-
Celosvětově převládá spokojenost, jak mezi fanoušky tak v recenzích. Stačí přijít na Games.cz aneb i Witcher III je sr4čka :). Komentáře vždy pobaví.
PS: To nemluvím ani o tom, že 95% "hráčů" kteří na to nadávají to hrálo na Youtubu. -
Není to fuk? Pokud je z textu zřetelné jaká hra je, tak ať tomu dá klidně destíku nebo nulu. Stejně jde o hodnocení, které není nikde definované a každý do vnímá jinak. Tak je spíš udělované ze zvyku.
-
A za kolik byste to chtěl??? Nejlépe zadarmo že? Mě tedy nepřipadá 1300 za obyč. verzi a 1400 za deluxe (na PS4) nějak přehnané, naopak mě cena mile překvapila. Počkejte si až vyjde nový CoD, nebo Battlefield, to se vám udělá vítr v peněžence.
-
obtížnost by příjemně zvýšilo, kdybys ve všech moderních fps nehrál za Wolverina, jehož healing factor během pár vteřin zacelí dávku za samopalu *4*
-
obtížnost jen zvyšuje kolik tě poškodí nepřátelé, nebo aspoň tak se to píše v nastavení *13*
-
Nesmysl. Je známo, že jak Sony tak Microsoft svoje konzole dotují a skutečně vydělávají na prodeji her, kdy značná část té ceny jde právě jim, ne jen vydavatelům/vývojářům. Tradičně jediná společnost, která vydělává i na prodeji konzolí je Nintendo.
-
jestli považuješ křížení lidí s opicemi za účelem výroby neviditelných mutantů v laboratoři v jícnu sopky na tajuplném ostrově za šílené, co pak neni?
-
*1* *1*
-
Crysis a FC 1 byl Crytek, FC 2 a 3 se o něco pokusili a celkem se to povedlo, hlavně trojka, pak celý ubisoft přešel na program copy paste (to samé jde vidět u Assassin's Creed série) a stojí to za... však vy víte. A pokud si někdo myslí, že to tak není, podívejte se pořádně, animace, některé ikonky a dokonce i zvuky (o herních mechanikách se ani nebavím) jsou naprosto totožné několik her po sobě, což podle mého názoru je u AAA her v této míře neodpustitelné, protože ty peníze tam na to jsou. Nicméně cpát mimozemšťany do Far Cry by tomu moc nepomohlo. ;)
-
Nikdy, NIKDY v životě jsem nepoznal člověka, který by bral víc jak 30-40 tisíc a měl potřebu to někde zmínit.
Aneb "Člověk, který musí říci 'Já jsem král' není opravdový král". -
Tak tentokrát zkus zapojit hlavu místo zadele a zamysli se nad tím ještě jednou.
-
Oh well...
-
Se svým projevem leda jako gigolo.
-
Já bych uvítal návrat ke dvojce a zase o něco vážnější tón. Téma žoldáků v Africe by bylo super zpracovat nějak pořádně, rozuměj přidat skutečný příběh, opravdu dynamický boj několika frakcí o nadvládu nad kusem Afriky s nefalšovanou možností se k nějaké frakci přidat a zajistit jí vítězství a tak. Prostě hra, kde by byl člověk členem nějaké podobné organizace, jako byla legendární Executive Outcomes. *4*
-
Uz jen za ten zacatek, bych dal bod dolu. 4 agenti jdou zatknout "Davida Koreshe", jak to jako muze skoncit jinak nez masakrem muzu zakona.
-
Neměla bejt známka třeba o stupen nižší?... nevím 6/10 to by bylo možná i adekvátnější... jinak asi nic moc hra když to zrecenzoval tak rychle... *12*
-
Lol, nope. Konzole vydělávají víc na prodeji konzolí, než her. Kdyby tomu tak nebylo, tak by exkluzivity neměly žádný smysl... jednoduchá logika...
-
Nie diky...Far Cry 3 bola spica, ale uz Far Cry 4 som sa musel donutit dohrat pre tu ubijajucu nudu a primitivny pribeh...chcelo by to restart poriadnej pribehovice ako bol Far Cry 1 a nie ak ratam i Primal stvrty diel toho isteho len v inom prostredi. Ja sa divim ze to ludia stale kupuju
-
Nechci aby se to motalo kolem jednoho šílence, ale chci aby to bylo jako jednička, která se motala okolo jednoho šílence...
-
Výborná recenze, je vidět, že Václav to bral opravdu poctivě. Potěšilo mě že už nemusí člověk craftovat věci zabíjením zvířat, protože zabít třeba tak krásné zvíře jako je levhart obláčkový se mi eklovalo i virtuálně.