-
Redakcii - na konci recenzie uvádzate, že budete recenzovať zvlášť PC verziu, ale hore pri hodnotení máte uvedené, že hodnotenie platí aj pre PC verziu. Asi by to chcelo opraviť buď tak, alebo onak.
-
-
Recenzovana verze je jasne uvedena, ze hodnoceni plati i pro zbyle verze je systemova zalezitost, protoze recenze na vice platforem obvykle nedelame - to jen ve vyjimecnych pripadech, kdy to ma zavazne opodstatneni. Clanek o PC verzi bude, jak je uvedeno v clanku.
-
-
Dnes mi přišla fifa 12 z xzone.... nainstaluji a už se těšim jak si zahraju. A najednou že si nezahraju a musim počkat do 30 na oficiální vydání ? Co to je ? Jasně hodně z vás si řekne, tak si počkej, ale když už sem to zaplatil, leží mi to na stole a já si to nemůžu zahrát.....
-
-
zkusit odpojit net+nastavit datum na 30. ?
-
-
pokial viem, potrebujes net na spustenie - ten date release check sa pripojuje rovnako ako cela hra na net
-
-
Ber to takto: to ze ti hra prisla uz dnes, je veci prodejce a ne EA. Oficialni datum vydani je 30. 9., kdy by clovek teoreticky mel hru teprve dostat do rukou. Takto je aspon pripravena na okamzite spusteni v den launche. A mimochodem, mam ten stejny problem - hra nainstalovana, pripravena, ale do tricateho ji nespustim :)
-
-
No jako jasný. *1* Nevěděl jsem, že to má vycházet až 30. 9. Spíš mě ale n*sral ten Origin.
EDIT: Nevíš náhodou, k čemu je ten papír se serialem při předobjednávce? *4* -
-
v origine si najdete FIFA 12 a tam to je napisane caps lockom - info o bonuse: nainstalujes hru s normalnym serial kodom a potom ten kod z obalu pouzijes PRIAMO v hre vo Fifa Store *3*
-
-
-
Přesně to jsem teď chtěl napsat. Hodím to do mechaniky a jakou super zprávu nezjistím. Hra vyžaduje Origin. Nějaká zmíňka o tom by v té masové marketingové kampani snad být mohla ne? Pak se mi hra stáhla (nějak nechápu proč, na co mám to DVD?) a nainstalovala. Nakonec zjistím, že datum vydání je 30.9. a zahrát si to nemůžu. EA je prostě banda kret*nů.
-
-
To ze sa ti hra stiahla to je to iste ako na Steame! Kupil som si krabicovu Mafiu II a ono sa to stiahlo zo Steamu. Cize DVD som nikdy nepotreboval a ked som to chcel predat zistil som ze len ak predam cely ucet na Steame :D Sme otroci , nic viac.
-
-
No jo. Co se dá dělat...
-
-
-
Stejnej problém. Na papírku je Preorder code, Origin ho rozpozná, ale nepovolí ho aktivovat a neřekne proč. A instrukce k tomu nikde žádný nejsou...
-
-
Neni ten kód na tom papírku náhodou na aktivaci bonusu pro předplatitele ? Teď v tom mam právě docela dost zmatek
-
-
Evidentně ne, Origin ten kód rozpoznává jako FIFA 12 Premium pre-order PC.
-
-
Jasně, ale k předobjednávce bylo tričko a bonusy do ultimate team. Jestli to neni ten kód pro ně třeba.
-
-
-prémiovou edici s dodávkou 18 "zlatých balíčků" FIFA 12 Ultimate Team (v podobě tří balíčků měsíčně po dobu půl roku), a to zcela zdarma!
Tohle jsem myslel
-
-
-
-
Můžu se zeptat, k čemu přesně je ten serial na tom papíře? Při instalaci jsem použil ten co je v krabici a nainstaloval jsem to, akorát to nemůžu spustit.
-
-
To je právě pre-order code pro Origin, kterej by měl hru odemknout. Ale zřejmě nejde aktivovat.
-
-
-
-
Jen pár postřehů. Nechápu proč není možné ovládat jednoho utočníka při soupeřově odkopu. Další věc která mě vadí, je nemožnost přepnutí hráče pokud nahrajete mezi dva vaše hráče, hra snad vždycky vybere tu horší variantu, to se teda stává asi jenom při manuální ovládaní. Další fail je možnost používat dementní LB+Y při nastaveném manuálním ovládaní v onlinu, nechápu. Pak ještě nechápu automatické stínovaní při taktickém bránění, vždyť je to skoro stejné jako to bylo dřív, stačí držet A a k tomu RB a ten balon po čase získáte. A když už tam mají piskání hraní rukou, popřípadě míč rozhodčího tak by si mohli pravidla přečíst pořadně a zjistili by, že míč je ve hře, až když opustí velké vápno, což funguje jenom u odkopu jinak ne. Pak ještě to menu to je fakt na zabití. Ale jinak to je dobrý fotbal, akorát nechápu jak to může někoho bavit s autoaimem. Howg
-
-
Ja jen neco doplnim co se tyce PC verze, protoze verim tomu ze pro PS je to vychytanejsi. Takze EA se rozhodlo ze na klavesnici proste hrat nebudete: demence ovladani typu ze pri penalte skacu brankarem se zmacknutym kloboukem apod. Takze ve vysledku na klavesnici nemuzete delat pulku veci co hra nabizi. Nahravky jsou uplne *******, tak v 30% pripadu jdou nahravky uplne jinak nez byste chteli . Nebo jeste lip, na nekoho uplne jinyho, samozrejme naprosto nesmyslne. Nejhorsi je ze tyhle chyby jsou ve fife uz asi 10 let, bohuzel konkurence je momentalne tak neschopna, ze si kazdej tu fifu stejne koupi. O to vic to mrzi proto, ze letosni fifa se prakticky da hrat jako opravdovy fotbal, kde jsou vase myslenky realizovatelne na hristi. A prave proto to tuhle hru hrozne srazi, driv to bylo jedno protoze jediny co fungovalo(mimo fifa 2011) bylo mastit si to po kridle a nacentrovat do vapna - tak na 30% gol. Tahle hra se snad ani neda ohodnotit, po nejakych zapasech bych dal 10/10, po jinych tak 3/10.
-
-
hovadina *5*
-
pride me ze je ze vsech fif nejmin videtailovana *9*
-
uvazuji o prechodu z PES na Fifa a zajímalo by mě, je ve Fifě možnost vytvoření vlastního týmu, začít třeba někde ve druhé lize a tým postupně budovat?
-
-
Ano je tady ta možnost. Taky jsem hrál PSA od 3ky,ale tento rok jsem přešel na fifu a je to super.
-
-
diky moc, jdu nakupovat:-)
-
-
-
Zdar, vyřešili jste nějak to čekání do 30.9. ? To přecene není možný ? Na co je ten CD-key na papírku a co v obalu ? Díky :))
-
-
Ten je na Origin, můžeš si hru stáhnout jako digitální kopii. Stejně jako u Fifa 11.
-
to by aj mna zaujimalo
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=lk1Lze-WO-A
-
Souhlasím s "karl". Hrál jsem demo a zas tak veliký rozdíl oproti předchozí verzi nevidim. A pokud, tak jednoznačně k horšímu!! Schválně si pust to video co jsi vložil do recenze, příjde ti to reálný? Hráči hrajou v takovým tempu, že po by po 20 minutách byli totálně vyčerpaný. Navíc sleduj hru obrany... absolutně žádná!! Takovej průchoďák se jen tak nevidí *1* Zase to bude ideální pro ty, kteří se naučí pár kliček a pak je nikdo nezastaví!!
-
-
wtf, si uplne mimo ... priznavam ze pri prvnim spusteni sem si taky rikal ze je to stejny jako 11 .. ale pak uz sem jen rikal jen ano ano a a ano ... 12 je o tolik lepsi nez predchudce ze si ji letos koupim i jako predrazenou novinku ... prave ze tempo mne prijde nejpomalejsi ze vsech fotbalku co kdy byli... navic se to da pry nastavit ... viz recenze. .. ale to slo uz nastavit v 11 takze vosap? .. za druhe .. pruchodak ? diky tak. def. sem se strasne bavil nad tim jak si AI nevi rady a postrkava si mic jen do strany zatim co ja si v klidu vykrejvam prostor ... jde spis o nervy jak dlouho dokazes byt ve strehu pac driv ci pozdeji stejne bud skrz projdou a nebo ziskas mic ty ... ale hlavne jde o to ze oproti 11 ted AI dokaze udrzet mic o dost dele na svych kopackach .. coz je nekdy flustrujici ale je to hlavne vyzva. a vubec ta kontrola hrace s micem kdyz stoji na miste je opravdu evoluce jak ma bejt...
-
-
tady jsi muzete tu hru koupit http://www.hrypc.cz#a_aid=4e5deea6e126e *6*