní . *2*