Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hral som obidve full verzie aj ich vlastnim a tak ako si clovek pride na svoje vo fife tak aj pes tie hry su obydve paradne ... nerieste tu ci lepsi horsi tieto 2 hry sa podarili ....
  • Koupil jsem si z tesca fifu 17 na xbox 360 a nemůžu najít Cestu Hunter poraďte jak ji mam najit dekuji
    • ve fifě 2017 na xbox 360 cesta není
  • Vesele jmeno manazera, myslim, ze mam inspiraci do pristiho FM :))
  • Podle mně překvapení....měsíce? Fakt jsem nečekal že ta hra bude tak dobrá. I když, chybky se tam najdou ale to by už asi nebyla hra že?
  • Zkousel jsem obe dema, ale letos po dlouhe dobe jasne vitezi pes. Hezci grafika, vyrazne vetsi fotbalovost a pocit ze hry, lepsi ai. Jen ty licence to kazi, ale to jde napravit neofiko patchem.
    • Fotbalovost a pocit ze hry jsou neměřitelné a velmi individuální. Sám jsem si svého času PES hrozně užíval a nikomu ho brát nebudu. Ale hezčí grafika? To už chce pořádnou dávku žluče v krvi *1*
      • PES možná nemá tolik polygonů v modelech hráčů jako FIFA, ale stylisticky je hezčí. Zkrátka FIFA možná působí realističtěji, ale PES je hezčí svým vlastním, zvláštním způsobem.
  • Jack1947
    Vidno že EA se musí u Fifify trochu snažit aby ji nesrazila konkurence (PES) a tak to taky vypadá *4*
  • haha parádní úvod recenze *15*
  • Recenze týden před vydáním hry? WTF?
  • Zdravím prosím jak se díváte na můj problém :) Koupil jsem synovi k narozeninám Xbox 360 za pár korun a k tomu Fifu16, která je ještě neotevřená jelikož k předání má teprve dojít a tak mám ještě "čas" zajít zpět do obchodu a Fifu vyměnit za 17. Mám přidat 300,- a udělat to ? Nebo to nemá smysl a v pohodě si mám nechat tu 16 ? Díky za radu ! :)
  • Hraju Fifu 16 a zatím mě nejvíc vadí, že tam téměř nejde vystřelit tvrdou střelu po zemi. Nejhorší je, když jsem ve velkým vápně.... A) jen ťuknu na střelu a hráč vypálí šouráka, kterýho brankář v pohodě chytí... a nebo za B) střelu podržím trochu déle, střela je razantnější, bohužel jde automaticky nahoru. V tom je PES bezpochyby lepší.

Druhá věc pak jsou brankáři a jejich špatný odhad na vysoké míče, kdy kolikrát jen koukají, jak míč padá do branky a přitom si pro něj stačilo povyskočit. Na druhou stranu v PESU brankáři málo vybíhají a zlehčují tím život střelcům. ( Ono vůbec špatný přistupování obrany k útočícím hráčům ve velkém vápně je v PESU kapitola sama pro sebe)

Třetí věc je pak forma hráčů v kariéře a jejich neměnná podoba, pokud hráč nehraje zápasy. Jakoby neexistovaly tréninky. V tom je PES taky lepší.

Otázka zní: Je něco z těchto bodů na Fifě 17 zlepšeno?
    • zdeeneek
      Střelou po zemi jde skórovat bez problemů - https://youtu.be/Rn8CarvNlBk?t=6m10s
      • No ale "low power", on chtel ranu...
        • Stačí dýl držet střelu a těsně před vystřelením zmáčknout tlačítko znovu...
          • Navic to ani neni uvedeno v ofiko ovladani ve hre...
            • V ovládání je to uvedeno jako přihrávka po zemi a kope se to přesně, jak píše Fox. Podržet střelu s následným tuknutim na stejné tlačítko. Jedná se o novinku, ale píše se o tom úplně všude.
          • blbost, neco podobnyho strileli od boku i ostatni uzivatele na netu a nefunguje to...ale diky za snahu
            • :D Jasný, proto mi to v demu funguje a je to i v nápovědě ve hře, jak na to...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit