Přejít na výpis diskuzí
Fight club #120 HD: Pod palbou DRDOS
9.3.2013 | Redakce Games.cz
103 příspěvků
-
bože. Jediný video se mi ještě nepřehrálo napoprvý v tom novym přehrávači. Tohle je fakt už dok...ený maximálně. Error loading media. File could not be played. *16*
-
-
V novym prehravaci jsme zatim nahodili tak 10 videi - porad je to beta provoz a snazime se to odladit. Tvoji chybu jsem nahlasil programatorum, ale nijak se mi nepovedlo ji zreplikovat, takze uvidime, zda to kluci nejak odhalej.
Kazdopadne priste by vic nez nadavani pomohlo napsat jakej prohlizec/system pouzivas.. -
-
Jo, tak aby z toho něco užitečného pošlo: Win7 64bit, 560Ti, aktuální Firefox, 20Mbit a vše šlape jako hodinky.
-
win7, chrome nejaktuálnější
-
-
Mám Windows 7 i chroma a žádný problém jsem nezaznamenal.
-
-
-
-
Koukal jsem 4 minuty a je tam nějaký problém se zvukem, poměrně často v mikrofonech praská a je to poměrně dost nesynchronizovaný. Zlepší se to dál a nebo je to celej podcast ?
-
-
desync byl i v živém vysílání
-
Desync audia s videem uz byl bohuzel v originalnim souboru (viz veta napsana primo nad videem) - neni to po celym videu stejny, takze oprava by zabrala hodne casu.. :( Takze obcas to na obraz sedi, obcas ne, bohuzel :(
-
-
Pozvat si do studia člověka (Karel Drda) kterej všechno nesnáší a hlavně hry je trochu divný. *7*
-
-
Me osobne jeho 'kouzlo osobnosti' taky dost miji. Ale nejaky hry rad ma, nebo je alespon hraje. A to genericky a naprosto zamenitelny MMO-cka, coz me miji taky :)
-
Podle mě mu nebylo moc dobře a byl tak trochu vmanévrovanej do role "a teď zmáčkneme tlačítko "Drda" a vypadne nějaká přisprostlá hláška". Což ho očividně docela s*alo.
Jinak ta reklama na brambůrky je skvělá.... pro šedesátiletýho důchodce v papučích. Ale to je fuck up nějakýho markeťáka a tudíž důvod ke škodolibé radosti. *4* -
-
prej 60tiletýho důchodce.. jestli si myslel tady v čechach tak to byl dobrej vtip
-
-
Nepochopil jsi pointu. Ta tkví v tom, že tohle asi nebude ten typ reklamy, kterej bude oslovovat mladý lidi, který choděj na tuhle stránku. Všem důchodcům, kteří paří, až se z nich kouří, a nad reklamou nad brambůrky jim ukápla nostalgická slza (a slina), se samozřejmě omlouvám. Všem třem.
-
-
spis ty si nepochopil tu moji. tady v cechach se v 60letech totiz estě tvrde maka *3*
-
-
tak uplně happy nejsem ale dík za voptání.. abych nebyl jenom za prudice tak s tvym prispevkem jinak vesměs souhlasim
-
A? Jak to souvisí s čímkoliv? Udělá ti radost, když místo toho napíšu 75letého důchodce? Fakt ti to udělá radost? Tak fajn: 75letého důchodce. You happy now? ;)
-
-
-
-
-
Ale mluví v perfektní češtině, takže by tě mohl zajímat.
-
-
Myslíš slovo pyča.
-
-
P*del, ha*zl, deb*lní atd. Je to česky? Je, tak taky. :)
-
-
-
-
nechcete to dávat na youtube? tady se to pomalu načítá a je tu hroznej desync audia.
-
-
Na Youtube uz nenahodime zadny nase video, jen pokud to nebude posledni moznost na svete.. ;)
Desync audia - viz vyse - neni zpusobenej prehravacem, ale bohuzel uz chybou v originalnim fajlu. -
-
Škoda, protože mě se tu všechny videa cukaj. V lepším případě jen video, v horším případě i audio.
-
-
říkali to už několikrát, nechtějí, aby jim celý dvouhodinový video zablokovali kvůli traileru nebo ukázkám ze hry, na který nemají práva
-
i novinky.cz mají lepší přehrávač:)
-
-
ale ten co tu byl předtim byl pěknej a navíc dobrej, alespoň mě vždycky jel, nevim,co maj lidi za problém. A to ani nemam nijak extra rychlej net...
-
-
Jo to bych taky bral, já to z YT vždycky stahoval abych měl extended cut...
-
Ba, ne. Dulezitejsi je se podivat na traktor! *16*
-
-
Ten mě hrozně sere :D
-
-