Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    asi žiju v jinym světě, ale mezi teenagery a rodiči většinou nepanují harmonické vztahy. a ta nejsilnější grupa (14+) už dávno nepláče.
  • Kupní síla jsou rodiče. Není nad plakající děťátko, které dělá očička na maminku a tatínka, že chce novou hru.
  • smejki
    Nejúchylnější je, že ač jsou teenageři skupinou s nejmenší schopností a ochotou platit za hry, zaměřuje se na ně nejvíc marketingových kampaní a i většina her je jim šitá na míru.
  • Tak to aby si se nestěhoval do větších měst...v zimě tam bejvá inverze...by ses mohl udusit .)
  • 13_11
    Takže když zloděj čórne fáro od Ferrari, vydává se za Lucu Cordera di Montezemolo? Tys měl pravděpodobně na mysli plagiát.
  • Black_Hand
    to intro+nova znelka mi strasne pripominaji the first samurai s pc speakerem. (i kdyz to tedy rozhodne neni to samy :)
  • Black_Hand
    tak ono to mozna nebylo slyset, ale karel drda zminoval, ze spousta lidi smesuje tyto dve ruzne veci.
  • To dupání nepomáhá,nebo jen krátkodobě a pirátství je na tolik rozlezlé,že se těm firmám spíš vyplatí to tolerovat než neustále platit právníky.
  • Kopírování (to že je to nelegální je věc druhá),krádež by to byla pokud by to vydával a šířil jako svůj výtvor
  • A že ten kouř byl cítit až od monitoru, taky jsem celý večer prokašlal.
  • Mato1987
    keby redaktori dôkladne poznali copyright a práva s tým súvisiace tak by takéto nezmysli netrepali.
  • Ronox
    K tomu pirátství si myslím, že to je hlavně věkem. Přiznám se, že jsem stahoval, když jsem byl na střední. Kupoval jsem jen doopravdy pecky, který jsem měl rád a dohrál je. Od doby co pracuju, tak mi nedělá problém riskovat a nakupovat hry naslepo. Ono kdyby to nebylo tak jednoduchý to stáhnout, tak by to bylo taky úplně jiný. Kdyby se dupalo po těch share serverech a dávaly se jim solidní pokuty.
  • Lebo o tvoj nazor mame zaujem vsetci
  • Vypůjčení souborů *1*
  • Neni Dan = nezajem. Sry
  • conflig
    stahování her je nelegální... tak co je to, když né krádež??.. *7*
  • Kdyz to neni kradez, tak co teda? *7*
  • Tebe by nezachytili ani v CERNu. Taková blbost nemůže existovat ^^
  • Trochu mě zklamalo, že o stahování her se mluví jako o krádeži a docela mě to od redaktorů games zklamalo.

Upozornění: Hry kupuju
  • Přesně jak jsem se obával, opět vaše primitivní kamery nedokázaly zachytit moji božskou přítomnost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit