Přejít na výpis diskuzí
Far Cry 5 vyjde příští rok a postaví proti vám náboženský kult s dynamickou AI
26.5.2017 | Adam Homola
86 příspěvků
-
dynamická AI? *15* *2* *1* To dřív Ubisoft vydá nového Princ of Persia , než se jim podaří rozlousknout tenhle oříšek
-
-
Prince pls nechat na pokoji. Dik.
-
Měl jsem blbou náladu a pak jsem četl Tvůj komentář! Děkuji pobavil si *1*
-
-
A hele, na tom screenu je vodarenska vez. Co by se asi tak mohlo odemknout kdyz na ni vylezeme ?
-
Tam musí být strašné pracovat... Neustále se dělá to samé na kopii předchozí hry.
Pak si dá člověk do CV, že dělal 15x Far Cry a je zcela vyřízený. -
-
No, pokud se ještě nezbláznil nebo nezabil, tak ho v DICE nebo Infinity Ward rádi přijmou pro nové tituly, kde matka s novorozenětem bojuje na pláži v Normandii proti německým stormtrooperům a největší challenge je stihnout kojící QTE před další cutscénou.
-
-
Vzdyt je to uplne stejny jak ctyrka, achjo. Mrknu na ty postavy a presne vim jak se ktera bude chovat, je jasny ze volby zase budou mit nulove vliv na pribeh, budou tam zas veze, a pridaji tam ochocovani zvirat s Primalu. No nevim su zklamanej. Navic ta cena na pc, se zblaznili. Zatim teda zklamani a snuska pr kecu, muze byt jenom lip. A to Far Cry serii miluju
-
-
Stejná nuda a otrava? doufám že ne.
-
Tak ona se technicka stranka uz nema kam posouvat, kdyz to delaji na ten samy x let zastaraly hardware. Sem zvedavy, jestli budou i nejake zabery ze skutecne hry, nebo jen hype ve forme cutscen a traileru.
-
-
No pojede to na Cry Enginu, tak si myslim ze se to posune.
-
-
Tak treba vsechny ostatni Far Cry byly take na CryEnginu. DunyaEngine byl prepsany CryEngine od Cryteku. Ubisoft po rozchodu s Crytekem po FarCry 1 ziskal znacku a CryTek jim dal i zdrojaky. Dle meho CryTek z toho naopak vysel dobre financne.
-
-
Na CE byl treba taky C2 a C3, akorat s osekanyma featurama kvuli konzolim. ;) Krasny dukaz, ze na enginu nezalezi, zalezi na hardware, ten urcuje kvalitu assetu...
-
-
To myslis spatne. Na enginu nezalezi, zalezi na assetech, jestli vis, co to znamena. Na CE byl i prvni Crysis a nerekl bych, ze vypada stejne dobre jako treba Kingdome Come.
-
-
Vypada lip, KC je krajne hnusny, ohavna stylizace.
-
-
Hm, ne. Stylizace je subjektivni, technicka uroven - o ktery se tady bavim, neni, takze si mimo. KC je mnohem dal, co se tyce grafiky. To snad muze popirat jen hlupak, vzhledem k tomu, ze tady je 10 let rozdil v hardwaru. Timto se opet dostavame k memu uplne prvnimu postu...
-
-
-
-
-
-
Musím uznat, že pokud jde o zasazení, tak tím je ta série dost atraktivní. Jen ten gameplay by to ještě chtělo poladit (třeba to tentokrát bude opravdu lepší, kdo ví).
-
poprvé od trojky muzu rict, ze se na novy Far Cry docela i tesim. mozna je to tim, ze to na me pusobi vic jak GTA nez jak Far Cry *15*
-
A proč neudělají raději western? Do toho bych i zainvestoval...mi neříkejte že mají strach z R*.
-
-
Vsak neni vsem Far Cryum konec. V 8mem az 9tem dile se urcite dockaji i fanousci westernu.
-
-
Far Cry 5 vubec nemel vzniknout .. To zasazeni je uplne irelevantni.. uz ctyrka byla copirka trojky.. To bylo nadeleni mezi 1-2-3 to muselo zaplesat srdce kazdyho hrace... co dil to zmena o 180 stupnu i kdyz jednicku delal jeste Crytek... Nicmene 1,2,3 tri skvely hry. Vsechno co prijde uz bude jen odvar. Co me stve osobne *10*
-
-
Jo přesně tak, odvar z odvaru již odvařeného předešlého odvaru. *7* Měli by z toho raději udělat budovatelskou, tahovou strategii s dinosaury, která by se odehrávala na měsíci a zachraňovali by jsme mluvící mrkve. *6*
-
-
já mám mrkve rád :(
-
-
Je anální aplikace dobrá na oči?
-
-
-
-
Škoda, že se více neodvázali a bude to defacto kopírka předchozích dílů, ale tématicky mi to přijde mnohem zajímavější než 3 a 4. AI v open-world hrách považuju za jeden z nejdůležitějších prvků, tak snad se to zde projeví. Ono AI nemusí být úplně skvělá, hlavně když reaguje na hračovy činy ve hře.
Jinak nic jako FC tu není a coop třeba ve 3 byl vynikající. Takže se těším. -
Jdeme opět recyklovat ;)