Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám dotaz nevíte proč v pesku 2012 když hraju třeba 2 zápasy tak ve třetím vypadne obraz a dají se tam nějáké obrázky tak musím restartovat hru a tak je to každý 3 zápas nevíte proč dík za odpověd :)
  • *16* Podle mě je PESko lepší.mám 2012 a je to super a ktomu sem stáhl Czech Super patch a mam tam celou 1. aj 2 ligu :) a jak si vytvořím vlastní tým ???
    PS : PES4Ever *1*
  • Jedině PES. Hraju ho od začátku a proti fifě je o dost lepší. Nezlobte se na mě, ale když jsem hrál fifu proti hráčum co ji hraji pořád tak jsem je v pohodě několikrát porazil, ale oni proti mě v pes? Nemají šanci. Pes je prostě real fotbal a ne hra kde ti vychází jedna a ta samá klička pořád dokola a trefuješ šibenici každou střelou. JEDINĚ PES.
  • Pes 12 je nej simulace fotbalu na pc.Sice jsem hrál jen demo,ale sem naprosto nadčený jak to na hřišti funguje.Fifa 12 je jen arkáda.Pokud nejste zarytí fandové do fotbalu a preferujete jen zábavu od reality,pak vám fifa udělá radost.
  • No, můžu hodnotit pouze na základě dema obou her, ale co se týče Fify tak kličky a podobné hračičky tam možná budou vychytanější, ale nikdy mit o moc nešlo, takže těžko říct. :) Ale obtížnost umělé inteligence je dost bídná. Nechají mě v klidu projít na kraji hřiště a můžu si centrovat jak chci, v PES abych se dostal do vápna to už chce trochu myšlení. Nevím jestli se dá v demu Fifa někde měnit obtížnost, já to nenašel :/
  • Lidi jak sakra nastavím v master league pes 2012 abych mohl hrát za A tým!!!!!!!a né za ty ocasi *10* díval sem se i na internet a tom to nějak jde,ale já na to nemůžu přijít!poradte prosím!!!!!!!
    • Musíš si koupit ve hře v extra conect - expansions kits - master league 3 a půjde ti nastavit jestli chceš hrát za normální tým a nebo jestli chceš ty choboty od konami. *3* *3*
  • letos je to poprvé co nebudu hrát fotbalový simulátor na PC, ale na konzoli. Na PC to byla jasná volba..PES, vždy a Fifa mi ani nestála o pozornost. Letos se rozhoduji, PES je mým favoritem, ale tací tvrdí že na konzoli je lepší fifa, tak mám brouka v hlavě. chtěl bych poprosit vás, konzolisty, jak to vidíte vy?
  • Já osobně podporuji fifu protože si myslim že je reálnější a je k tomu cz dabink sice nejlepší fotbal co sem kdy hrál byl PES 10 ale od fifi 11 se to změnilo
  • Mě Pes 12 hodně připomíná fifa 08 nwm proč
  • Pro evo 2012 je pekne trapna hra debilni pohyb hracu,grafika,a ty strely no to me fakt dostalo sotva se to tam dosoura proste nejdebilnejsi fotbal co sem kdy hral

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit