Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Škoda, že v takhle pěkný grafice a prostředí to bude jenom další Far Cry...
  • Kristova noho...
  • OT: Dneska není retro gamesplay?
  • zase sa pridame k odboju a budeme bojovat proti magorom na cele s dalsim wannabe Vaasom...wow. wow. deja vu
  • Už ani nevím, jakou hru od UBI jsem hrál jako poslední, řekl bych že dost povedený ACIV, i když Hra roku zde na Games.cz na úkor Last of US byla dost mimo, ale na nového AC z Egypta a na tohle se moc těším, vypadá to svěže minimálně co se týče prostředí. Takže držím palce UBI. Zdejší pozéři ať zalezou...
  • Jack1947
    Ty jo až za rok... tak to jo

Dynamická ai zní docela dobře ale nakonec to bude tak že zas zvítězí kvantita.

Bez letadel, výbuchů a bugin samozřejmě by jsme se nikdy neobešli.

Jo jsem zvědav jak to nakonec bude vypadat ( ne grafika) hratelnost.
    • "by jsme" - co to je?
      • Draken69CZ
        hyperkorektní
        • Spravne.
  • Vypadá to suprově.
  • Tak už i na Games si vzpomněli, že by se měli psát nějaké novinky. Nečekal jsem, že se toho tady ještě dočkám dneska :-)
  • LoU Part 2, RDR 2 a ted uz i FC5. Nejočekávanější hry pristiho roku. Presne na takovouhle hru jsem cekal. FPS v otevrenem svete v americky krajine a k tomu navic fanaticky kult. Uz si vic prat ani nemuzu. Snad to nijak nepomrdaj.

Jednicku jsem dohral, ale castecne jsem ji spis protrpel, dvojku jsem nikdy nehral dyl jak par hodin, trojku jsem naopak dohral a bavila me hodne, ctyrka a Primal me jeste teda cekaji, ale vzhledem k casovy tisni si rikam, jestli tyhle dva dily nevynechat a rovnou pockat na petku.

Holt v dospelym zodpovednym zivote uz neni cas na vsechny hry a clovek musi vybirat peclive. Smutný, ale zaroven realita.
    • Lukass
      CTyrku nehraj, protoze pak tvoje nadseni nad petkou uplne opadne. Kdyz vidim fotky ze ctverky a tu titulni fotku z petky nevidim rozdil.
      Uplne stejne koncept tyranu co terorizuje obyvatele, uplne stejny postavy viz. knez, borec z letadlem a ta mana. Navic cena 1600, blazni. Prostredi uz to nezachrani, toci se v kruhu, fakt skoda. Potencial v serii Far Cry je obrovske.
      • Jack1947
        Jo taky bych radši něco z westernu.
  • bukrr
    Prostě přirozený vývoj, ale nevím jestli chci hrát Wildlands v Montaně. To už bych snad, aby pokračovali ve stylu Primalu - stejná hratelnost, nové prostředí/období.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit