Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja ve FPS hrach RPG prvky nepreferuji. Naopak. Ale vis, kde jsou RPG prvky preferovane? V RPG hrach. Proto hraju RPG kdyz chci RPG prvky.
  • Ty si vtipný
  • Si casual nebo děcko
  • ach jaj zase hľadať košky aby som mohol mať púzdro na zbraň a municiu , to si mohli už odpustiť .
  • 7 je špatná známka? kde žiješ v jakem vesmiru?
  • V FPS hrach preferujem silne RPG prvky - vyvoj postavy, alebo velmi dobry pribeh. Zda sa ze Farcry 5 nema ani jedno, ani druhe. Ako hladanie nejakych plagatov a obsadzovanie taborov moze byt isty cas zabavne, ale potom sa dostavi nuda. Dobre to zhodnotil Pavel Makal v recenzii na Hrej. Ked sa mu odhalila nova oblast a on si predstavil ze bude robit znova dookola to iste - nalada klesla k bodu mrazu (konecne hodnotenie 3/5)
    Toto stalo aj mne vo FC4. Pozeral som na tu mapu, otazniky, vykricniky a rozbolela ma hlava...
  • Dokud na tom vydělávaj tak to měnit nebudou.Horší známky než 6-7 to od herních pisálků nedostane páč ta hra jde spustit a je od nějaké velké firmy :)
  • Jedna věc je opakovat pár úseků v krátké hře do 10hod (např. kampaň SOCOM4) a něco jiného je nekonečně opakovat některé úseky ve velkých hře, které má víc jak 30hod - tam už to časem člověku začne lézt krkem.
  • V životě to budeš mít těžký, když si názor na celou skupinu lidí uděláš jenom díky pár trollům, co se dokola opakují.
    Opticky to třeba vypadá, že těch stížností je W3 je "hodně", ale ve skutečnosti jsou to pořád dokola ti samí exoti (tuším, že jich tu je tak 4-8, těžko se to v tom orientuje s těmi jejich multinicky)
  • jako oddechovka rozhodně FC3 Blood Dragon. Tam se člověk občas i zasměje.
  • BoB.2
    Nechápu jak mohly pod*lat tak jednoduchou věc jako ukladání hry ,můžete hrát jen jednu hru jen jeden save nemůžete hrát zároven co-op a zaroveň singl. Pokud chcete hrát zaroven s někým co-op musíte smazat svoji rozjetou hru a začít od znova a pokud chcete hrát singl smažete si co-op.
    Tohle je opravdová demence.:dumb:
  • Mne by se to libilo. Hral jsem socom 4 a nektere useky jsem opakoval snad padesatkrat.
  • FC3 nebo FC Primal.
  • potřebuješ oddech po Midirovi? Já mám nejradši Blood Dragon a pak ještě FC2.
  • zaty
    Když jsem hrál jen FC1 a pak už žádný, který díl byste mi doporučili, jako oddechovku v mezičase mezi hraním DS3 Ringed City?
  • tomekbobek
    Já taky narazil pouze na jeden, kde jsem musel loudovat. Zasekl jsem se v nekonečné smyčce v jednom rozhovoru :( :D ale naštěstí jsem to měl pět minut předtim uložený.
  • No je rozdíl vydat hru která nemá žádnou šablonu a pak vydat hru která je tu po 6.
  • Takže to,že se někomu hra líbí,nemusí být hned casual nebo děcko.
    Hry jsou především o zábavě,a i když má hra stejný mechaniky,někomu to nemusí vadit.
    Načež dneska má skoro každá AAA podobný mechaniky.
  • Morraw
    FC degradace je naopak v rámci UBI sérií nejvýraznější a viditelná už defacto od čtvrtého dílu. Oproti ostatním sériím FC hry nemají zapomatovatelného hlavního hrdinu, prostředí a nebo třeba nějakou hlavní mechaniku, kterou další díly rozvíjejí. FC je prostě pískoviště, kde je ale příliš málo prostoru pro invenci.
    Už čtvrtý díl byl hlavně kopírka a to stejné pátý díl. Jediný Primal vykročil někam jinam, což je jedna z možných cest. Far Cry ze současnosti bude vypadat vždy stejně.

Také jsem nedávno dohrál Wildlands a ten dokázal být hodně rychle stereotypní. Tady bych dostal vpodstatě to stejné, jen z pohledu vlastních očí.
  • to víš, každého baví něco jiného, mě Zaklínač 3 třeba taky moc nebavil, i když sračkou bych to nenazval.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší