Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co hodnocení na GOGu? Tam ke KC hit. Ta hra nezaujme každého, to je jako s DCS. Kingdome Come.... Ja tu nenávist vůči ní moc nechápu. Mám tam uz 90 hodin a těším se na každý nový quest.
  • ale může, fakta jsou vždycky objektivní, např. KC:D má jeden z nejhorší inventářů, co jsme měli možnost v RPG vidět. To je objektivní fakt, na kterém lze postavit subjektivní recenzi, která se bude opírat na faktech, bohužel Slavík potvrdil, že je to spíše další diskutují než recenzent, takže to raději zapomněl zmínit.
  • KCD je měsíc jedna z nejprodávanějších her na Steamu. Jen za tejden prodali mega a ty tu mumláš něco o propadáku. To si opravdu tak hloupej nebo jen trolíš?
  • Hlavně, že ty seš hardcore alpha virgin gamer :D
  • Witcher 3
    + 147k positivních, - 3k negativních 147:3

KingdomeCome
    + 17k positivních, - 6k negativních, 17:6

To je realita.
  • Objektivní z čího pohledu? Názor na neco němůže být nikdy objektivní.
  • No teda, ty ještě existuješ?

A vidím, že za ty roky posun žádnej.
  • Chápu, proto jsem také vložil obrázek s hodnocením jiných her pro srovnání. Kingdome Come je nejhorší.
  • jamar28
    A ty nevidíš rozdíl, když se podíváš na typ hodnocení na Steamu a tady na Games? Uvědomuješ si, že na Steamu existují jen dva typy hodnocení - palec nahoru a palec dolů?
  • Hodnocení ... když se podívám, na hodnocení na Steamu, tak Kingdome Come je po právu propadák. Takže za mě ta recenze zde na Games.cz byla neobjektivní.

KD má 16k positivních a 7k negativních recenzí - což je extrémně mnoho!!! Defacto každý třetí hráč NEBYL spokojen.

Odkaz na porovnání : http://i.imgur.com/jPh46nP.jpg
  • Důležitá je jen cena.
  • Je úplně jedno jak velké je studio, důležitá je cena hry a KD 49,9€ je cenovka hry bez chyb.
  • Jen s těmi varlaty se pleteš. Je tam quest, kdy musíš troje sesbírat z chovných býčků. *1*
  • vůbec jsem neplánoval FC5 koupit ale nějak se to semlelo a rovnou jsem u toho proseděl cca 6 hodin v kuse. komu se líbil FC3 nebo 4 a ještě se toho nepřejed tak si myslím tohle užije.
    gunplay, stealth, možnosti jak přistupovat ke střetům a zabavit se blbostma jsou pořád dobrý. krásný prostředí (ani jsem nečekal že se mi bude tak líbit, proletět se těsně nad řekou v krásným údolí bylo super). bojuje se tu s lidma, se zvířatama jen minimálně (už není potřeba k vylepšování věcí/vlastností sbírat hromadu býčích varlat a borovicových šišek). nově možnost vzít si sebou dva kumpány který kupodivu nestojí za prd a dokážou být i užitečný (ale když je nebudete vyloženě řídit tak stejně drtivou většinu protivníků zabijete vy). i když jdete mapou jen tak nazdařbůh tak poměrně často narážíte na nějaký eventy nebo vyloženě úkoly, takže to působí celkem živě (zatím jsem neměl nutkání dojet co nejrychleji z bodu A do B abych tam jen něco vystřílel a pak se vrátil ...vlastně snad žádnej úkol zatím nevyžadoval se po splnění někam vracet *4* )

opět je to to samé dokola, i když s možností dvou parťáků je tu zase o něco větší variabilita jak s nepřátelema naložit. ale kdo se začal nudit u předchozích dílů tak tady se začne nudit taky

a pro mě nejhorší část - příběh. kdyby tam nebyl žádnej tak je to snad lepší. resp. to pozadí zápasu zmagořelýho kultu se zbytkem rozumnýho obyvatelstva je fajn, ale to co mě na příběhu deptalo v předchozích dílech je tu na steroidech. člověk si užívá sandboxovou hratelnost a najednou lup, přijde příběhová mise která vás z toho vytrhne a dostane do naprosto nesmyslný situace (aneb po tom co pozabíjíte tisíce nepřátel který se vás taky snaží zabít přijde frajer který vás kupodivu zabít nechce ale jednou ranou vás omráčí). Ve trojce to alespoň trochu vynahrazovaly scény s mučením/snahou o zajímavou popravu co následovaly, tenkrát mi to ještě nepřišlo okoukaný. Ve čtyřce už mě tyhle záležitosti přišly vyloženě jako opruz a nakonec mě otrávily natolik že jsem hru nedohrál. A tady to dovedli k dokonalosti - dokonce dostanete varování vysílačkou "bacha, zábava končí, budeme tě šokovat příběhovou misí" ...zatím jsem takový absolvoval jen dvě, ale musim říct že přečtení libovolnýho dopisu který jsem našel bylo asi zajímavější než tohle. a záporáci mě fakt nešokujou, vlastně mi jsou úplně u pr...., větší motivaci mám proti náhodnejm mamlasům který s v polích chystají popravit rukojmí

takže za mě si užívám sandbox a doufám že tentokrát zvládnu překousnout ten příběh. ještě by to chtělo návrat plnohodnotnýho coopu pro 4 lidi jako ve trojce místo tý trapárny pro 2 co zavedli ve čtyrce
  • Hledals mě?
  • Tak treba Stalker mel taky nejake RPG "prvvky", otevreny svet, ... a podle me to byla perfektni hra. Kdyz dva delaji totez, tak ....
  • hmm, dobré story a hry... hmmm jedna za rok a to ještě možná. loni nier a dál mě nic nenapadne...
  • Odkud jsi ty? Skola zivota? Pokud jsi to nepochopil, je to reakce na "V FPS hrach preferujem silne RPG prvky".
  • Páni, ty si z Harvardu?
  • Toto tam práveže už neni. Koška *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší