Přejít na výpis diskuzí
Far Cry 5 vyjde příští rok a postaví proti vám náboženský kult s dynamickou AI
26.5.2017 | Adam Homola
86 příspěvků
-
mě to přijde debilní námět - v Montaně, to jako federální vláda už neexistuje že si kdejaký kult dělá co si zamane? Už tohle silně odradí. Kdyby to vrátili zpátky do tropů, přidali to krocení zvěře, nějaké letadélko a malé ponorky bylo by to mnohem logičtější. A zápletka - boj s drogovou mafií podporovanou jistou mocnou rozvědnou agenturou. To by mohlo být částečně i podle skutečnosti. *3*
-
-
Ano, federalni vlada ve svete te hry zjevne neexistuje. Tema uzavreno, muzeme vesele hrat.
-
Tak si třeba trošku pogoogli Hutaree.
-
Pravda
-
Takže bys chtěl x tou hru z tropů místo hry, která se snad jako první bude odehrávat na území Montany.
-
-
ne, vždyť ostrovy jsou i v mírném pásu, nemusí to být souostroví džunglí, ale takové prostředí kde je uvěřitelné že se do akce šílenců, pirátů a mafiánů nebude montovát státní moc. Prostě nějaké odlehlejší místo. Takhle už to mohli zasadit do venkova NY a vyšlo by to nastejno *8*
-
-
nebo třeba na Sibiř, japonské Hokkaido, je dost lepších a hlavně realističtějších námětů než vytvářet černou díru uprostřed USA
-
-
Ehm, Hokkaido že je realističtější?
Hokkaido má rozlohu 77 900 kilometrů čtverečných a 5,76 milionů obyvatel.
Montana má rozlohu 380 800 kilometrů čtverečných a 989 tisíc obyvatel.
Navíc Japonsko taky není žádný zapadákov, kde by velké území ovládla banda šílenců a nikdo by si toho nevšiml. -
Je to hra a nemusí být realistická a Montana je taky málo obydlená jako Sibiř či Hokkaido...
-
-
Drasta - samozrejme konspirace jsou vetsinou z valne casti nesmysly, ale stejny nesmyl je postoj ze kdyz k tomu neni na internetu adekvatni zdroj tak to je blbost, mel by ses probrat a nemit internet za boha na zemi.
-
Já vím USa - jejich různé pokusy hokusy třeba nevím pokusy s chováním/vědomím lidským na vězních, rozšiřování geneticky upravených nemocí CIa která se nakonec musela přiznat k waterboardingu na vězních spousta špionů ( ale tak to bylo i v Rusku a některé i u nás)
No nevím nevinní, jestli je někdo nevinný kdo si nechal vymýt mozek a pak konat "dobro" ve jménu otce.
Měl být tuším i film s Pennem. Navíc kdo ví jak to skutečně bylo že. Konspirační teorie jsoiu založeny na skutečnosti to přece ví každý. jen může být upravená nemusí to být úplně pravda... a ano na Games to asi moc nepatří. I když já takovéhle témata mám moc rád potom UFO,Area51 Men in black - urban legends atp... ale tady se asi o tom nemá smysl bavit. -
Ne, jacku, kdybys tomu věnoval aspoň minutu, tak bys věděl, že ten dokument je o tom, jak FBI zmasakrovala nevinný lidi, ale všechno je to samozřejmě "konspirační teorie" a věří tomu jen blázni, který neuctívají vševědoucí pravdomluvnou televizi financovanou lidma, který pro vás chtějí jen to nejlepší. Zajímalo by mě procento zombies používající slovo konspirační, který znají význam toho slova. Samozřejmě je nesmysl čekat jinou reakci pod diskuzí o Far Cry, ale holt mi to ujelo.
-
Cože WACo bylo vytvořený CIA ? *7* snílek nejsi to náhodou ty ???
-
A tady to máte z druhý strany https://www.youtube.com/watch?v=U3b9nvIw-_k
-
http://bit.ly/2qu1owd
http://bit.ly/2lJgQGj
a pro Blba: Samozřejmě, všechno je v pořádku. Vláda se o tebe postará a ČT je studnice pravdy https://youtu.be/tk7PMSzY00U?t=2m31s -
Snad bys mu neveril. Nejakej kid co veri konspiracim
-
Mas k tomu sebevrazednymu kultu o kterym mluvis nejaky zdroje? Hledam ale nic moc se mi nepodarilo najit...
-
Opravdu tě nenapadlo, že by ta sekta mohla bejt financovaná vládou? Nikdy jsi o ničem takovym neslyšel? UFO, sebevražedný, "Village" kulty vytvořený CIA? Klidně dál sni o úžasných USA, ale nepiš tu nesmysly.
-
Ubisoft argumentuje tim, ze lide tam obecne federalni vladu nemaji radi a problemy si chteji resit sami. Ono kdyz federaly nikdo nezavola, nemaji se o tom jak dozvedet.
-
nj, jenže je to světová supervelmoc, tohle už chce opravdu hodně fantazie - nebo zkoušet berličky jako je pararelní realita a podobné fantasmagorie. Jednička byla taky přitažená za vlasy s těmi mutanty (ikdyž kdoví co se může v ilegálních laboratořích dělat) ale od dvojky až po čtverku to mělo hlavu a patu a vcelku dobře uvěřitelné. Primal takový pohádkový úlet stejně jako Blood Dragon, tak bych čekal že udělají opravdické FC a ne koncept co se linii hodně vzdaluje - tedy víceméně opuštěnému teritoriu kde zásah státní moci je málo pravděpodobný. Pro mě osobně zklamání, Ubi už neví kudy kam.
-
-
-
-
No mohli by to zasadit do Mexika :D
-
-
to ne, ale třeba něco na styl "ztracený svět" na stolovou horu co jsou v Jižní Americe by nemuselo být marné. Udělat patřičně velké, svět jako velký ostrov vypínající se vysoko nad plání džungle (co dřív byla mořem). Nebo v Rusku v devadesátých letech třeba na Kamčatce. Proč Ubi přichází s tak zoufale neinovativními nápady je mi záhadou. Možná je ta Montana kvůli většímu se zalíbení Severoamerickému publiku...
-
-
možná....kvůli publiku....
zjisti si, ve který zemi se prodává nejvíc her
nejdřív navrhuješ tropy, pak kamčatku, nakonec hokaido, inovacema teda híříš, i když úplně pitomejma
-
-
-
-
Takže chceš remake trojky + malé letadýlko dlc *1*
-
-
Jsem zvědav jestli bude i nějaké to DLC - Primal neměl žádné a tam to i bylo celkem škoda *4*
-
-
Jihad dlc a bude to daleko realistictejsi.
-
-
Co má jihad společného s Montanou ?
Ne, měl jsem spíš na mysli že třeba dovyprávění příběhu až skolíš hlavního otce nebo co se dělo předtím třeba DLC za fanatika co nastupoval do sekty ( i když nevím jak by to fungovalo) co musel protrpět. Byl by to utajený agent nakonec. ( i když to vídím že možná bude hlavní hrdina).
Každopádně je neskutečná degenerace kam to ta samozvaná série dotáhla. To se musí nechat.
-
-
-
Prostě přirozený vývoj, ale nevím jestli chci hrát Wildlands v Montaně. To už bych snad, aby pokračovali ve stylu Primalu - stejná hratelnost, nové prostředí/období.
-
LoU Part 2, RDR 2 a ted uz i FC5. Nejočekávanější hry pristiho roku. Presne na takovouhle hru jsem cekal. FPS v otevrenem svete v americky krajine a k tomu navic fanaticky kult. Uz si vic prat ani nemuzu. Snad to nijak nepomrdaj.
Jednicku jsem dohral, ale castecne jsem ji spis protrpel, dvojku jsem nikdy nehral dyl jak par hodin, trojku jsem naopak dohral a bavila me hodne, ctyrka a Primal me jeste teda cekaji, ale vzhledem k casovy tisni si rikam, jestli tyhle dva dily nevynechat a rovnou pockat na petku.
Holt v dospelym zodpovednym zivote uz neni cas na vsechny hry a clovek musi vybirat peclive. Smutný, ale zaroven realita. -
-
CTyrku nehraj, protoze pak tvoje nadseni nad petkou uplne opadne. Kdyz vidim fotky ze ctverky a tu titulni fotku z petky nevidim rozdil.
Uplne stejne koncept tyranu co terorizuje obyvatele, uplne stejny postavy viz. knez, borec z letadlem a ta mana. Navic cena 1600, blazni. Prostredi uz to nezachrani, toci se v kruhu, fakt skoda. Potencial v serii Far Cry je obrovske. -
-
Jo taky bych radši něco z westernu.
-
-
-
A proč neudělají raději western? Do toho bych i zainvestoval...mi neříkejte že mají strach z R*.
-
-
Vsak neni vsem Far Cryum konec. V 8mem az 9tem dile se urcite dockaji i fanousci westernu.
-
-
Kristova noho...
-
Jdeme opět recyklovat ;)
-
OT: Dneska není retro gamesplay?
-
myslim ze trailer mluvi za vse, dalsi blbost od UBI...pro pubertaky.
-
Škoda, že se více neodvázali a bude to defacto kopírka předchozích dílů, ale tématicky mi to přijde mnohem zajímavější než 3 a 4. AI v open-world hrách považuju za jeden z nejdůležitějších prvků, tak snad se to zde projeví. Ono AI nemusí být úplně skvělá, hlavně když reaguje na hračovy činy ve hře.
Jinak nic jako FC tu není a coop třeba ve 3 byl vynikající. Takže se těším.