Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • omg lol, proč hrát futbal na compu když muzu jit ven pred barak, btw futbal sem nehral 8 let protože to je blbost *11*
    • Nejlepší je hrát virtuální i normální fotbal.
    • Ja teda nevim jak ty ale ja nemam pred barakem stabilne pripravenejch dvacet kamosu se kterejma bych si mohl zahrat kdykoliv velkej fotbal. Milerad vyhodim vsechny sportovni hry vymenou za to ze ze budu moct hrat ty sporty denne s kamosema ale neni to tak jednoduchy.
    • Inquisitor
      nekrmit
    • Tak proč sem píšeš? Mě je hodně přes 30 a nějaký střílečky nechávám dětem.. A hlavně k nim nic nekomentuju,když mě to nezajímá.
      • Nediv se mu je to mistni troll, ktery musi vsechny diskuze zasv*nit svymi idiotskymi prispevky, proste mu dela dobre, kdyz na neho ostatni reaguji v negativnim slova smylu ... holt kazdy jsem nejaky
      • Lidská nátura (čti: dem****) - je mnohem ,,zábavnější" a vnitřně uspokojivější dělat v internetovém prostředí machra a napsat k něčemu ,,blbost", než napsat ,,to mě baví" k něčemu jinému.
  • web se jmenuje gameway.cz
  • Ještě jeden postřeh.Proč každej fifák se vytahuje s licencema co fifa má a pak nenarazí člověk na jinej tým než real,city,chelsea a pod.?:) Na tom webu se právě hraje i s low týmem liga např..
    • Ja sice nejsem FIFak ale uznavam ze je mnohem prijemnejsi kdyz clovek hraje ligu proti compu kdyz maj tymy skutecny nazvy a dresy nez kdyz tam misto Chelsea behaj hraci v nakejch fialovejch trickach a menujou se North London.
      • j to máš recht.Já nečekal,že někoho baví singl:).
  • pro lidi co hrají tádi na manual a slow .Objevil jsem web,kde se tak hraje,je tam spousty hráčů,nehraje se o peníze ale o jakýsi body do žebříčku,čim výše jste,tim si v ligách můžete vybírat tým dřív než někdo,kdo je v tom žebříku za vámi a pod..Nerecenzují se tam hry,ani tam nelítají žádný prachy,nevim jestli sem můžu pustit název toho webu,aby to redakce nebrala jako reklamu?já jen,že nebejt toho webu,asi bych si 13 podle mých představ nezahrál,proto bych rád na ten web upozornil,mohu?
  • Hraji jen na manual ovládání,singl=normal rychlost,online= pomalá rychlost. Nejvíc by se mi to líbilo na rychlost co je v singlu na slow,bohužel v onlinu je rychlost noemal,stejná jako ve12 fast .V singlu13 je mormal stejná jak v onlinu fast. Proč?
  • Hraju radsi PES ale u kamose kalime ve velkym FIFU a to co me nejvic bije do oci v porovnani s PES je fyzika mice a jeho odrazu. V PES vystrelim z dalky a je klidne mozny ze mic bude tecovan obrancem nebo i brankarem a presto skonci v siti (stejne jako je tomu ve skutecnosti). Zatimco kdyz vystrelim v FIFE tak jakmile se toho golman dotkne tak to na 99 procent vyrazi (pokud to neni naka zvlastni situace). Stejne tak jako kdyz pred strelcem stoji obrance tak neexistuje ze by po teci mic zmenil trajektorii treba jen o metr ale mic se odrazi pod strasnym uhlem. TOHLE je pro me to co FIFE dava stale arcadovy nadech a na tom bych nejradsi uvital zmenu. Aspon pri hre proti cloveku. Kdyz sem hral proti pocitaci tak me znechutilo to jak strasne soluje a snazi se dostat od pulky az do brany
    • to ze pocitac soluje je prave nejvetsi rozdil mezi PES a FIFA. Hral sem letos obe dema a ve FIFE jde videt, ze hrac ovladany pocitacem skutecne reaguje na svoje okoli, tzn. kdyz ovladas obrance a ses 2 metry od hrace s micem a zkousis obranej zakrok uplne v nesmyslnou chvili, tak utocnik nema problem takle lacino projit 4 hrace a dat gol (on pozna, ze ho v podstate nikdo nebrani). Oproti tomu v PES maj nauceny 2-3 akce, ktery zkousej porad dokona a nemalokdy se mi stalo, ze break 2 na 1 skoncil nahravkou dozadu a pozvolnym utokem :-)
      • Ja sem teda proti pocitaci hral jenom na compu a na xboxu sem videl jenom kamose jak hraje a v obou pripadech to bylo dost podobny. Jak uz sem psal vejs nevim jestli se treba tohle da nastavit ale je to strasny se na to divat. A ohledne toho braneni apod. Nejsem v pocitacovym fotbalu zadnej novacek. Ruzny FIFY a PES hraju stabilne od Fifa 97. Hravam na nejvyssi obtiznost a docela suverenne takze to ze bych neumel branit si moc pripoustet nechci
    • hrál sem jedno odpoledne s kámošem, cca 7 zápasů, obě tyto situace nastaly x-krát. Golman si míč po prudké střele vrazil míč do brány, to se stalo asi 3x a padl také jeden gól po teči. To, že odehraješ pár zápasů, a tyhle situace nenastanou, tak to neznamená, že to tam není. Tak nedělej závěry ty arkádo.
      • Ja sem nepsal ze sem odehral par zapasu. Tech zapasu sem s kamosem odehral treba 100 ale to ze bych z dvaceti metru naprahnul a mic by brankar jen liznul a byl gol to se mi snad nestalo. Bud to gol byl primo nebo to vyrazil. I sem si v tom menu zkousel treba pul hodiny strilet ze strednich vzdalenosti a proste ty odrazy jsou takhle vyrazny. To samy plati i o nakym prostreleni brankare kdy by mu mic treba proletel pod telem vyrazne se zpomalil ale presto by sel do brany. Proste tyhle goly jsou ve skutecnym fotbalu naprosto bezny i v PES ale ve FIFE mi tyhle goly naprosto chybi. Nevim jestli to muze byt nakym nastavenim ale proste je to tak a nemam duvod si to vymejslet
        • Že by ve 100 zápasech ve FIFA13 nepadl tečovaný gól je totální nesmysl - pravděpodobnost se rovná nule. Góly tečované gólmanem rozhodně nejsou žádná vzácnost (ve FIFA13 jsou častější, ale padali i v předchozích ročnících). Góly tečované hráčem v poli samozřejmě nejsou úplně běžné, ale to nejsou ani v reálném fotbalu. Ve FIFA12 i 13 jsou spíš vzácnější, ale o to větší radost udělají. Každopádně je výše uvedené tvrzení totální nesmysl.
          • Liskni si a přečti si jeho příspěvek ještě jednou. Naráží to, že maj super hyper engine, kterej počítá kolize mezi hráči, ale na kolizi hráče a balonu při střelách jaksi zapomněli. Třeba takové blokování střel je uplně debilní.
            • To hashut. Když vystřelíš přes obránce tak buď střela projde nebo ho přímo nastřelíš, cokoliv mezi tím je podle mě chyba enginu (mam odehráno tak 50 zápasu, hraju na manuál a střelu, že by jenom lízla obránce a šla vedle nebo do brány sem viděl asi 4x, což je v poměru k tomu zbytku směšné.)
            • Pisu to na zaklade toho ze sem hral PES i FIFU a vidim v tomhle obrovskej rozdil. Kdyz se clovek diva na zpomaleny zabery z LM tak tam vidi ze treba dvacet tricet procent golu je takovejch ze si na mic nekdo sahnul at uz obrance kterymu to proslo treba pod nohou nebo golman. Zahraju si PES kde to funguje podobne a pak dem hrat FIFU a uz vim ze kdyz vystrelim z dvaceti metru tak to proste musim trefit ciste protoze ten mic se odrazi pod relativne velkym uhlem. Vim ze kdyz vystrelim pres obrance tak musim taky ciste protoze jinak ten mic leti uplne do haje nebo se skoro zastavi.
            • Ale ten engine kolize hráčů s balonem normálně počítá. Cornero na nic nenaráží a naplno tvrdí, že FIFA prakticky nepočítá s tečí, což je totální nesmysl. Pokud by opravdu odehrál nejmíň 100 zápasů, tak by to nemohl tvrdit.
  • Může mě někdo říct, pač jsem přešel letos z PES na FIFU jak mám hrát sezonu za nějaké mužstvo? Mám XBOX a menu není přehledné a v sezoně mě to nabízí, že musím být on-line tedy mít XBOX-live, což zatím nemám a téměř ve všem to chce po mě tohle připojení, to se bez toho neobejdu? Chci prostě hrát jen nějakou ligu hrát pohár i třeba ligu mistrů za jedno mužstvo a to nejde...
    • To, co hledáš, se jmenuje Turnaj. Pod turnajem se ve FIFĚ myslí i liga, play-off apod. Je to tak proto, že těch herních možností je moc, a tak tohle vše je sdružené pod jednou hlavičkou Turnaje (pravda, ten název je docela zavádějící).
    • Zkoušel si kariéru?
  • Teda Fifa 13 na konzolích se ani ždibíček nevyrovná graficky NHL 13 to je úplný ODPAD co se týče grafiky , nechápu proč NHL jde tak krásně graficky zpracovat a FIFA je toková sr*čka graficka no jsem zvědav ještě jak bude vypadat na PC ale tam to taky stálo za h*vno , no prostě NHL a NBA co se týče grafiky o proti Fifě jsou naprosté skvosty . *13*
  • 13 je zase o něco lepší virtuální fotbal. Náznaky revoluce by se našly. First touch? Ano! Můžete zapomenout na zběsilé přihrávky, kolmice, diagonály a drcení tlačítka pro sprint. Když sem u toho sprintu, Walcott a podobní rychlíci se mohou jít klouzat, stále můžete po křídle upalovat jak šílení, ale brzy pochopíte, že tudy cesta nevede. Úspěch tkví v držení míče a rozvážné kombinaci. Průchodům přes polovinu hřiště zesměšněním 5 protihráčů už taky odzvonilo. Technické střely už nejsou tak účinné jako bývaly. Je mnohem těžší dát gól. Celkově se hratelnost přiblížila reálnému fotbalu. Dribbling se výrazně posunul, rychlejší změna směru a zasekávačka je efektivnější než si přehodit míč přes hlavu. Nový herní mód Skill games je zábavný, můžete překonávat rekordy, soutěžit s kamarády, ale hlavně se behěm jejich hraní něco naučíte. Funkce MatchDay je pro fajnšmekry, kteří sledují fotbal a není jim jedno jestli hraje Messi hroťáka nebo pravé křídlo. Ostatní módy vesměs stejné s drobnými upgrady.

Pro mě jednoznačně nejlepší ročník. Ano, FIFA 13 Vám dovoluje hrát arkádovým stylem, ale pokud zapojíte mozek, a budete se snažit hrát dle nějakých "fotbalových zákonů", hra Vás příjemně překvapí, natož aby Vás zklamala.
  • Chlapi, mě se recenze líbila, dozvěděl jsem se skoro vše co potřebuju. Jen mi není jasné, jak je to s pravidelným updatem statistik jednou týdně. (pozn. hrál jsem zatím jen offline, "mulťák" s kamarády s gamepadama na jednom pc.) To se každý týden stahujou aktuální soupisky apod.? Jestli to je známá věc, omlouvám se za spam *3*
    • Akorát co se týče updatu soupisek, mě osobně se aktualizovaly mužstva když dám výkop a pokud hraju online. Když pustim Karieru jsou tam přestupy někdy do 1 září, takže Hulk porát v Portu atd...
    • sleepless
      Jo jo, každý týden by se měly updatovat soupisky a zároveň s tím i informace o formě hráčů apod.
      • Wyder
        Ve 12 to bylo jen pro asi 4 vybrane ligy a az po zakoupeni season ticket (live season). Letos se ta forma atd. aktualizuje zdarma, jo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit