-
Jediná opravdu fotbalová hra je PES, s touhle arkádou se to hratelnostně nedá srovnávat...tak už to konečně pochopte *2*
-
-
Škoda, že po vyzkoušení dema pesa 17 se objevuje stále ten samý neduh z let minulých v podobě malého držení míče AIčka, a to samožřejmě i na nejtěžší obtížnost a na next genu.
Příklad : Dám si zápas Arsenalu / Athletica proti Barceloně a stats po zápase jsou takový, že Barca třeba 1:0 vyhraje, ale střel na bránu mají oba dva týmy stejně, navíc Barca má držení míče jen 30% a ještě jako bonus jsem hrál zápas od 5. minuty bez vyloučenýho obránce.
Hlavně že mají Barcelonu plně licencovanou a ještě do hry přidají herní styl tiky taka. -
tak před 5 lety, když měla FIFA starej engine
-
-
Tvůj příspěvek nedává absolutně smysl...
-
-
-
Nejlepší je FIFA 3,9,10,13,a 15. *15*
-
chodíme s kamarady hrat ruzne sporty, ale fotbal mne bavi a vzdycky bavil nejmene.
-
-
:D dekujeme za dulezitou informaci k recenzi fify 17
-
-
Škoda, že v tom příběhovém módu nemůžete hrát za nějakého vlastního hráče...
Jinak rozhodně lepší než16., ale zajímalo by mě jak dlouho ten mód trvá.. 1 sezonu? 5sezon? nebo dokud nesplníte všechny cíle? -
Tuhle FIFU kupuju, loni nebyla lepší než 15, ale tohle je docela výrazný skok.
Jak dlouho ale trvá ten mod Journey? Jednu sezonu? -
-
a podobne, uz to je predobjednane :)
-
-
Hral som obidve full verzie aj ich vlastnim a tak ako si clovek pride na svoje vo fife tak aj pes tie hry su obydve paradne ... nerieste tu ci lepsi horsi tieto 2 hry sa podarili ....
-
haha parádní úvod recenze *15*
-
Vidno že EA se musí u Fifify trochu snažit aby ji nesrazila konkurence (PES) a tak to taky vypadá *4*
-
Zkousel jsem obe dema, ale letos po dlouhe dobe jasne vitezi pes. Hezci grafika, vyrazne vetsi fotbalovost a pocit ze hry, lepsi ai. Jen ty licence to kazi, ale to jde napravit neofiko patchem.
-
-
Fotbalovost a pocit ze hry jsou neměřitelné a velmi individuální. Sám jsem si svého času PES hrozně užíval a nikomu ho brát nebudu. Ale hezčí grafika? To už chce pořádnou dávku žluče v krvi *1*
-
-
PES možná nemá tolik polygonů v modelech hráčů jako FIFA, ale stylisticky je hezčí. Zkrátka FIFA možná působí realističtěji, ale PES je hezčí svým vlastním, zvláštním způsobem.
-
-
-
Lol ta grafika jako na screenu s brankarem je jako v roce 2016 myslena vazne nebo je to nejaka recese?
-
-
No v demu jsem takový hnusný obrázek neviděl. Ale hraju na PS4, tohle je holt z Xboxu
-
-
Ahahahahahahaha....
-
-