Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doufám, že tvůrci změní AI nepřátel. Opravdu bylo směšné ve Far Cry 4 postavit se vždy na jedno konkrétní místo, kterým probíhají aktivovaní nepřátelé jeden za druhém a kosit je. Stejně tak srandovní situace, ve kterých jeden orel zlikvidoval celou vesnici plnou obyvatel, ozbrojených kalašnikovy.
  • střílet protestantské bigoty? I am in!
  • Škoda, že v takhle pěkný grafice a prostředí to bude jenom další Far Cry...
  • Ten pes je tam supr. Uprostřed střelby s vyplázlim jazykem. *1*
  • Ano, federalni vlada ve svete te hry zjevne neexistuje. Tema uzavreno, muzeme vesele hrat.
  • flash789
    Drasta - samozrejme konspirace jsou vetsinou z valne casti nesmysly, ale stejny nesmyl je postoj ze kdyz k tomu neni na internetu adekvatni zdroj tak to je blbost, mel by ses probrat a nemit internet za boha na zemi.
  • Prasaak
    To máš jako v reálu, kdy se taky spawnují za každým rohem.
  • Tak si třeba trošku pogoogli Hutaree.
  • JamesFaith
    Ehm, Hokkaido že je realističtější?

Hokkaido má rozlohu 77 900 kilometrů čtverečných a 5,76 milionů obyvatel.
    Montana má rozlohu 380 800 kilometrů čtverečných a 989 tisíc obyvatel.

Navíc Japonsko taky není žádný zapadákov, kde by velké území ovládla banda šílenců a nikdo by si toho nevšiml.
  • Sithard
    A hele, na tom screenu je vodarenska vez. Co by se asi tak mohlo odemknout kdyz na ni vylezeme ?
  • Musím uznat, že pokud jde o zasazení, tak tím je ta série dost atraktivní. Jen ten gameplay by to ještě chtělo poladit (třeba to tentokrát bude opravdu lepší, kdo ví).
  • No, pokud se ještě nezbláznil nebo nezabil, tak ho v DICE nebo Infinity Ward rádi přijmou pro nové tituly, kde matka s novorozenětem bojuje na pláži v Normandii proti německým stormtrooperům a největší challenge je stihnout kojící QTE před další cutscénou.
  • To město myslím,vytvořili Američané.Ne UBI,ale možná mi něco uniklo
  • možná....kvůli publiku....
    zjisti si, ve který zemi se prodává nejvíc her
    nejdřív navrhuješ tropy, pak kamčatku, nakonec hokaido, inovacema teda híříš, i když úplně pitomejma
  • Jack1947
    Já vím USa - jejich různé pokusy hokusy třeba nevím pokusy s chováním/vědomím lidským na vězních, rozšiřování geneticky upravených nemocí CIa která se nakonec musela přiznat k waterboardingu na vězních spousta špionů ( ale tak to bylo i v Rusku a některé i u nás)

No nevím nevinní, jestli je někdo nevinný kdo si nechal vymýt mozek a pak konat "dobro" ve jménu otce.
    Měl být tuším i film s Pennem. Navíc kdo ví jak to skutečně bylo že. Konspirační teorie jsoiu založeny na skutečnosti to přece ví každý. jen může být upravená nemusí to být úplně pravda... a ano na Games to asi moc nepatří. I když já takovéhle témata mám moc rád potom UFO,Area51 Men in black - urban legends atp... ale tady se asi o tom nemá smysl bavit.
  • Ne, jacku, kdybys tomu věnoval aspoň minutu, tak bys věděl, že ten dokument je o tom, jak FBI zmasakrovala nevinný lidi, ale všechno je to samozřejmě "konspirační teorie" a věří tomu jen blázni, který neuctívají vševědoucí pravdomluvnou televizi financovanou lidma, který pro vás chtějí jen to nejlepší. Zajímalo by mě procento zombies používající slovo konspirační, který znají význam toho slova. Samozřejmě je nesmysl čekat jinou reakci pod diskuzí o Far Cry, ale holt mi to ujelo.
  • Jack1947
    Jo taky bych radši něco z westernu.
  • Perfekt! *8* Další informace na http://www.abcgames.cz/?p=hry_zobraz&id=18025
  • to ne, ale třeba něco na styl "ztracený svět" na stolovou horu co jsou v Jižní Americe by nemuselo být marné. Udělat patřičně velké, svět jako velký ostrov vypínající se vysoko nad plání džungle (co dřív byla mořem). Nebo v Rusku v devadesátých letech třeba na Kamčatce. Proč Ubi přichází s tak zoufale neinovativními nápady je mi záhadou. Možná je ta Montana kvůli většímu se zalíbení Severoamerickému publiku...
  • Jack1947
    Co má jihad společného s Montanou ?

Ne, měl jsem spíš na mysli že třeba dovyprávění příběhu až skolíš hlavního otce nebo co se dělo předtím třeba DLC za fanatika co nastupoval do sekty ( i když nevím jak by to fungovalo) co musel protrpět. Byl by to utajený agent nakonec. ( i když to vídím že možná bude hlavní hrdina).

Každopádně je neskutečná degenerace kam to ta samozvaná série dotáhla. To se musí nechat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit