-
Lol ta grafika jako na screenu s brankarem je jako v roce 2016 myslena vazne nebo je to nejaka recese?
-
-
No v demu jsem takový hnusný obrázek neviděl. Ale hraju na PS4, tohle je holt z Xboxu
-
-
Ahahahahahahaha....
-
-
-
Sorry, ale recenze pro mě naprosto slabá Proč ji děláte tak brzo? Pro většinu je nejdůležitější, co rozhoduje o kvalitě Fify, multiplayer. O něm jsem se nedozvěděl prakticky nic! Jaký tam je požitek z fotbalu? Hráči běhají jak střely a je to naprosto nereálné (viz např. Fifa 15, kde to samozřejmě taky nebylo zmíněno), nebo je to srovnatelný fotbal jako proti PC, tedy singleplayer, a nemusím se bát, že hráči budou "lyžovat"?
PC verze určitě nebude recenzovaná... takže co tam, jsou tam cheateři apod., kteří budou hru ve FUT významně znechucovat ostatním, nebo EA už nezůstala jen u slibů a dělá s tím něco? Samozřejmě na to nejde ještě odpovědět, když to ještě nevyšlo že...
A na konci zápasu se taky stává, že se hra bugne a nezapíše se výhra ani mince?
To se taky samozřejmě ještě neví... ale tohle jsou věci, které rozhodují o tom, zda je to dobrá hra a nebo ne a celkové hodnocení by se muselo podle toho taky dost změnit, ale o to mi až tak nejde. Jako potenciálního kupce mě zajímají hlavně odpovědi...
Není to proti autorovi samotnému, ale měla by to být recenze se vším všudy. V jednom z posledních fight clubů se jeden recenzent od vás divil tomu, že se hráči mohou řídit zejména podle hodnocení hráčů na Steamu, tak tady máte odpověď proč... protože při troše pročtení zjistí od hráčských recenzí naprosto vše, co chce o hře vědět.
To, že je hezčí grafika, nebo jiný způsob kopání penalt či přídavek do FUT je spíše už takový hezký bonus... hru to zpestří, ale na celkový pocit ze hry jako celkové, to bude mít malý vliv.
Přeji všem hezký den. -
Škoda, že v tom příběhovém módu nemůžete hrát za nějakého vlastního hráče...
Jinak rozhodně lepší než16., ale zajímalo by mě jak dlouho ten mód trvá.. 1 sezonu? 5sezon? nebo dokud nesplníte všechny cíle? -
Díky za recenzi AI chování. Pro nás hráče singlu je to nejdůležitější složka hry
-
Demo FIFY 17 se mi líbilo, ale jestli EA předvede to co ve FIFĚ 16, tak mě teda pekelně nase*ou. Místo toho, aby updaty hru zlepšovaly, tak s každým dalším updatem tu hru víc a víc zabili. Jak je to vůbec možný? To je prostě taková drzost, že v EA musí pracovat diletanti a lidi bez morálky. Nebo bugy soupeře, že se soupeř odpojí (respektive bugne hru), když vyhráváte a VÁM to dá diskvalifikaci a prohru. Tohle se mi přestalo stávat po více než půl roce!! Co na tom EA opravovala tak dlouho, to nevím. Další věc co je nepochopitelná (u FIFY 16 a starších, u FIFY 17 se uvidí) je odlišný gameplay v single a multiplayeru ( v singlu je o dost lepší). Jelikož jsem PC hráč, tak PES u mě ztrácí kvůli "inteligenci" šéfů v KONAMI, když ořežou PC verzi (opět!!!)
-
Tuhle FIFU kupuju, loni nebyla lepší než 15, ale tohle je docela výrazný skok.
Jak dlouho ale trvá ten mod Journey? Jednu sezonu? -
-
a podobne, uz to je predobjednane :)
-
-
Aj tato hra vyžaduje najnovši Windows ako to už byva posledne 2 roky zvykom u čoraz väčšieho počtu hier? :))
-
-
Ne, hraju to na win7 64 bit a úplně v pohodě.
-
Pokud vim nejnovejsi windows to nepotrebuje..bezi to na win7, jedina podminka je 64bit verze, coz je dneska pro hrace standart. Jestli cekas podporu win XP tak by jsi se mel podivat obcas na kalendar:)
-
-
Stejně po 14 dnech a prvním updatu to bude zase online nehratelný. Hlavně že se furt zaměřujou na grafiku. Měli by trochu času věnovat opravení různých bugů. Já mám jasno. Po tom co EA vydala loňský rok Fify jsem s ní definitivně zkončil. Nehratelný paskvili odmítám.
-
-
Souhlasim,fifa 16 jeden z nejhorsich fotbalu přijde mi,ze to ovlada ea predem 100x ze sto pokusu chci nahrát ma pravo do brejku vzdy nahraju hraci v ofsajdu v levo,neustale se opakujici ty same situace.fifu koupim az tam bude zase jednou ceska liga.
-
-
Asi první FIFA, kterou si koupím. Ten příběhový mod vypadá zajímavě a demo mě bavilo *4*
-
-
Serus sori ze otravujem nevies ako spravit heck na fifu17
-
-
Zahrál jsem si zatím jen demo a jsem na vážkách.Mám zkušenosti jak s PES tak s hrou od EA a musím říct,že mě vždycky bavil hlavně mód kariéry.Vytáhnout nahoru tým z plně licencovaný čtvrtý anglický divize,prodírat se pohárama,to mě prostě bavilo dycinky.U konkurenta od Konami jsem měl větší pocit fotbalovosti,náhody,padaly krásný góly a kolikrát jsem si byl natuty jistej,že právě vidím branku,kterou jsem tímhle stylem ještě nedal v předchozích x zápasech...Co mě ale štve,je slabý licencování soutěží,nutnost stahovat emblémy,dresy a pravý názvy klubů...Za tohle by měli dostat Konami za uši.Letos to bude opět těžší rozhodování,ale mód The Journey,Frostbite engine(FIFA prostě VYPADÁ nádherně) a kompletní soutěže s takřka identickejma soupiskama to asi převážej na stranu EA...Jedinej dojem kterej mě krapet zarazil,byl fakt,že jsem ani na profi level neporazil s Juventusem mnohem méně hvězdný tým Sounders FC z americký MLS a hráči protivníka takřka nešli obrat o balón...Ale asi to chce zkrátka odehrát prvních x desítek zápasů a trochu natrénovat dovednostní challenge.