Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Výborný výběr hosta. Tahle paní mě zaujala už na videu z GDS a velice jsem uvítal, že jsem si ji mohl poslechnout ještě jednou.
  • Omg, she´s so... smart. Sorry nedalo mi to proste *1*
    • janchor
      To srovnání je ale naprosto mimo - hrajících ženskejch za prvé není "minimum", za druhé proboha proč by se hry jakožto kulturní odvětví měly vymezovat jen na jedno pohlaví, no a za třetí - herní průmysl je drtivě mužskej, protože je zamořenej mužským šovinismem. A ten si hejčkat je známkou idiocie a nevyspělosti daný společenský sféry.
      • A co? Tak je zameřenej mužským šovinismem? A to vadí ? Musíme mít vše podle pravítka nebo nějaké brožurky. Proto musímě měnit věci, které nejsou důležité a o těch důležitějších nemluvit ??
        • *1* chudák redakce musí se přetvařovat aby je nezavřeli za rasismus disgriminaci a podobně cipoviny
  • Hm... jsem muž a proto jsem uslintaný pse :D proto potřebuji "stereotypy" žen, abych mohl slintat :D:D skvělé. Ta rovnost je skvělá, jsem zvědaí, až někdo bude chtít aby muži mohli rodi děti a kojit děti, když to můžou ženy, tak přece i my :D :D

Jinak paní věděla o čem mluví, ale fakt mi vadí, že se stále tyhle kraviny řeší rovnost blablaba... Na světě jsou důležitější věci na řešení. A co pitná voda a ochrana vody ? Hold, tohle je asi vývoj naší současné společnosti.
    • sleepless
      Myslím, že naše současná společnost je schopna řešit jak stereotyp žen ve hrách, tak ochranu vody zároveň, což? Navíc, na herním webu, ochrana vody... nevím, nevím.
      • Trisska
        sleepless - *Navíc, na herním webu, ochrana vody... nevím, nevím.*

A řešit na herním webu politiku, to už je v pořádku?
        (podcast 112)
        • sleepless
          Ad hominem argument: politiku jsme neřešili stylem, že by byl celý podcast politický nebo to bylo hlavní téma. Pak bys měla pravdu. Byl dotaz, koho budeme volit, odpověděli jsme, protože nikdo z nás evidentně neměl, co skrývat. Až budeme téma skutečně řešit, bude to vypadat jinak.
          • Trisska
            sleepless - To je mi jasný, ale dobře víš, že to nebyla jen odpověď na dotaz! Pravidlem na konci herního pořadu byla politická věta, proč?
            Ale to už je teď fuk, stalo se no... Každej z nás může udělat nějakou chybu a než si to stihne uvědomit tak už je pozdě a nejde to vrátit.
            • Amylee.Anderson
              Viktor_H: To si zapamatuju :D
            • Viktor_H
              Samozřejmě. Kluci ho v podcastu dokonce rádi ukážou. Důkaz místo slibů!
            • Trisska
              sleepless - *někdo se nás zeptal, tak jsme odpověděli*

Aha, takže když se vás někdo zeptá, tak odpovíte...
              Když se vás zeptám třeba jaký nosíte spodní prádlo, tak odpovíte? *4*
            • sleepless
              Nepovažujeme to za chybu, asi bychom to udělali znovu. Jak říkám, někdo se nás zeptal, tak jsme odpověděli, tedy jak kdo chtěl. Je to stejný, jako by se nás zeptal někdo na ulici.
      • Dík za reakci, jsem rád :-) Napsal jsem to špatně, myslel jsem to jinak. Osobně mě štve, že ta věci, že se tyto věci dostávají do poředí. Ano, je to herní web a tato přednáška jsem zajisté patří a také si myslím, že je dobrá. Ale chtěl jsem to vztáhnout na celek. Lidé se baví, je jim to stále připomínáno, že ty to "stereotypy" jsou to, pak ono. Opravdu se mi to zdá, že je to oblbnutí lidí.

Ano, vodu jsem řekl z důvodu příkladu. A např. více že v Čr rapidně klesá podzemní voda? A dokonce mizí ? O tom se nemluví. Tento problém je tak závažný, že se již ustanovila komise, která musí vyřešit proč, tomu je tak. Ale podle všeho za to můžou drenáže na polích, které jsou zůstaky bývalého režimu.

Chtěl jsem říci, že bychom se někdy měli koukat někdy i jinam.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit