Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krescz
    já mám mrkve rád :(
  • gesto
    Jedno se musí Ubisoftu nechat jejích trailery jsou boží ... podle mně jim už nestačí ani Blizzard a to byl pro mně král trailerů,,, jako těžko říct s Ubisoftem to je vždy 50 na 50,,, ale je to paradox ne ?
    když vytvoří unikátní hry které pak spadnou na maličkostech,,

viz Division : vytvoříme fantastické město, super CO-OP, dobrý combat fight, luxusní zasazení do města , tunely, budovy atd, o grafice a optimalizaci ani nemluvím prakticky 100%,,
    ALE ? zapomeneme na end gaming, a necháme tam tuny cheateru a glitcherů, kvůli kterým PVP složka prakticky zmizí, a rozdělíme end gaming původní hry na 5 DLC na které budou hráči čekat 2 roky :))
    no není to paradox ? :)))
  • Oh, rozumim, jakoze uz maji dopredu zajistene prodeje. Tak to jo, je dobry mit zakladnu fandu, ktery kupujou bez otazek.
  • Jistě, protože Rockstar. To máš jako s Blizzardem.
  • Me se libi, jak kazdy uz rok dopredu uz vi, ze rdr2 bude dokonala hra a to s naprosto minimalnima informacema a ukazkama ze hry. ..
  • Jo přesně tak, odvar z odvaru již odvařeného předešlého odvaru. *7* Měli by z toho raději udělat budovatelskou, tahovou strategii s dinosaury, která by se odehrávala na měsíci a zachraňovali by jsme mluvící mrkve. *6*
  • Prince pls nechat na pokoji. Dik.
  • To myslis spatne. Na enginu nezalezi, zalezi na assetech, jestli vis, co to znamena. Na CE byl i prvni Crysis a nerekl bych, ze vypada stejne dobre jako treba Kingdome Come.
  • Kdyby to bylo z divokého západu tak by se zbytečně pouštěli do boje z Red dead redemption 2, který taky vychází v 2018.
  • giacobraza23
    Far Cry 5 vubec nemel vzniknout .. To zasazeni je uplne irelevantni.. uz ctyrka byla copirka trojky.. To bylo nadeleni mezi 1-2-3 to muselo zaplesat srdce kazdyho hrace... co dil to zmena o 180 stupnu i kdyz jednicku delal jeste Crytek... Nicmene 1,2,3 tri skvely hry. Vsechno co prijde uz bude jen odvar. Co me stve osobne *10*
  • Lukass
    No pojede to na Cry Enginu, tak si myslim ze se to posune.
  • Temer jiste to bude porad stejny Far Cry, ale to prostredi se mi proste libi. A vylezt na 30 vezi jiste prekousnu. :)
  • Tak ona se technicka stranka uz nema kam posouvat, kdyz to delaji na ten samy x let zastaraly hardware. Sem zvedavy, jestli budou i nejake zabery ze skutecne hry, nebo jen hype ve forme cutscen a traileru.
  • Pilgrim66
    Za mě škoda, že to nezasadili westernových kulis, jak se spekulovalo. Zápletku mohli nechat stejnou, ale zároveň by to bylo mnohem realističtější (jaká je pravděpodobnost, že by si podobného kultu, co jezdí kolem s kulomety na pickupech nikdo z federální vlády nevšiml). Jenže to by asi museli změnit systém "vylez na věž, dobij báze" apod...
  • zase sa pridame k odboju a budeme bojovat proti magorom na cele s dalsim wannabe Vaasom...wow. wow. deja vu
  • Lukass
    Vzdyt je to uplne stejny jak ctyrka, achjo. Mrknu na ty postavy a presne vim jak se ktera bude chovat, je jasny ze volby zase budou mit nulove vliv na pribeh, budou tam zas veze, a pridaji tam ochocovani zvirat s Primalu. No nevim su zklamanej. Navic ta cena na pc, se zblaznili. Zatim teda zklamani a snuska pr kecu, muze byt jenom lip. A to Far Cry serii miluju
  • Tomu se rika vtipne PR. ;D
  • Spravne.
  • Měl jsem blbou náladu a pak jsem četl Tvůj komentář! Děkuji pobavil si *1*
  • Luckiller
    dynamická AI? *15* *2* *1* To dřív Ubisoft vydá nového Princ of Persia , než se jim podaří rozlousknout tenhle oříšek

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit