Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sorry, ale tohle mi přijde podobný, jako říct že sportovci podvádí když chodí na trénink, protože správně by si měli své dovednosti zlepšovat jen při soutěžích.

    Pochopitelně teď mluvím konkrétně o příkladu s krabem (řešení že by se prostě otočil a šel pryč je blbost. Představ si situaci, kdy mi mob dává tak že to nezvládám. To jako přestanu bojovat aby se na mě vykašlal a odešel?). Protože zrovna tohle je prostě přirozené. Jen se bráním, tak si zlepšuju obranu. Je to prostě trénink, a bez problému by to fungovalo i v reálu. Řešení by si spíš zasloužilo zlepšování dovedností "chůzí do zdi", tam už to prostě není o co opřít (třeba Oblivion a zlepšování plížení v místnosti kde někdo spí, pomocí chůze do zdi)
  • Xcomik
    Mě ten článek přijde jako kdyby si pisatel pletl jabka a hrušky. Nevím Bug farming je poměrně dost známé sousloví a ikdyž ho nepodporuji (a sám neprovozuji) tak to nepovažuji za exploit. Dneska je víceméně exploit řešný jako Trainer nebo v multiplayeru je to klasickej cheat v dávkovém souboru.

    Nicméně já třeba něco podobného musel použít pro hru Far Cry 4 (pač jak id*ot že jsem si hru koupil) a ubisoft mě nikde nevaroval že tam bude ochrana v podobě nespuštění hry pokud nemáte 4 fyzické jádra. A nebýt paradoxně warez komunity tak tu hru snad ani nehraju dodneška. Protože až právě na warezu se objevila možnost přes exploit dávkovat dll soubor který tu dementní ochranu při spuštění hry odstraňuje... Nicméně tahle demence jde na vrub Ubisoftu že je to idiotická společnost co raději bere poctivím hráčům klíče ale že by své produkty aspon optimalizovala pořádně (a né že PC konverze vesele davá nemotorným ukrajincům). Jo Ubisoft ten má muj pomyslný hlas za nejhorší firmu 2015 už v kapse ten už si ho dostatečně zajistil
  • v podstate suhlasim s vlastikem s dodatkom, ze ja nevidim problem takeho vychcanka ojebanca ako on obcas zo sportu ci relaxu dobit a dokopat

    najlepsou castou je potom ako sa takyto *mrd potom dovolava "spravodlivosti"


    *15*
  • A proto to tady v ČR vypadá jak to vypadá (když tu máme takový vychcánky)
    Často se stydím ze jsem čech *7*
  • malá konkurence, velký hype
  • vlastik.plaminek
    Až někdy budeš vydělávat tak se podívej na výplatnici a propočítej si, o kolik tě na daních (pojištění nepočítám, to tak nějak chápu, i když mi to přijde taky zbytečně moc) ojebe stát. Není to hezký pohled a ještě hnusnější je to, co se z těch peněz potom dotuje. Proto nevidím problém příležitostně ojebat někoho, kdo mě ojebává pravidelně.
  • Kecy, jak hacknes vypocet na serveru? Nijak ... zvasty a plky lidi, ktery vubec netusej fakt mam rad ... slozitost jsou taky pindy, v 99% pripadu hraci pouzivaji naprosto trivialni postupy, ktery napadnou kazdyho vola. Co myslis, jak se expi nejlip 99% mmo? Ze te naka 90tka protahne dungem, ty se jen vezes, nic nedelas, On to singluje, protoze dete nakej lowlv a ty dostavas hromady XP. Aneb jak mit +10lv za 10 minut. Znemoznit to je otazka 2 minut prace.

    Dtto, pokud hrac neco videt nema, tak mu to proste neposilam. Nejakej externi program mu je pak na kulovy. Vis proc EA (bf a spol) nefunguje fyzika? No protoze se pocita na klientovi. A pak se bezne deje to, ze te nekdo picne skrz zed, protoze ty ji tam mas, ale on ne. Anzto a jelikoz v jeho realite ta zed spadla.
  • Dbil jako ty samo ty podminky necte vubec, kdyby je cet, tak by vedel, ze ve 100% pripadu jsou stejne neplatny. To zaprvy.

    Druhak to, ze ti neco zakazu per huba, je asi tak stejny, jako kdyz decku reknu ze nema strkat prsty do zasuvky. Pokud mu v tom nezabranim, jsem den dbil ja.

    A ano, je to normalni, protoze to tak tvurce chtel. Kdyby to tak nechtel, tak by tomu zabranil, coz je zcela trivialni.
  • Myslis ze ucetnicvi je easy vec? A presto se to da napsat tak, aby to fungovalo podle pravidel. Zazrak.
  • Pravidla ve hre porusovat nelze protoze je definuje ta hra, ale to tupec jako ty nemuze chapat, samo.
  • Hacek je v tom, ze ty netusis jak se veci delaji. Posilat ti data, ktera nemas videt, srv vubec nemusi. Ale musel by pocitat, co videt mas. Da se to osetrit uplne vpohode, jen by atori nesmeli byt neschopni.
  • "bez wipu killnul. To je exploit..."

    Neni, to je strategie. Ty nemuzes vedet, zda to tak tvurce nezamyslel.
  • nechápu,jak někdo může hrát takovou kravinu jako je Destiny *11*
  • Jack1947
    Jakými názory že podvádění je špatné? ano doufám že těmito názory disponuje většina průměrně inteligentních mladých lidí. Im flattered now? nejdříve mně nazveš 14letžm a ted jsem už dospělý.
  • Jop, po zamyšlení jsem došel k názoru, že jseš buď troll nebo děcko. Odmítám věřit tomu, že těmito názory může disponovat alespoň průměrně inteligentní dospělý člověk.
  • Ano, zabit bosse exploitem je naprosto totozny jak prejet cloveka autem... not. *3*
  • Zločinci taky platí daně, no ne? Máme je nechat být? *2*
  • Jack1947
    Jedno se tomuhle vydatnému článku nechat musí donutil nás (některé) se zamyslet nad otázkami které nás pálí. Pak by se sem ještě hodil článek z minulého s problematikou hackování online. *4*
  • flash789
    ja jsem jen chtěl rict ze se ve hre podvádět nemusi když někdo nechce, tak se hned nezblaznete když vam někdo slapne na kuri oko..zejo..pro me za me at si jde Darwel nekoho zastreli, když mu to doda pocit ze obesel systém..jeho věc..dobrou:)
  • Jack1947
    Je to jednoduché když někdo otráví normálního hráče natolik nemusí už tu hru kvůli tomu nebo těm (blbcům) už třeba vůbec zapnout, pak vyhraje hacker*šmejd nad normálním hráčem... spousta lidí to tak má. Takový dobrý příklad zkažené hry je MW2 hrál jsem nejdříve pirátskou verzi tabyla ok, ono to ze začátku pak bylo ok v originálně aby posléze využily neduhů systému všelijaký hackeři/wallhacky a jiný a zábavnost šla ta tam. Pak už jsem hrál 1v1 thps mod který byl prý hrozný přešlapa neoblíbený nebo co mne celkem bavil no a pak? pak už jsem nehrál vůbec. Zlaté MW1 bez toho bazmechtu zvaný steam, kde jim není nic svaté.

    BF3 ani nemluvím... a tak dále. Pak mne pobaví že hackování je i v pirátských verzí her na druhou stranu why not? je jisté že to ale kazí normální hru. Pokud se najde někdo kdo to ještě obhajuje ( sdnad hack nebohajuje nikdo proboha) tak by se měl vážně nad sebou zamyslet.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit