-
Přesně tak. Názor na hru si udělám sám. Mám předobjednáno už od ledna a těším se až si pořádně zahraju *3*
-
nemyslím si, že by to byla "příjemná" změna. spíš by na to všichni nadávali, jak je to nehratelný. ono není žádná zábava pořád loadovat a něco opakovat. to bys kolem toho musel vystavět celou hru, jako jsou Dark Souls.
-
rovnake bugy s AI mal aj origins , ubisoft zlyhava stale na tom istom. Mozno by mali pochopit ze do buducna by trebalo zmenit far cry od zakladu. Tak ako ich to napadlo s ac origins. Lebo pomaly ale isto upadá aj far cry , avsak stale sa najde vela casualov a detí ktore tuto seriu miluju aj keby mal byt far cry 6 len dalsou kopirkou v inom prostredi
-
ty blbe si ale nepochopil ze far cry je len dalsia kopirka 4ky a trojky a hracov to bavi cim dalej menej. Je to furt o tom istom. KCD je nieco nove, originalne , kde aj napriek bugom sa o hru zaujimas a 7 bodov si nezasluzi. Navyse body navyse dostala preto ze je to ceska hra :)
-
tak ono kdyz po 4. vydavas defakto stejnou hru tak uz to musis mit odladeny. Jinak je celkem smesny srovnavat studio/vydavatele s x-krat vetsim rozpoctem.
Btw u KG:D se bugy odladi(ja jsem narazil pouze na jeden, kvuli nemuz jsem musel loadovat starsi save), s repetetivnim bulshitem ala FC neudelas nic. -
sorry oprava .. zabugované Kingdom Come za 8 . Far Cry 5 za 7 . dosť vtipné .)
-
Far Cry = skvelá hra ? Keď sa vykadím na zem a poviem že je to far cry tak to zješ?
-
pribeh far cry ?vezes novinářku na ostrov kde robi pokusy na lidech a tvůj úkol je všechny zabít,ani jsi nemohl tunit postavu,vylepsovat si zbrane,jenom porad dopředu a zabijet,jedina deviza FC1 byl otevreny svet a z toho pramenici vyhody zes jsi mohl vest utok relativne odkudkoli,tak mi rekni kde je ten super pribech *16*
-
Zase mýtus o subjektivní recenzi? Recenze by měla být alespoň trochu objektivni
-
upřímě jsem čekal snad i horší známku...díky a pravidvou recenzi.
-
Opět mýtus o objektivní recenzi? *9*
-
Říkal to i prezident Sony, ze exkluzivity jsou na prestiž a aby dotáhli nové či nerozhodne hráče, kteří budou kupovat další hry
-
Ubisoft na to kápl ...udělat si vánoce na konci března ! Konkurence spí , formuli kopírujou dokola a dnešní hráč je tupý spotřebák . Tak proč ne ? Vydělávají a zboží mizí z pultů ...
(O důvod víc vrátit se k emulátorům .....) -
A to si vem, že dalších 50% bude čistě na Uplayi :D.
-
Na hodnocení mi nezáleží. Snoubenka mi koupila k narozkam Gold Edici, ktera akorat pred chvili prisla a zahrnuje vse, co potrebuju. FC5 uz od představení vypadala nadherne a ted je cas okusit to na vlastní kuzi. Jde se parit a ohodnotim si to sam. :o)
-
FC5 nejprodávanější na steamu!!!! ... http://store.steampowered.com/games/#p=0&tab=TopSellers
-
Kingdome come dostalo mám dojem 8, ale zabugovaná a nedodělaná byla extrémně. Recenze na KC byla hodně neobjektivní.
FarCry 5 nevím, ale předešlé díly byly zábavné, výborné. -
Fajn hra ale Podľa mňa je splinter cell lepšia hra
-
A kde dostalo Kingdom Come devítku?
-
Zabugované Kingdom Come za 9 .. Far Cry 5 za 7 .. dosť vtipné ..)