Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No u fif11 se mi libi jak jsou propracovane souboje( teda az na to kdyz dva hraci bezi za micem ktery je od nich par metru a oni se pretahuji jak kouhouti misto aby dali sprintersky souboj) jinak ty pohyb hracu je robotický. PES ma priopracovanejsi pohyby hracu... prime kopy, kopy od brany a rohy...vypadaji realne oproti fife. Fifa ma hratelnost takovou porad stejnou. PES ma pro me delsi zivotnost zabavy. FIfa se mi libi ale proste EVO je EVo. :-)
  • Nadpis by mel byt spise, co se bude hrat lepe! *3*
  • Myslim že Fifa je hratelnější ale chybí mi tam Liga mistru,Mistrovství světa,evropy atd.. . *1*
  • od verzii na ps3 je jednoznacne lepsia fifa, dovtedy bol lepsi pes. Na pc od rocnika 11 je lepsia fifa. Na pesku pada prilis vela golov, je to nerealne = vysledky su ako z hokejovych zapasov, to na fife nehrozi. Pes sa hra stale pred branami, ako keby stred pola ani neezistoval-taky hadzanarsky styl hry. Ked hram PES, ako by som sledoval zostrih ligoveho kola, prip. zostrihy LM. Na fife velmi chyba stadion editor (velke plus pesk), tiez licencia na LM a EL. V tomto rocniku pre spustenie fify musite byt on-line (spustanie cez sw Origin), je to proste des-ked Vam nejde internet, nemozte hrat fifu. Myslim, ze tu EA trochu prepiskla (tiez 3 GB patch hned po vydani hry-FTF???).
  • PEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    *16*
  • fifu hraju na ps3 a co jediné té hře chybí je liga mistrů a evropská liga, nic víc pak se stane tato hra plnohodnotnou. Jenže licence má, ta zbytečně motivující konkurence pro fifu , nechápu je tam 6 soutěží a to je všechno. Co jediný mám u pro eva rád, tak to že je hnací motor pro fifu, toť vše !!!!!!
  • Po technicke strance vitezi FIFA...Fotbalovosti, grafikou a atmosferou PES
    • misho8723
      To som si myslel asi tak do roku 2008, už len FIFA 09 na PC (!) bola lepšia ako PES, síce FIFA 10 bola blamáž na PC, ale FIFA 11 PC, aj keď stále nie na úrovni konzolových verzií, bola míle pred PES.. atmosféra na PES mŕtva ako vždy, grafika vo FIFE lepšia a to dost, a futbalovostou ešte viac.. fakt som bol fanúšikom Konami, ale čo robia s tou sériou v posledných rokoch, je katastrofa
      • pod tohle bych se mohl podepsat... pes sem hral do sestky (pes 6 stale povazuju za asi nej fotbal co sem kdy na pc hral)... ale od te doby to de s nim od desiti k peti
  • FIFA 11 je super hra FIFA 12 bude bomba nej. fotbal na konzolich a PC hraci uz se muzou taky tesit 2 rok ze stejnou verzi FIFI jako konzolisti.PES jsem hral vic do roku 2010 mel jsem i FIFU 10 mam PS3,ale jak prisla FIFA 11 tak PES 2011 zustaval vetsinou v supliku az jsem ho jednou prodal a presedlal na 100% spet k FIFE a myslim si ze tento rok to bude to sami FIFA 12 je proste jednicka a PES 2012 na ni v zadnym ohledu vubec nema bohuzel konami usnula
  • Chtěl bych se zeptat jde hrát online liga i bez originálky peska 12 ??
  • čau, mám otázku. Na PS3 jak můžu nastavit, abych mohl hrát fifu přes net? NA wifině napojenej sem, ale nevím co mám dělat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit