-
Já jsem hroznej casual, který FPS zahraje jednou za 2 roky, a na střední obtížnost mi přišlo, že se nedá zemřít, pokud si přímo nestoupneš před jejich hlaveň.
-
A po dohrání se ani nedá vrátit do hry, při stisku continue se jen znova a znova přehrávají titulky. To ale doufám, že je jen nějaký bug.
-
Nejkratší FC v dějinách, 22 hodin na střední obtížnost a dohráno (všechny quest - hlavní, vedlejší atd.). Tak to je hodně bída. Zbylo mi jen pár výzev (jen rybaření) na zbývající perk pointy.
-
Takže když stojí hra 79,99 je tak skvělá a odladěná, že opravuje i chyby v jiných hrách?
-
Jaké to je vlastnit Xbox One?
-
Promluvte si s Merlem ?
X-krát jsem mu ujel s autem o které se pořád opíral, vždy se ho snažil najít a zas opřít ale kecat nechtěl. Tak jsem ho profackoval, 2x oživoval a pak už to šlo.. -
bohužel mám obavu že to bude ta první možnost
-
xD No ty seš hrozně objektivní analytik. Myslím že ani z warhorse nikdo nečekal že se to bude líbit všem, natož aby to trouflo 3, díl známé fantasy ságy. Ale propadák vypadá trochu jinak, je mi líto.
-
jojo a právě proto ty hry lifrujou způsobem jaký můžem vidět v dnešní době, konzumenti jako ty si to stejně koupí aji kdyby to byl úplný šunt.
-
Protože těch 35% si myslelo, že bude hrát další Skyrim... Jenže... Tuhle diskuzi bychom měli buď přesunout jinam (nejlepší pod recenzí KDC), nebo ukončit. Tady to nemá co dělat. Já teda raději uznám, že máš pravdu, čísla hovoří jasně... 35 je více než 2... (I když nevím jak jsi na to přišel, je to "jen" 30) a tudíž máš pravdu.
-
To nepopírám, já se spíš divím, jak s tím souvisí recenze na games.
-
Je Far Cry 5na XBOX ONE local CO-OP ?
-
podporu kupou fc5 neodporucam, to by som si nemohol vazit kreativne a inovatorske studia
-
Witcher 3 se nelíbil 2% kupujících.
Kingdome Come se nelíbilo 35% kupujících.
To se sakra rozdíl ! Sám si netroufnu škatulkovat cílovou skupinu potažmo kupující na "hardcore" a "většinu pařanů". -
Vypadá to jako Wildlands přejmenovany na Far Cry
-
Ještě doplním, že stejným postupem to vychází pro W3 takhle: ~98%, což je sice kruto-přísný... Uznejme, že to je hra pro většinu pařanů, KDC na tohle se*e a jde cestou:"chci být tím, čím chci a né tím, čím bych měl"... Zdejší hodnocení chápu, protože jsem hardcore hráč a baví mě to :) *16* *16* *16* *16* *16*
-
Tak to vychází přibližně na 69.57%, čili dejme tomu, že 70%, tak to si myslím, že je ok, vzhledem k tomu, že to neni mainstream, ale hardcore... *5* *5* *5* *5* *5* *5*
-
Určitě třetí díl. Příběh je kupodivu fajn a ještě v té době není okoukaný, navíc se k tropickým ostrovům nějaký takový příběh i hodí. Gameplay mi přišel nejsvižnější a nejpříjemnější a po dohrání jsem měl fajn pocit. Čtyřku jsem nikdy nedohrál a Primal je fajn, ale dohrál bych to asi jen kdybych nehrál ty díly předtím.
-
Já preferuji silné RPG prvky v závodních hrách. Škoda, že se v posledních Project Cars soustředili na fyziku vozidel místo RPG prvků :/.
-
uff, aspoň že jen troje *1*