Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vasekveselej
    Dokud jsem hrál na PC čiže do roku 2008 tak sem holdoval Pro Evu, oproti Fifě byla v té době naprostým skvostem, pak jsem přesedlal na Xbox, okusil nextgen Fifu a s Pro Evem byl konec, tohle pokračuje dodnes, vypadá to tak že ProEvo prostě rezignovalo a přijalo fakt že na Fifu momentálně nemá a pomalu se nesnaží o nějakou revoluci, je to škoda...
    • ty si kupujes pravidelne od roku 2008 fifu? *7*
  • michaliuz18
    u mna rozhodne PES :) mam pre neho slabost uz od mala ... vzdy bude pre mna kralom, fifa je komercna somarinka co sa snazi zaposobit :) pritom pes ide zlatou strednou cestou a nikam sa nehrabe :) a napr. pri pesku 2009 boly pohyby ovela krajsie ako pri fife :) cize pes bol vzdy popredu, uz pri pro evo 2 ... co bola vtedy uplna zmena lebo sa hraci pohybovi do vsetkych smerov :) vtedy fifa bola len na gameboy :D ale je to kazdeho vkus ,a fifa tiez neni zla:)
    • Pes 2009 - lepsi pohyby nez fifa? dit to byla katastrofa, ty sprinty a vubec vsechno..
    • Ze by fifa bola len na gameboy tak to pochybujem....hram ju uz od dob fifa 94, kde bol vtedy pes ?

Pro evo po roku 2009 sa stala totalnou somarinou, menej uveritelny pohyb hracov, zla fyzika, lopta obcas robila co chcela a v neposlednej rade sprosty ale totalne dementny brankari.
      Dalsou vecou co v PES uz asi nikdy neuvidime je "uveritelnost" , ty hraci vyzeraju ako nejake ufa, vsetci maju rovnake nohy , rovnake pohyby len obcas nejaky ten "star" hrac ma nieco navyse.
      PES umrelo v roku 2009.
      Zato FIFA sa vybalancovala a rozhodne je to najlepsi fotbal na vsetkych platformach , a to ocividne vedia aj v EA , preto sa mozeme tesit na Cestinu (komentatori), co v PES nikdy neuvidime.Je mi jasne ze nova FIFA 12 bude bezkonkurencna, nove pohyby, novy motion capture, impact engine vyzera impozantne a uveritelne , precission dribling vyzera tiez super , tak a aby to uz bolo vydane !
      • souhlas
  • PES 11 se nemůže FIFA 11 absolutně rovnat, jestli někdo tvrdí, že fifa má robotické pohyby, tak nedokážu nazvat pohyby u PES. Nesmíte hrát hoši na počítači, tam žádný rozdíly neuvidíte, kupte si konzoli, nejlépe PS3, pořádnou televizi a pak to teprve můžete porovnávat. Jediné co mi chybí je výše zmiňovaná liga mistrů a celkově evropské poháry, dále růst hráčů, ten je absolutně nesmyslný. Celkově manažerovo zásahy do vedení klubu jsou slaboučké v obouch hrách. Plus v PES největší kravina je, že během 5 minut si nakoupim koho chci a je hotovo, Ronalda za 16 mil. éček neni problém, to se mi zdá postavený na hlavu.
  • Já si nemůžu pomoc, ale hratelnost PES je pro mě o hodně lepší než FIFA a zkoušel jsem Fifu 2011, protože jí všichni hrozně vychvalovali, ale během tydnu jsem se zas vratli z kámošema k PES. Hraju ho 10let a nehodlám nic měnit. FIFA se hodně zlepšila to je pravda, ale hratelnost je furt dost za PES. Prostě FIFA je pro mě hodně Arcadová a je o hodně lehčí je pravda, že má licence, ale to neni všechno. PROSTĚ PRO EVO RULINGGGGGGGG
  • Za mně jedině fifa 12, PES 12 jsem stáhl zahrál si sezónu a vrátil jsem se k fifě. K tomu jak hodnotíte hratelnost, tak to prosím vás posuzujte až bude te hrát na obtížnost Legenda pak pochopíte že Fifa 12 je nesrovnatelně lepší než PES 201. Abych nechválil jen fifu tak u PES se mi zase líbí třeba propracovanost módu Stát se Legendou. To že jse dá dostat z týmem do ligy mistrů nebo že jse dá dostat do Národního mužstva.

Já bych spojil To co jsem napsal z PES z fifou a To by byl teprve totálně uber fotbal. Ale stejně prostě FIFA srdcová záležitost *14* *1*
  • vzdy som mal radsej Fifu teraz o to viac, ze prinasa velmi dobre vylepsenia, PES ma nikdy nebavil.
  • nevim jak v jiných dílech PES, ale to jak hráči pořád sledujou míč, je opravdu zvláštní (i při střela a nahrávce)
    • Souhlasím. Kdysi jsem hrával pouze PES. To že jsem od 2010 přešel na Fifu, tak jsem udělal jen dobře. Fifa je pohlednější i fotbalovější. Ti kdo neznají Fifu, tak už v těch trailerech je poznat, že PES je parodie na pohyb. Škoda.
  • pesko je lepši je o hodně vic propracovane *5*

Fifa ma štěsti v tom že ma licence lig. jinak v ničem *12*
  • Ja mam rad oba fotbaly kdyz to splni me pozadavky realnosti dobrych brankaru a prekvapivych vysledku (outsider porazi favorita) tak nemam vyhrad hodne se mi liibl PES ted je zase na koni FIFA ale samozrejme si kazdy najde to sve takze ani jeden mansaft nemusi smutnit :)
  • At je to jak je to ja nemam favorita... hraju obe... a nazor?? Nuber one.... PES. Nezlobte se na me ale kdo napise ze je fifa realnejsi tak je bud dvanctilety klucik nebo pitomec... pri nejtezsi urovni ti vychazi stale jedny a ty same situace.. porad stejny po tydnu hry je to furt stejny.... Pes je realnejsi fotbalovy simulator.. je tam znat kvalita hracu a jejich kondice... Fifa dava na vykreslovanou grafiku a finticky... ale na co mi je mit v tymu nulu... ktera pri behu vypada jak kreslena postavicka z dokumentu o kacerech ktera i pres hodnoty "UPLNE BLBY HRAC" dela jednu zidanovku za druhou. Pozitek z realne casti hry fifa zanechala v davne historii.. kdo neni dite a nebreci po licencich vize Pes je lepsim simulatorem a ze ho netvori jen tak neco... ale silna komunita hracu.
    • Tak si ve fife vypni v nastaveni pomocny asistent nahravek,strel atd a mas hned simulator a pohyby u fify 2012 jsou luxus jak nekdo muze napsat ze nejsou realne?Pes sem hral naposled 2010 pak byla fifa proste lepsi,nerikam ze graficky ale hratelne protoze u fify je krasne propracovany branici system u Pes ti projdu s hracem az do vapna a nebo se staci priblizit k souperovi a mic je jeho,jak magnet,u fify prvne clonis cimz musi souper bud nahrat nebo udelat klicku na toz obrance proti nemu musi vystartovat,kdyz se netrefi smula souper bezi dal jako v normalnim fotbale u PES 2011 hodne chybel duraz na obranu telo atd,PES 2012 nevypada spatne ale rozhodne ani FIFA!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit