-
sleepless@tiscali.cz Ty jseš možná šokovanej naší naivitou,ale já jsem vždycky v šoku z těch tvých hausnumer,který tady hážeš každý druhý kravině..možná bys měl zvednout horní hranici max hodnocení a podle toho jak to tu solíš ,bych doporučoval minimálně tak na 30..takže ono je hroznej problém sehnat pro evo na vyzkoušení..hmmm na hej.cz s tím evidentně problémy nemají..recenze na pc verzi Dark souls bude ještě letos,nebo si mám počkat do příštích vánoc?Kolik si toho v tý fifě odhrál? Dva pětiminutový přáteláky? Podle kvality týhle recenze si je ani nedohrál. Za tohle jako chceš křištálovou lupu?? Šaškárna hadr :-D...
-
-
Možná bys měl zkusit napsat recenzi na pesko ty, poslat jí do redakce a ať jí sem daj, uvidíme kolik se najde lidí tvojí IQ úrovně a budou ti to taky takhle komentovat :)
-
-
Osobne si dam fotbal radsej nazivo, sporty mi pridu vhodne tak pre handicapovanych.Ale ked niekomu chuti.
-
Pana Polacka nemusim, ale tahle recenze je vazne vyborna.
Asi nebudete takovej oot, jak jsem si myslel. Opravdu se tesim na dalsi pane Polacek -
-
Díky, v tomto případě obzvláště potěší :)
-
-
Zajímalo by mě, jestli hráči konečně předvádí oscarové herecké výkony při sebemenším dotyku, jako je tomu ve skutečném profesionálním fotbale.
-
-
jestli ti vadi takovej fotbal, tak koukej na premier league, tam je tehle vykonu minimum.
-
-
Fotbal nesleduju, příjde mi to jako ztráta času, ale když vidím někde čas od času nějaké záznamy gólů a faulů tak se nestačím divit, jací jsou ti čutálisti buď slečinky a nebo simulanti. Ale je fakt, že v té PL jsou fakt spíš záznamy gólů a pěkných šancí, než herectví. BTW pěkný avatar.
-
-
Kdo někdy fotbal aspoň trochu hrál, tak ví, jak ten sport může bolet. V tý rychlosti často i nepatrnej kontakt může končit pádem, zraněním nebo aspoň pěknejma modřinama.
Samozřejmě se i filmuje, ale domnívám se, že zdaleka ne tak moc, jak se může gaučovejm odborníkům na fotbal zdát:).
-
-
-
Před hodinkou skončila Sevilla proti Barceloně a musím říct, že kdo dokáže naskriptovat takovej balet, ten by měl dostat nobelovku - za cokoliv. (až na světový mír)
-
-
Letos jsem si chtěl koupit Fifu zase v předprodeji ale když jsem zjistil že tam pořád nebude Gambrinus liga tak si jí koupí až na vánoce nebo někdy po.
-
-
To je právě ten plus, že tam neni...takovej cirkus...nehledě na to, že to neni vina EA jakožto ČMFS
-
-
Já vím že je to chyba Fačru ale to je úplně jedno. Jinak prej Fačr chce více peněz jako Anglie.
-
FIFA je hra od EA a je podle mě jejich záležitostí, aby si tam všechny licence zajistili.
-
-
Sorry...ale když si představitelé nějaký pralesní ligy za licenci řeknou víc jak mistři světa tak bych se na ně taky vykašlal...je v zájmu danýho svazu aby tam byl (propagace) EA to může bejt vesměs jedno...ty důležitý tam měla...nějaká česká liga zajmá leda tak milion lidí a z toho to ještě půlka stáhne z torrentů
-
-
Kolik si řekli za licenci se těžko pravdivě dozvíme - informace z médií v tomhle směru beru s rezervou. Jinak nemáš podle mě pravdu, protože je to EA, kdo by měl mít zájem domluvit se:
1. Je to jejich produkt, oni o něco žadají. Mají začít s jednáním o ceně dřív, než když už jim končí smlouva.
2. To EA kvůli absenci Gambrinus ligy příjde o zákazníky.
3. Český fotbal reklamu nepotřebuje - my ho známe a ve světě nikoho zajímat nikdy nebude. -
-
to zdeeneek: přesně tak...ale čemu se divit, když ve všech rozhodujících funkcích v ČR sedí diletanti bez jakékoliv propagačně-ekonomické vize
-
Ne...ne a ještě jednou ne...svět se netočí kolem české republiky
-
FAČR by měla být ráda, že je zájem o to, aby se ve hře objevila naše liga. I kdyby z toho FAČR neměla mít ani korunu, měla by reklamu zadarmo - takhle nemá ani peníze ani reklamu.
-
-
-
-
FAČR - Fotbalová asociace České Republiky se to teď jmenuje.
-
-
Aha...sorry...já gambrinus ligu už nesleduji...takže už ani nevim, jak se ta zkorumpovaná organizace jmenuje .)
-
-
-
Napodobne. Ja dokonce uvazuju, ze mozna tenhle rocnik vynecham, protoze nepritomnost Gambrinus ligy me stve. Nebavi me hrat za Manchestery, Barcelony, Madridy, Milany a ostatni velkokluby. Chci se ujmout Zbrojovky a z bahna nasi zkorumpovane kapr ligy ji dotlacit az na vysluni evropskeho fotbalu *4*
-
-
jj, s hraci, kteri by meli atributy nekde okolo 50-60 by si evropu dobyl jedine tou korupci, ale tak realna fifa jeste porad neni
-
-
-
Proc hrat fotbal na PC, nebo cemkoliv. Neni lepsi si venku zacutat?
-
-
Proc vubec hrat hry? Neni lepsi delat neco uzitecnejsiho? *4*
-
-
Já bych ty internety zakázal!!
-
Proč vůbec číst, koukat se na filmy, poslouchat hudbu, užívat si sexu nebo chodit do hospody...všechno je to jedna velká ztráta času, ale o čem by ten život pak doprdele byl?
-
-
Ja ten svuj prispevek nemyslel vazne, proto tam je na konci ten smajlik. Kazdej at si se svym volnym casem dela co chce, to da prece rozum ...
-
-
-
nikto /ako ja/ možno nemá s kým alebo kde hrať futbal vonku
-
Proč hrát CoDko na PC. Není lepši na náměsti postřílet pár lidi?
-
no za domkem si za Barcelonu nezačutáte :)
-
-
mrd*t barcelonu v čele s nastřeleným Messim
-
-
-
Jo z recenzí vesměs souhlasím. Celkově zase odladenější a zábavnější než předchozí. Nicméně třeba AI jednotlivých týmů by mohli ještě dost poladit. Pořád všechny týmy hrajou jak barcelona. Nevím, ale tým třetí anglický ligy by si prostě něměl bejt shopnej dát 10 náhrávek za sebou naprosto přesně a třeba i zádama k sobě. Všichni hráči maj přehnanou techniku a vision. Golmani maj snad za úkol hledat vyraženým míčem utočníky a drobnosti jako je jedna hymna před zápasem národáků na kterou zpívaj oba týmy, semtam nelogický věci v manager modu a menu se daj ve výsledku odpustit. Ale letos mi to příjde s PESkem o dost těsnější než v předchozích dílech. Přístí rok to bude težký rozhodování.
-
-
Jak je mozny ze verze pro pc porad pada
-
-
Na PC jsem hrál jen demo...nehodnotím;)
-
-
-
Jsem šokovaný a znechucený! Nedávno jsem zde apeloval na recenzenty, že Fifa má více prostoru než PES.... a co se stalo tento rok? Fifa má recenzi opět dřív než PES, i přesto že PES vyšel dřív. No ještě že letos ta recenze na fotbal od Konami vyjde, ale i tak I AM WATCHING YOU.... EA si zase jednou hezky podplatila trh. *16*
-
-
koho zajima od roku 08 PES?mozna tak PC hrace do rocniku 11,
-
Neapeluj na nás, ale na Konami potažmo CZ distributory, ať se té série v ČR někdo ujme - pak budou recenze víceméně automatické. Za současného stavu by tu recenze nebyla normálně vůbec, protože na to, abych z rozpočtu kupoval hry na recenze ve velkém, opravdu peníze nejsou. Ad podplacený trh - jsem šokovaný a znechucený vaší/tvou naivitou :)
-
Za to môže ten illuminát, čo ti žije pod posteľou.
-
-
Coooooooo?
-
-
-
já tam to čislo nevídím není to tím že používám linux ?
-
Na novou FIFU se těším...ale novinek má letos (konečně) víc PES a jsem s ním hodně spokojen...
Ještě že nejsem nějak extra vyhraněnej fanoušek, takže letos mám fotbalové žně :)