-
Jak prosím vás odstraním ten bili kruh kolem hráče
-
Čau borci,
1) na Originu jsem jako LukecArt, přidejte, zahrajeme společně
2) PC verzi hraju pres klasicky XBOX joystick a ani za mák nemůžu přijít na to, jakým tlačítkem se při hře během standartních situací přepínají pohledy (event. se zapínají a vypínají trenéři). Je to nějaké "R", jen se mi na joysticku nějak schovává :-)
Díky za tipy *5* -
-
To "R" znamená, že máš zmáčknout pravou analogovou pačku/joystick :-D
-
-
Dík, jak přijdu z práce, vyzkouším :-D Spojme se na Originu a testnem sestavy *5*
-
-
-
chodíme s kamarady hrat ruzne sporty, ale fotbal mne bavi a vzdycky bavil nejmene.
-
-
:D dekujeme za dulezitou informaci k recenzi fify 17
-
-
Zase o kousek lepší fotbal, ale po grafické stránce sem čekal víc, to vyhlazování hran je pořád hrozný. Už loni u dema sem si říkal, že snad se to v plné hře vylepší a ono nic.
Pustím demo a pořád je to hrozný, hlavně když se kamera zaměří na některého hráče. -
Cus chlapci. Jednu radu prosím. Na ps4 jak zapnout dva ovladače abychom mohli hrát ve dvou,proti sobě. Jednou to tam asi náhodně dam po druhé zas nic. Prosím poraďte nebo mě kluk už zabije diky moc
-
-
Dej jednoho jako guest
-
-
Ahoj lidi bude FIFA vycházet na ps3 konzole i dalsi rocniky
-
Chtel bych vyzkoušet PES 2017.Ty Kanadani neumej udelat pořadnej fotbal.FIFA 17 je sice dobra hra,ale ne vyborna.Ulice vubec nevychazeji,supermany v obraně vždycky trefiš.Rozhodči někdy tragicky a centry pořadně nevyjdou.Nevim jak to pořadně nastavit ,aby to vychazelo.Každej rok ty sami chyby.Takhle se fotbal nehraje.Neni to realnej fotbal.
-
Má FIFA 17 českou ligu
-
Fuj FIFA, nemám jí rád. NHL 16 jsem hrál na nejtěžší obtížnost a online a všechno v pohodě, ale ve fifje neporazim ani středně těžkýho umělýho inteleganta. Na virtuální soccer jsem prostě strašný kopyto...
-
a bude to i o lehkych devach a uplatcich? to by mohlo byt takove trosku jako GTA ale z fotbaloveho prostredi, ze? lol