Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Koupili jsme fifa 17 na Pc. Nemůžeme najít nějaké menu, kde se staví team apod. Hned to nabídne hrát hru. Může mi někdo poradit?
  • Chtěl jsem si zlepšit ve fifě17 Ronalda a ma raiting 50 misto 94 a nevím jak to vrátit zpátky poradte
  • Udivujeme mne, jak recenze rok do roku primárně hodnotí hru AI, takže SinglePlayer, při tom jen idio* si pořídí hru kvůli hraní Singleplayerové části. Já osobně proti AI hrát nemohu a nehodlám. Vždyť přeci hlavní gro této hry v multiplayer bitvách. O tom to celé je. *16*
    • Nebleptej. Tu hru si může koupit každý pro co jen chce. Já třeba online nehraju vůbec a singleplayer bych mohla hrát věčně a teď ještě s přidáním Journey, no prostě paráda! A jen id*ot nadává druhým do idiotů, když se mu nelíbí to, co druhým, přemýšlej ;)
    • Sice dnes hraju taky prakticky jen MP, ale divil by ses, kolik lidi lpi na SP. Nazyvat je itio*y spise ukazuje na tvou vlastni omezenost *9*
    • Mart9
      Tak jsem idi*t. Hru si koupím právě kvůli manager modu a Journey. Kdykoliv jsem hrál multiplayer, vždycky mě vytáčelo, jak se soupeři odpojili, když jsem jim dal první gól. To si nezahraješ.
      • si najdi nejakou online ligu, tam se takove veci stavaji zcela vyjimecne. V MP zazijes obecne mnohem vice zabavy a pestrosti, ale samozrejme at si kazdy hraje jak mu to nejvice vyhovuje.
        • Mart9
          Už se mi stalo u pár her, že jakmile jsem začal hrát "soutěžně", začal hrát na čas, kdy zrovna soupeř může, a začal jsem se u toho nervovat, rychle mě přestala bavit. Offline sednu, kdy chci, pustim hru a hraju. Na nikoho nečekám, nikdo mi to neukončuje, prostě hraju.
  • Už je to na pc?
  • Hraju na pc a nemůžu přijít na to jak si nastavit předkopnutí balónu na klávesnici abych si u toho jejich nastavení nevykroutil ruce. Víte někdo jak by to šlo? Děkuji Petr
    • lol hrát fifu na klávesnici, kup si gamepad
  • pokud máte mobil nebo tablet s internetem zkuste fifu mobile. docela zábavná hra
  • nazdar, zajimalo by me, jestli jsou ofsajdy resene stejne jak ve Fifa16, tj. jejich pozdni piskani. to me fakt s(r)alo, v realu se to piska hned, tady i kdyz vite, ze jste v ofsajdu, tak az po takovy chvili.
    hm a jinak koukam, ze si nevyhrali s zenskym fotbalem a nevylepsili nakou karierou treba. misto toho je zde journey
    • Ty ofsajdy no... to je strasny... celkove na ty rozhodci by se meli zamerit...je to hrozny... signalizace asistentu je spatna... pohyb a pozicni postaveni je spatny..nechapu ze si nepozvou nejakyho rozhodciho a neudelaj s nim par veci..pak to kazi dojem uplne...
  • Zdravim... italska liga bez licence ? Barcelona bez No Campu? Je to pravda? Jestli ano, tak mevim proc se tu pise o tom , ze FIFA je zase vyse... jestli tyhle veci nebudou, tak to jde pekne dolu teda... Prej Konami udelalo smlouvu s Barcou na 3 roky, takze No Camp 3 roky nebude na FIFA ? To je opravdu tragedie...at s tim neco udelaj , protoze PES se neda hrat...
  • Jediná opravdu fotbalová hra je PES, s touhle arkádou se to hratelnostně nedá srovnávat...tak už to konečně pochopte *2*
    • Škoda, že po vyzkoušení dema pesa 17 se objevuje stále ten samý neduh z let minulých v podobě malého držení míče AIčka, a to samožřejmě i na nejtěžší obtížnost a na next genu.

Příklad : Dám si zápas Arsenalu / Athletica proti Barceloně a stats po zápase jsou takový, že Barca třeba 1:0 vyhraje, ale střel na bránu mají oba dva týmy stejně, navíc Barca má držení míče jen 30% a ještě jako bonus jsem hrál zápas od 5. minuty bez vyloučenýho obránce.

Hlavně že mají Barcelonu plně licencovanou a ještě do hry přidají herní styl tiky taka.
    • ringmancz
      tak před 5 lety, když měla FIFA starej engine
      • up_er
        Tvůj příspěvek nedává absolutně smysl...
  • Prosím vás je na fife 17 na xbox360 cesta ???
    Ďakujem za odpoveď

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit