Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jesusek
    Můžu se zeptat, k čemu přesně je ten serial na tom papíře? Při instalaci jsem použil ten co je v krabici a nainstaloval jsem to, akorát to nemůžu spustit.
  • http://fifa.gameway.cz prijdte si zahrat ligy na PS3 s manualnim ovladanim :-)
  • jesusek
    Přesně to jsem teď chtěl napsat. Hodím to do mechaniky a jakou super zprávu nezjistím. Hra vyžaduje Origin. Nějaká zmíňka o tom by v té masové marketingové kampani snad být mohla ne? Pak se mi hra stáhla (nějak nechápu proč, na co mám to DVD?) a nainstalovala. Nakonec zjistím, že datum vydání je 30.9. a zahrát si to nemůžu. EA je prostě banda kret*nů.
  • Stejnej problém. Na papírku je Preorder code, Origin ho rozpozná, ale nepovolí ho aktivovat a neřekne proč. A instrukce k tomu nikde žádný nejsou...
  • Dnes mi přišla fifa 12 z xzone.... nainstaluji a už se těšim jak si zahraju. A najednou že si nezahraju a musim počkat do 30 na oficiální vydání ? Co to je ? Jasně hodně z vás si řekne, tak si počkej, ale když už sem to zaplatil, leží mi to na stole a já si to nemůžu zahrát.....
  • Oprava: Skusil som demo, nie meno samozrejme.
  • Skusil som meno na PS3, som v tomto type hier uplne lavy a mal som obrovsky problem kopnut loptu smerom ktorym som chcel. Vie mi niekto poradit, ako napr. pri kopani 11tky kopnut loptu kam chcem? Bud (v 90% pripadoch) ju hrac kopne vysoko nad branu, plati aj pri normalnej hre, alebo kopne slabu a kolmo pred seba, takze to brankar chyti aj keby tam stal bez pohybu.
  • Šidit hráče? Jen z dema byli hráči nadšení, když pominu počáteční problémy s gamepady, sekánim obrazu...
    Jak ste přišel na to, že si hra 9/10 nezaslouží?
  • sleepless
    Recenzovana verze je jasne uvedena, ze hodnoceni plati i pro zbyle verze je systemova zalezitost, protoze recenze na vice platforem obvykle nedelame - to jen ve vyjimecnych pripadech, kdy to ma zavazne opodstatneni. Clanek o PC verzi bude, jak je uvedeno v clanku.
  • mirekdusinojc
    Opět číselné hodnocení je relevantní. Zvláště u hry typu FIFA. Ovšem autor rozhodně není člověk, který tuto sérii nesleduje a v recenzi je velice silně znát, že ví o čem mluví. Konec konců sama recenze vysoké hodnocení velice dobře obhajuje, takže kde je problém? Možná v tom, že před napsání tohoto blábolu jste zaregistroval pouze hodnotící číslici bez toho, abyste znal jak text recenze, tak samotnou hru? A co se ostatních her, které zde dostaly vysoké hodnocení. Všechny do jedné si to zasloužily a všechny do jedné své vysoké hodnocení měly podložené kvalitní recenzí.
  • Ano, redaktoři herních webů už vlastně žijí pouze z úplatků a provizí. A recenze jim píšou distributoři.
  • a co treba ? deus ex 3 ? prober se
  • Pane redaktore, zamyslete se uz u vas v redakci a prestante davat a timpadem sidit hrace s tak vysokym hodnocenim her, chapu ze loby je velika a sem tam vam kapne do penezenky nejakovy ten kousek provize ,ale uz to zacina byt velice okate, zacnete alespon obcas u her davat realnejsi hodnoceni jelikoz 9/10 je opravdu ubohost. A nemyslim ted jen FIFU dekuji
  • na PC je to hroznej sh*t
  • Redakcii - na konci recenzie uvádzate, že budete recenzovať zvlášť PC verziu, ale hore pri hodnotení máte uvedené, že hodnotenie platí aj pre PC verziu. Asi by to chcelo opraviť buď tak, alebo onak.
  • wtf, si uplne mimo ... priznavam ze pri prvnim spusteni sem si taky rikal ze je to stejny jako 11 .. ale pak uz sem jen rikal jen ano ano a a ano ... 12 je o tolik lepsi nez predchudce ze si ji letos koupim i jako predrazenou novinku ... prave ze tempo mne prijde nejpomalejsi ze vsech fotbalku co kdy byli... navic se to da pry nastavit ... viz recenze. .. ale to slo uz nastavit v 11 takze vosap? .. za druhe .. pruchodak ? diky tak. def. sem se strasne bavil nad tim jak si AI nevi rady a postrkava si mic jen do strany zatim co ja si v klidu vykrejvam prostor ... jde spis o nervy jak dlouho dokazes byt ve strehu pac driv ci pozdeji stejne bud skrz projdou a nebo ziskas mic ty ... ale hlavne jde o to ze oproti 11 ted AI dokaze udrzet mic o dost dele na svych kopackach .. coz je nekdy flustrujici ale je to hlavne vyzva. a vubec ta kontrola hrace s micem kdyz stoji na miste je opravdu evoluce jak ma bejt...
  • Souhlasím s "karl". Hrál jsem demo a zas tak veliký rozdíl oproti předchozí verzi nevidim. A pokud, tak jednoznačně k horšímu!! Schválně si pust to video co jsi vložil do recenze, příjde ti to reálný? Hráči hrajou v takovým tempu, že po by po 20 minutách byli totálně vyčerpaný. Navíc sleduj hru obrany... absolutně žádná!! Takovej průchoďák se jen tak nevidí *1* Zase to bude ideální pro ty, kteří se naučí pár kliček a pak je nikdo nezastaví!!
  • trolled hard
  • Prosim tebe, tohle vi i moje pritelkyne, matka i babicka. To nema s fotbalem co delat.
  • Ty asi moc fotbal nesleduješ co :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit