Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MikeiXX
    Ok, díky. :) Už jsem chtěl peskovat, ze nejsou schopni reagovat pružně na změny v kádrech.
  • Ale ten engine kolize hráčů s balonem normálně počítá. Cornero na nic nenaráží a naplno tvrdí, že FIFA prakticky nepočítá s tečí, což je totální nesmysl. Pokud by opravdu odehrál nejmíň 100 zápasů, tak by to nemohl tvrdit.
  • Ve hře už v arsenalu není
  • MikeiXX
    Jen se chci zeptat, Robin van Persie je skutečně v retail verzi stále v Arsenalu nebo je to jen na promo obrázku zde v článku?
  • Liskni si a přečti si jeho příspěvek ještě jednou. Naráží to, že maj super hyper engine, kterej počítá kolize mezi hráči, ale na kolizi hráče a balonu při střelách jaksi zapomněli. Třeba takové blokování střel je uplně debilní.
  • "Když ještě cokoliv krom hraní zápasů za moc nestojí, tak opravdu nevím proč kupovat."

Ty si jaky troll... Neni to nahodou futbal, na ktorom je prave hranie najdolezitejsie? Co tam chces mat? Hodinky s vodotryskom?
  • Že by ve 100 zápasech ve FIFA13 nepadl tečovaný gól je totální nesmysl - pravděpodobnost se rovná nule. Góly tečované gólmanem rozhodně nejsou žádná vzácnost (ve FIFA13 jsou častější, ale padali i v předchozích ročnících). Góly tečované hráčem v poli samozřejmě nejsou úplně běžné, ale to nejsou ani v reálném fotbalu. Ve FIFA12 i 13 jsou spíš vzácnější, ale o to větší radost udělají. Každopádně je výše uvedené tvrzení totální nesmysl.
  • Ja teda nevim jak ty ale ja nemam pred barakem stabilne pripravenejch dvacet kamosu se kterejma bych si mohl zahrat kdykoliv velkej fotbal. Milerad vyhodim vsechny sportovni hry vymenou za to ze ze budu moct hrat ty sporty denne s kamosema ale neni to tak jednoduchy.
  • Ja sem teda proti pocitaci hral jenom na compu a na xboxu sem videl jenom kamose jak hraje a v obou pripadech to bylo dost podobny. Jak uz sem psal vejs nevim jestli se treba tohle da nastavit ale je to strasny se na to divat. A ohledne toho braneni apod. Nejsem v pocitacovym fotbalu zadnej novacek. Ruzny FIFY a PES hraju stabilne od Fifa 97. Hravam na nejvyssi obtiznost a docela suverenne takze to ze bych neumel branit si moc pripoustet nechci
  • Ja sem nepsal ze sem odehral par zapasu. Tech zapasu sem s kamosem odehral treba 100 ale to ze bych z dvaceti metru naprahnul a mic by brankar jen liznul a byl gol to se mi snad nestalo. Bud to gol byl primo nebo to vyrazil. I sem si v tom menu zkousel treba pul hodiny strilet ze strednich vzdalenosti a proste ty odrazy jsou takhle vyrazny. To samy plati i o nakym prostreleni brankare kdy by mu mic treba proletel pod telem vyrazne se zpomalil ale presto by sel do brany. Proste tyhle goly jsou ve skutecnym fotbalu naprosto bezny i v PES ale ve FIFE mi tyhle goly naprosto chybi. Nevim jestli to muze byt nakym nastavenim ale proste je to tak a nemam duvod si to vymejslet
  • Nediv se mu je to mistni troll, ktery musi vsechny diskuze zasv*nit svymi idiotskymi prispevky, proste mu dela dobre, kdyz na neho ostatni reaguji v negativnim slova smylu ... holt kazdy jsem nejaky
  • Takže ve hře jsou mizerní brankáři, bez rozdílů dle statistik a neexistují fauly krom extrémních prasáren. To už jsem hrál. Jmenovalo se to tuším FIFA 2002 RTWC. Když ještě cokoliv krom hraní zápasů za moc nestojí, tak opravdu nevím proč kupovat. Licence vyřeší fanouškovská komunita, takže ani toto pro FIFU nehraje. Myslím, že recenze je poněkud nepřirozeně pozitivní.
  • Inquisitor
    nekrmit
  • Lidská nátura (čti: dem****) - je mnohem ,,zábavnější" a vnitřně uspokojivější dělat v internetovém prostředí machra a napsat k něčemu ,,blbost", než napsat ,,to mě baví" k něčemu jinému.
  • to ze pocitac soluje je prave nejvetsi rozdil mezi PES a FIFA. Hral sem letos obe dema a ve FIFE jde videt, ze hrac ovladany pocitacem skutecne reaguje na svoje okoli, tzn. kdyz ovladas obrance a ses 2 metry od hrace s micem a zkousis obranej zakrok uplne v nesmyslnou chvili, tak utocnik nema problem takle lacino projit 4 hrace a dat gol (on pozna, ze ho v podstate nikdo nebrani). Oproti tomu v PES maj nauceny 2-3 akce, ktery zkousej porad dokona a nemalokdy se mi stalo, ze break 2 na 1 skoncil nahravkou dozadu a pozvolnym utokem :-)
  • jj, s hraci, kteri by meli atributy nekde okolo 50-60 by si evropu dobyl jedine tou korupci, ale tak realna fifa jeste porad neni
  • Tak proč sem píšeš? Mě je hodně přes 30 a nějaký střílečky nechávám dětem.. A hlavně k nim nic nekomentuju,když mě to nezajímá.
  • omg lol, proč hrát futbal na compu když muzu jit ven pred barak, btw futbal sem nehral 8 let protože to je blbost *11*
  • j to máš recht.Já nečekal,že někoho baví singl:).
  • hrál sem jedno odpoledne s kámošem, cca 7 zápasů, obě tyto situace nastaly x-krát. Golman si míč po prudké střele vrazil míč do brány, to se stalo asi 3x a padl také jeden gól po teči. To, že odehraješ pár zápasů, a tyhle situace nenastanou, tak to neznamená, že to tam není. Tak nedělej závěry ty arkádo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit