-
“Protože těch 35% ”
argument vycucanej z prytu... -
nevim co si pozeral ty, ale prumerna znamka z recenzi je na ps4 stale 8.1
Mozna bych sel pozerat doktora. -
no, neni. Asi jsi to vubec nehral.
-
tak to mne těší nemám rád ty rádoby cool hry co hráč má 300 životů a nepřátelé 3000 a ještě se spawnujou bez ohledu na progres ale jen podle skriptů *11*
-
to se obávámj že ne! ono už FC3 se sice po dohrání člověk moh vrátit ,ale ve hře vpodstatě nic nebylo a achievementy nešli splnit (ty co člověk nestih udělt před dohráním) páč vše na mapě již bylo osvobozeno a znovu resetovat nešlo *1* jo po měsících to opravili ale takovým způsobem že to nestálo za znovuhraní... prostě klasika Ubijsoft hype hype hype a pak naleštěná bída *10* *11* těď i PŘEDRAŽENÁ ta cena na PC je OMG OMG *8*
-
Asi pozeral PC verziu. Ale is PS uz klesla na 7.2
-
hele. Vřele doporučuji dat si to na hard, pak si v gameplay menu a v hud menu povypinat ruzna. varovani o granatech, odkud to leti a pod. a dostanes docela dobrej hardcore ;-)
-
za jeden tejden prodali mega??!! :-D :-D :-D Predobjednavky ti asi moc nerikaji, vid?
-
Neblbni! Witcher nema tak propracovane AI, souboje a ani tak vymakanou kovarnu, takze to, ze se to blbe streamuje je pochopitelne a omlouva to i bugy :-D :-D :-D
-
tak to nevim jak jsi to hral... ja ty vedlejsi dostavam stale dalsi a dalsi a to tam mam 30 hodin a nejsem ani vd tretine... Staci si jen vyslechnou civilisty s vykricnikem. A kupodivu musim pochvalit, ze se nejedna uz o tak stereotypni zabavu. Asi druha hra po Origins od Ubisoftu, kde me ty bocni mise bavi. Navic zmenenej system skillpointu je super.
-
http://www.metacritic.com/game/playstation-4/far-cry-5
8.1
Co to placas? -
Tak tu hru prodej a dostaneš se na ztrátu max 300 kč.
-
Lituji vyhozených 1200,- Kč. Opravdu jsem na to celkem těšil, hlavně na coop.
-
Ja tam vidim 81, jestli ty něco jinýho, dojdi si prosím k očnímu... *2*
http://www.metacritic.com/game/playstation-4/far-cry-5 -
Tady radši budu věřit recenzentům, než troubům na diskuzích.
-
To se ti ulevilo *2*
-
hodnotenie na metacritic je 6.3 nie 8.1
-
Přesně tenhle pocit z toho mám taky
-
Slavík je dobrej recenzent. Byl v zásadě první, kdo začal do hodnocení hry promítat technickej stav hry, a to v době, kdy nad tím ostatní ohrnovali nos, protože hodnotit se přece má uměníčko, áno, bugy "kluci" opraví, dyk nám to říkali na E3, když jsme s nima bratrsky chlastali...
-
tak to já to beru hodně zvolna, aktuálně 12 hodin (podle uplay, podle steamu dokonce 19 *4* ), a to jsem zatím prolez jen jednu oblast ze tří (tu na JZ), chybí mi tam asi 6 úkolů a ještě jeden zapomenutý outpost, rybolov ani lovení zvěře kvůli perkům jsem zatím vůbec neřešil (kožešiny vlastně sbírám jen z toho co přejedu *1* ).
jedu to ve výletním tempu, skoro nepoužívám fast travel, jakmile okolo zaslechnu střelbu tak hledám co se to děje, většinou se ani nepřesouvám nejrychlejší cestou ale tou která se mi líbí, když něco dobývám tak to nejdřív pozoruju ze všech stran a vymýšlím jakým způsobem se zrovna vyblbnu (i když by stačilo tam prostě vlítnout a během pár vteřin všechno vystřílet...), když se objevilo nepřátelský letadlo tak jsem většinou neodolal tomu si s ním dát přestřelku na férovku ... automatická puška vs kulomety letadla *4*