Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • po zahrání obou zmíněných her, jednoznačně pes
  • Do dnes sem hrál jak Fifu tak PES 2011.PES 2011 mi přišlo o hodně realnějši.Navic na PES vychazi porad nove patche.Dnes sem si zakoupil PES 2012 a musim rict ze je to nejlepsi fotbal co sem kdy hral.ROZHODNE DOPORUCUJI JE TO BOMBA!!!!!!
  • Mam uz nahrano hodne prez 300hod jen v kooperaci a to nepocitam singleplayer.Znam obe hry dobre,tak si myslim,ze muj nazor by uz neco znamenat mohl.. PES je urcite lepsi. To,ze ne vetsinou rikaji jen lidi co to ani nemaji doma.
  • Jedná se o dva pohledy na fotbal.Na jedné straně stojí Fifa, která působí propracovanějším dojmem a lepší hratelností, ale na straně druhé je fotbal(PES), který není tak propracovaný,ale je co se týče zábavnosti a stráveného času u něj atraktivnější.Mám jak Fifau 12, tak i Pes 12 a nedá se říct,že by jeden válcoval druhého,ale je fakt,že u Pes jsem strávil více času.Ale určitě mi dáte za pravdu,že kdyby se tyto hry spojily-například grafika z Pes 12 a zbytek z Fifa 12,tak by to bylo nejlepší.
  • Já nejradši hraji na pc pes 09.Pro mne doposud nejlepší fotbal na pc.Ale možná že letoš už konečně přeskočím na 2012,konečně něco co mi v té hře chybělo a to síla přihrávek.Kdyby to bylo už v 09 uplně by mi to stačilo,ale pes 2012 mě poprvé od 09 zaujal.Novou fifu jsem ještě nezkoušel,ale zatím nejlepší 2006.2011 se nepovedlo ani fifě ani pro evu.to je můj názor
  • Jak může někdo napsat. že je Pes o několik tříd pod Fifou. Spíše naopak už PES 2005 byl lepší než FIFA 12.
  • kedze tu vsetci pisu ako hravali v minulosti, tak takto...
    od 1997 Do 2002 - Fifa
    3 roky pauza..... :D
    od 2005 PES jednoznacne.. neporovnatelne oproti fife.
    2010 obe hry... po dlhej dobe dobra fifa(pes som hral zarovno tomu tak 1 mesiac, zdalo som mi to torsku divne), hral som fifu to tak 3-4 mesiace a nuda .. total.. stale rovnake situacie , goly, rovnake zapasy.. vratil som sa k pes 2011 a zvykol som si na nove nahravky a pod...
    teraz som hral dema, a myslim ze pes je super urcite tento rok PES 2012...
    U fifi to je o tom istom stale do kola... u PES je to o tom boji na ihrisku stale skusat prejst cez obranu supera, ak to nejde takto pojde to inak, zapasy su stale rozne, zaujimavejsie, a to ze je tam nejaka plus licencia alebo nie je mi total jedno, aj keby tam bola 1 liga s poharom a rovnako dobra hratelnost, nevaham. u fifi to je o skusani tej istej situacie, ktora stale vychadza.... moj nazor
    takze :
    2012 PES 2012 a nemozem sa dockat ked mi pride cela hra a nemusim hrat len demo
  • chci se zeptat??? .. je v pes 2012 naky cesky tym di za odpovedi ;)
  • ako si mam stiahnut na PES2012 slovensky muzstvo presne take iste ako vyyzera v skutocnosti.myslim ti hraci
  • Dyť Fifa vypadá krásně. Hráči jsou nádherně vykreslený a hratelnost reálnější aspoň podle mýho názoru fotbalisty. Když se podívám na Pro Evo vidim něco jako fotbal o 3 nebo víc provní pod Fifou. Pro Evo bylo lepší do ročníků 2008... Pak se začala Fifa vyvíjet, ale Evo ne. Je sice krásný že je tam liga mistrů, ale to zdaleka nepředčí fifu!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit