-
Mám dotaz nevíte proč v pesku 2012 když hraju třeba 2 zápasy tak ve třetím vypadne obraz a dají se tam nějáké obrázky tak musím restartovat hru a tak je to každý 3 zápas nevíte proč dík za odpověd :)
-
*16* Podle mě je PESko lepší.mám 2012 a je to super a ktomu sem stáhl Czech Super patch a mam tam celou 1. aj 2 ligu :) a jak si vytvořím vlastní tým ???
PS : PES4Ever *1* -
Jedině PES. Hraju ho od začátku a proti fifě je o dost lepší. Nezlobte se na mě, ale když jsem hrál fifu proti hráčum co ji hraji pořád tak jsem je v pohodě několikrát porazil, ale oni proti mě v pes? Nemají šanci. Pes je prostě real fotbal a ne hra kde ti vychází jedna a ta samá klička pořád dokola a trefuješ šibenici každou střelou. JEDINĚ PES.
-
Pes 12 je nej simulace fotbalu na pc.Sice jsem hrál jen demo,ale sem naprosto nadčený jak to na hřišti funguje.Fifa 12 je jen arkáda.Pokud nejste zarytí fandové do fotbalu a preferujete jen zábavu od reality,pak vám fifa udělá radost.
-
No, můžu hodnotit pouze na základě dema obou her, ale co se týče Fify tak kličky a podobné hračičky tam možná budou vychytanější, ale nikdy mit o moc nešlo, takže těžko říct. :) Ale obtížnost umělé inteligence je dost bídná. Nechají mě v klidu projít na kraji hřiště a můžu si centrovat jak chci, v PES abych se dostal do vápna to už chce trochu myšlení. Nevím jestli se dá v demu Fifa někde měnit obtížnost, já to nenašel :/
-
Lidi jak sakra nastavím v master league pes 2012 abych mohl hrát za A tým!!!!!!!a né za ty ocasi *10* díval sem se i na internet a tom to nějak jde,ale já na to nemůžu přijít!poradte prosím!!!!!!!
-
-
Musíš si koupit ve hře v extra conect - expansions kits - master league 3 a půjde ti nastavit jestli chceš hrát za normální tým a nebo jestli chceš ty choboty od konami. *3* *3*
-
-
letos je to poprvé co nebudu hrát fotbalový simulátor na PC, ale na konzoli. Na PC to byla jasná volba..PES, vždy a Fifa mi ani nestála o pozornost. Letos se rozhoduji, PES je mým favoritem, ale tací tvrdí že na konzoli je lepší fifa, tak mám brouka v hlavě. chtěl bych poprosit vás, konzolisty, jak to vidíte vy?
-
Já osobně podporuji fifu protože si myslim že je reálnější a je k tomu cz dabink sice nejlepší fotbal co sem kdy hrál byl PES 10 ale od fifi 11 se to změnilo
-
Mě Pes 12 hodně připomíná fifa 08 nwm proč
-
Pro evo 2012 je pekne trapna hra debilni pohyb hracu,grafika,a ty strely no to me fakt dostalo sotva se to tam dosoura proste nejdebilnejsi fotbal co sem kdy hral