Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vypada lip, KC je krajne hnusny, ohavna stylizace.
  • Vsak neni vsem Far Cryum konec. V 8mem az 9tem dile se urcite dockaji i fanousci westernu.
  • Takže bys chtěl x tou hru z tropů místo hry, která se snad jako první bude odehrávat na území Montany.
  • Už ani nevím, jakou hru od UBI jsem hrál jako poslední, řekl bych že dost povedený ACIV, i když Hra roku zde na Games.cz na úkor Last of US byla dost mimo, ale na nového AC z Egypta a na tohle se moc těším, vypadá to svěže minimálně co se týče prostředí. Takže držím palce UBI. Zdejší pozéři ať zalezou...
  • Boží ? Vždyť to byl z 90% cringe jak prase. Taková slátanina plná klišé až mi bylo trapně.
  • Takže chceš remake trojky + malé letadýlko dlc *1*
  • mě to přijde debilní námět - v Montaně, to jako federální vláda už neexistuje že si kdejaký kult dělá co si zamane? Už tohle silně odradí. Kdyby to vrátili zpátky do tropů, přidali to krocení zvěře, nějaké letadélko a malé ponorky bylo by to mnohem logičtější. A zápletka - boj s drogovou mafií podporovanou jistou mocnou rozvědnou agenturou. To by mohlo být částečně i podle skutečnosti. *3*
  • Lukass
    CTyrku nehraj, protoze pak tvoje nadseni nad petkou uplne opadne. Kdyz vidim fotky ze ctverky a tu titulni fotku z petky nevidim rozdil.
    Uplne stejne koncept tyranu co terorizuje obyvatele, uplne stejny postavy viz. knez, borec z letadlem a ta mana. Navic cena 1600, blazni. Prostredi uz to nezachrani, toci se v kruhu, fakt skoda. Potencial v serii Far Cry je obrovske.
  • Jack1947
    Jsem zvědav jestli bude i nějaké to DLC - Primal neměl žádné a tam to i bylo celkem škoda *4*
  • Jack1947
    Stejná nuda a otrava? doufám že ne.
  • Tak treba vsechny ostatni Far Cry byly take na CryEnginu. DunyaEngine byl prepsany CryEngine od Cryteku. Ubisoft po rozchodu s Crytekem po FarCry 1 ziskal znacku a CryTek jim dal i zdrojaky. Dle meho CryTek z toho naopak vysel dobre financne.
  • bukrr
    Prostě přirozený vývoj, ale nevím jestli chci hrát Wildlands v Montaně. To už bych snad, aby pokračovali ve stylu Primalu - stejná hratelnost, nové prostředí/období.
  • LoU Part 2, RDR 2 a ted uz i FC5. Nejočekávanější hry pristiho roku. Presne na takovouhle hru jsem cekal. FPS v otevrenem svete v americky krajine a k tomu navic fanaticky kult. Uz si vic prat ani nemuzu. Snad to nijak nepomrdaj.

Jednicku jsem dohral, ale castecne jsem ji spis protrpel, dvojku jsem nikdy nehral dyl jak par hodin, trojku jsem naopak dohral a bavila me hodne, ctyrka a Primal me jeste teda cekaji, ale vzhledem k casovy tisni si rikam, jestli tyhle dva dily nevynechat a rovnou pockat na petku.

Holt v dospelym zodpovednym zivote uz neni cas na vsechny hry a clovek musi vybirat peclive. Smutný, ale zaroven realita.
  • A proč neudělají raději western? Do toho bych i zainvestoval...mi neříkejte že mají strach z R*.
  • Kristova noho...
  • Jdeme opět recyklovat ;)
  • OT: Dneska není retro gamesplay?
  • Je anální aplikace dobrá na oči?
  • flash789
    myslim ze trailer mluvi za vse, dalsi blbost od UBI...pro pubertaky.
  • Morraw
    Škoda, že se více neodvázali a bude to defacto kopírka předchozích dílů, ale tématicky mi to přijde mnohem zajímavější než 3 a 4. AI v open-world hrách považuju za jeden z nejdůležitějších prvků, tak snad se to zde projeví. Ono AI nemusí být úplně skvělá, hlavně když reaguje na hračovy činy ve hře.

Jinak nic jako FC tu není a coop třeba ve 3 byl vynikající. Takže se těším.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit